Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Darkas @ 2013 06 05, 10:18)
Perskaičiau. Tačiau taip ir nesupratau, kas iš manęs reikalaujama smile.gif Ta prasme, negaliu rašyti savo nuomonės, kol neatlikau namų darbų? smile.gif ar kaip? smile.gif

man tai netrukdo.

Ryto skaitiniai. Arnold Genthe. žiūriniai
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 06 05, 09:18)
Perskaičiau. Tačiau taip ir nesupratau, kas iš manęs reikalaujama smile.gif Ta prasme, negaliu rašyti savo nuomonės, kol neatlikau namų darbų? smile.gif ar kaip? smile.gif

nuomonę rašyti gali, bet susiklostė tokia tradicija, kad čia esantys padaro namų darbus, tada pradeda aktyviai dalyvauti ir dėti savo foto. kol nepadryti ND, mažai kas komentuos Tavo foto ir bendraus.
ND padeda įsisavinti pagrindinius fotografijos principus, po ND pradedantysis pradeda kitaip vertinti pats savo foto ir kelti sau aukštesnius kokybės reikalavimus.
taigi, prasmė juos daryti yra, jei nori tobulėti.
žinoma, tai neužtikrina, kad po to pradėsi tobulai fotografuoti, nes tai ne tik nuo ND priklauso smile.gif

man Tavo nikas kažkur matytas, nesi anksčiau dalyvavęs šioje arba anksčiau egzistavusioje temoje? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 05 birželio 2013 - 10:08
QUOTE(sayonara @ 2013 06 05, 09:08)
nuomonę rašyti gali, bet susiklostė tokia tradicija, kad čia esantys padaro namų darbus, tada pradeda aktyviai dalyvauti ir dėti savo foto. kol nepadryti ND, mažai kas komentuos Tavo foto ir bendraus.
ND padeda įsisavinti pagrindinius fotografijos principus, po ND pradedantysis pradeda kitaip vertinti pats savo foto ir kelti sau aukštesnius kokybės reikalavimus.
taigi, prasmė juos daryti yra, jei nori tobulėti.
žinoma, tai neužtikrina, kad po to pradėsi tobulai fotografuoti, nes tai ne tik nuo ND priklauso smile.gif

man Tavo nikas kažkur matytas, nesi anksčiau dalyvavęs šioje arba anksčiau egzistavusioje temoje? smile.gif

kai kurių ND padaryti fiziškai negaliu, nes neturiu zoom'inių objektyvų biggrin.gif pas mane vien tik šviesūs fiksai biggrin.gif bei vėlgi, su WB naudos nematau fotografuoti, nes fotografuoju vien tik raw'ais, ko pasekoje, WB susivedu kompe biggrin.gif na, o nickas matytas gal kur nors plačiąjame internete, pvz Facebook'e, efoto, ar šiaip kur nors ant nuotraukų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 06 05, 10:18)
kai kurių ND padaryti fiziškai negaliu, nes neturiu zoom'inių objektyvų biggrin.gif pas mane vien tik šviesūs fiksai biggrin.gif bei vėlgi, su WB naudos nematau fotografuoti, nes fotografuoju vien tik raw'ais, ko pasekoje, WB susivedu kompe biggrin.gif na, o nickas matytas gal kur nors plačiąjame internete, pvz Facebook'e, efoto, ar šiaip kur nors ant nuotraukų? smile.gif

