Dukra vakar trumpam buvo parnešusi mokytojo paskolintą nikkor 70-300. Aišku, knietėjo pažaisti, bet teko tenkintis viso labo 3 kontroliniais šūviais . Tad likau per barzdą varvėjo, burnoj neturėjau frustracijoje
Sveikos,
"Portretas be veido". Projektas12/6
Komentarai laukiami, ačiū!
QUOTE(Dincelis @ 2013 06 05, 01:11)
STIKLINE mergaite nereali. Viskas ten gražu, apsoliučiai viskas! Ramybes pilna emocija, spalvos sukelti banguoti plaukai, masyvus ziedlapiai, neipareigojantis rubas... nors sayonoras j/b variantas man taip pat tinka.
Ačiū
Rittule, man patinka mergina, jos kaulėtumas, grakštus išsirietimas, dailios plaštakos, simpatiška paprastutė suknelė. Mažiau patinka: norisi erdvės tiek viršuje, tiek ir apačioje šiek tiek. Ir kitokio pagrindo (ne, tikrai nesiūlau pievos ar žolynų , mano galva, geriau, harmoningiau žiūrėtųsi ne tie tvarkingi minkšti kvadratėliai, o kažkas neutralesnio). Dar sruoga tarp raktikaulių užkliūvo, randą man primena... Beje, momentais susidaro įspūdis/optinė apgaulė, lyg kūnas sau, galva sau, bet momentais, kiek sugrįždavau pažiūrėti. O pažiūrėti yra į ką
QUOTE(Rittule @ 2013 06 05, 06:07)
Asmeniškai man, kaip ir Iks, norėtųsi daugiau erdvės aplinkui.. plius vėlgi, labai jau kažkaip neitin natūraliai "išlaužta" poza (toks vaizdas, kad jai nepatogu taip gulėti). Na ir ko gero aš šiek tiek šviesesnį variantą pateikčiau, šitas kiek niūrokas, tačiau bendroje visumoje lyg ir žiūrisi
Aš kartais nebesuprantu aš nikas pakeistas ar naujas žmogutis šneka
QUOTE(smalsi_ @ 2013 06 05, 07:32)
Aš kartais nebesuprantu aš nikas pakeistas ar naujas žmogutis šneka
jeigu tu čia apie mane - tai beveik naujas užsiregistravęs senokai, bet tik dabar bandau aktyviau dalyvauti
QUOTE(Rittule @ 2013 06 05, 08:07)
Sveikos,
[img]http://farm8.staticflickr.com/7359/8948061253_1f0695f6b2_z.jpg
[img]http://farm8.staticflickr.com/7359/8948061253_1f0695f6b2_z.jpg
Palieka įspūdį, šaunuolė. Man tokios patinka. Gera kompozicija, netradicinis pateikimas, gražus apdirbimas. Kontrastinčiau papildomai pritariu iks dėl erdvės trūkumo, plytelių ir sruogos anos. Jei jos ten nebūtų, matytųsi gražios kūno linijos, dabar erzina, kad užstoja.
Papildyta:
QUOTE(Darkas @ 2013 06 05, 09:38)
jeigu tu čia apie mane - tai beveik naujas užsiregistravęs senokai, bet tik dabar bandau aktyviau dalyvauti
pas mus yra taisyklės. Skaityti 1 psl.
QUOTE(sayonara @ 2013 06 05, 08:38)
A portrait is not made in the camera but on either side of it. Edward Steichen
Its one thing to make a picture of what a person looks like, its another thing to make a portrait of who they are. Paul Caponigro
Its one thing to make a picture of what a person looks like, its another thing to make a portrait of who they are. Paul Caponigro
Jaučiu, jei tokie lauknešėliai taps gražia tradicija, ne tik sielą sočiai papenėsiu, bet ir su anglų k. artimiau susibičiuliausiu Viskas įskaičiuota
QUOTE(Iks @ 2013 06 05, 10:02)
Jaučiu, jei tokie lauknešėliai taps gražia tradicija, ne tik sielą sočiai papenėsiu, bet ir su anglų k. artimiau susibičiuliausiu Viskas įskaičiuota
o aš pasiilgstu ryto žiūrinių/skaitinių kažkaip pati labai sugaištu, kol surandu ką.
QUOTE(R.i.R. @ 2013 06 05, 07:56)
pas mus yra taisyklės. Skaityti 1 psl.
Perskaičiau. Tačiau taip ir nesupratau, kas iš manęs reikalaujama Ta prasme, negaliu rašyti savo nuomonės, kol neatlikau namų darbų? ar kaip?