Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dukra vakar trumpam buvo parnešusi mokytojo paskolintą nikkor 70-300. Aišku, knietėjo pažaisti, bet teko tenkintis viso labo 3 kontroliniais šūviais biggrin.gif. Tad likau per barzdą varvėjo, burnoj neturėjau frustracijoje photo.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

"Portretas be veido". Projektas12/6
Komentarai laukiami, ačiū!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 05 birželio 2013 - 07:14
QUOTE(Dincelis @ 2013 06 05, 01:11)
STIKLINE mergaite nereali. Viskas ten gražu, apsoliučiai viskas! Ramybes pilna emocija, spalvos  wub.gif  sukelti banguoti plaukai, masyvus ziedlapiai, neipareigojantis rubas... nors sayonoras j/b variantas man taip pat tinka.

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Rittule, man patinka mergina, jos kaulėtumas, grakštus išsirietimas, dailios plaštakos, simpatiška paprastutė suknelė. Mažiau patinka: norisi erdvės tiek viršuje, tiek ir apačioje šiek tiek. Ir kitokio pagrindo (ne, tikrai nesiūlau pievos ar žolynų smile.gif , mano galva, geriau, harmoningiau žiūrėtųsi ne tie tvarkingi minkšti kvadratėliai, o kažkas neutralesnio). Dar sruoga tarp raktikaulių užkliūvo, randą man primena... ax.gif Beje, momentais susidaro įspūdis/optinė apgaulė, lyg kūnas sau, galva sau, bet momentais, kiek sugrįždavau pažiūrėti. O pažiūrėti yra į ką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 05 birželio 2013 - 07:58
QUOTE(Rittule @ 2013 06 05, 06:07)
Sveikos,

Asmeniškai man, kaip ir Iks, norėtųsi daugiau erdvės aplinkui.. plius vėlgi, labai jau kažkaip neitin natūraliai "išlaužta" poza (toks vaizdas, kad jai nepatogu taip gulėti). Na ir ko gero aš šiek tiek šviesesnį variantą pateikčiau, šitas kiek niūrokas, tačiau bendroje visumoje lyg ir žiūrisi smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darkas: 05 birželio 2013 - 08:08
Aš kartais nebesuprantu aš nikas pakeistas ar naujas žmogutis šneka unsure.gif g.gif
Atsakyti
“A portrait is not made in the camera but on either side of it.” – Edward Steichen –

“It’s one thing to make a picture of what a person looks like, it’s another thing to make a portrait of who they are.” – Paul Caponigro –

user posted image

Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2013 06 05, 07:32)
Aš kartais nebesuprantu aš nikas pakeistas ar naujas žmogutis šneka  unsure.gif  g.gif

jeigu tu čia apie mane - tai beveik naujas smile.gif užsiregistravęs senokai, bet tik dabar bandau aktyviau dalyvauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2013 06 05, 08:07)
Sveikos,

[img]http://farm8.staticflickr.com/7359/8948061253_1f0695f6b2_z.jpg

Palieka įspūdį, šaunuolė. Man tokios patinka. Gera kompozicija, netradicinis pateikimas, gražus apdirbimas. Kontrastinčiau papildomai smile.gif pritariu iks dėl erdvės trūkumo, plytelių ir sruogos anos. Jei jos ten nebūtų, matytųsi gražios kūno linijos, dabar erzina, kad užstoja.
Papildyta:
QUOTE(Darkas @ 2013 06 05, 09:38)
jeigu tu čia apie mane - tai beveik naujas smile.gif užsiregistravęs senokai, bet tik dabar bandau aktyviau dalyvauti smile.gif

pas mus yra taisyklės. Skaityti 1 psl. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 05 birželio 2013 - 08:57
QUOTE(sayonara @ 2013 06 05, 08:38)
“A portrait is not made in the camera but on either side of it.” – Edward Steichen –

“It’s one thing to make a picture of what a person looks like, it’s another thing to make a portrait of who they are.” – Paul Caponigro –

Jaučiu, jei tokie lauknešėliai taps gražia tradicija, ne tik sielą sočiai papenėsiu, bet ir su anglų k. artimiau susibičiuliausiu smile.gif Viskas įskaičiuota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 06 05, 10:02)
Jaučiu, jei tokie lauknešėliai taps gražia tradicija, ne tik sielą sočiai papenėsiu, bet ir su anglų k. artimiau susibičiuliausiu smile.gif Viskas įskaičiuota smile.gif

o aš pasiilgstu ryto žiūrinių/skaitinių smile.gif kažkaip pati labai sugaištu, kol surandu ką.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 06 05, 07:56)
pas mus yra taisyklės. Skaityti 1 psl.  mirksiukas.gif

Perskaičiau. Tačiau taip ir nesupratau, kas iš manęs reikalaujama smile.gif Ta prasme, negaliu rašyti savo nuomonės, kol neatlikau namų darbų? smile.gif ar kaip? smile.gif
Atsakyti