ND, kuriems reikalingi zoomai, jei Tu jų neturi, gali būti praleisti. man rodos, pradžioje tai parašyta, kartais jis praleidžiamas.
WB ND privalomas be išimčių.
jeigu esi patyręs fotografas ir labai nori dalyvauti mūsų mergaitiškoje nail.gif bendruomenėje, tai neturėtų kilti problemų juos blizgančiai padaryti ir visoms nušluostyti nosį, ką? smile.gif

jo, gal efote matytas nikas smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
sakykit, ar esat kas nors pirkę LT bateriją canon'ui?
Kur geriausia/pigiausia pirkti? smile.gif Dėkui, jei kas rekomenduosit.
Ebay pažiūrėjau 33 svarai gaunas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 05, 09:24)
ND, kuriems reikalingi zoomai, jei Tu jų neturi, gali būti praleisti. man rodos, pradžioje tai parašyta, kartais jis praleidžiamas.
WB ND privalomas be išimčių.
jeigu esi patyręs fotografas ir labai nori dalyvauti mūsų mergaitiškoje nail.gif bendruomenėje, tai neturėtų kilti problemų juos blizgančiai padaryti ir visoms nušluostyti nosį, ką? smile.gif

jo, gal efote matytas nikas smile.gif

Na, aš čia ne tam, kad girčiausi, ar bandyčiau gerbiamoms merginoms/moterims "nušluostyti nosį" smile.gif aš čia tam, kad patarčiau, pakonsultuočiau ir visaip kaip kitaip jums, gerbiamosios, padėčiau smile.gif

QUOTE(zirziliux @ 2013 06 05, 09:41)
Laba diena,
sakykit, ar esat kas nors pirkę LT bateriją canon'ui?
Kur geriausia/pigiausia pirkti? smile.gif Dėkui, jei kas rekomenduosit.
Ebay pažiūrėjau 33 svarai gaunas smile.gif

Nežinau kokiam mieste gyveni, bet jeigu kuris nors didmiestis nepertoliausiai, tai rekomenduočiau užsukti į elektronikos prekių parduotuves, pvz Lemona, tenais esu pirkęs neorginalius, tačiau gana pigiai akumuliatorius savo fotoaparatams smile.gif kai kuriais atvejais jie ilgiau laikydavo už originalius smile.gif pvz, Canon 40d akumuliatorius man kainavo prieš keletą metų apie 40-50lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 06 05, 12:00)
aš čia tam, kad patarčiau, pakonsultuočiau ir visaip kaip kitaip jums, gerbiamosios, padėčiau smile.gif

kaip kilnu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 06 05, 11:00)
Nežinau kokiam mieste gyveni, bet jeigu kuris nors didmiestis nepertoliausiai, tai rekomenduočiau užsukti į elektronikos prekių parduotuves, pvz Lemona, tenais esu pirkęs neorginalius, tačiau gana pigiai akumuliatorius savo fotoaparatams smile.gif kai kuriais atvejais jie ilgiau laikydavo už originalius smile.gif pvz, Canon 40d akumuliatorius man kainavo prieš keletą metų apie 40-50lt smile.gif

Šiauliuose yra lemona.. Reikės pasidomėt ar jie turi. Bet kažkaip neoriginalaus daikto man nesinori... Įsitikinimai biggrin.gif Geriau vienas kokybiškas, nei n fuflo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 06 04, 23:29)
.
kažką lyg ir skaičiau, kad galima, bet tikrai nepasakysiu  g.gif

Kiek klausiau aplink, niekas nieko negirdėję apie tai, arba girdėję, bet nesako biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Darkas @ 2013 06 05, 12:00)
aš čia tam, kad patarčiau, pakonsultuočiau ir visaip kaip kitaip jums, gerbiamosios, padėčiau smile.gif

Na tada pakonsultuok kokią atminties kortelę pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 06 05, 11:21)
Na tada pakonsultuok kokią atminties kortelę pirkti  g.gif

Aš ką tik užsisakiau SD kortelę 32 GB smile.gif Gal kokios 4 kartos...
Atsakyti
Geriau 4 kortelės po 8GB, nei viena tokia didelė. Arba bent dvi, po 16GB. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 06 05, 11:26)
Geriau 4 kortelės po 8GB, nei viena tokia didelė. Arba bent dvi, po 16GB.  rolleyes.gif

Kodėl? g.gif
Atsakyti