Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

ich, o kur rasti iks ND? biggrin.gif
Iks, jei gali numesk nuoroda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meškukė: 04 birželio 2013 - 10:32
QUOTE(lunameja @ 2013 06 04, 10:28)
Miraval, oi sauni kompozicija. patinka tamsus fonas uz merginos nugaros, formatas tinkamas. man truksta gal akcento nuotraukoje ryskesnio, t.y tos plevesuojancios medziagos spalva (balta?)galetu buti baltesne, man per pilka. Jei motera dar ir be maudymosi kostiumelio butu, tai is vis  wub.gif viskas nerealiai deretu... nuotrauka uzkabinanti, nestandartine, su menisku dramatisku prieskoniu.labai skaniai tokie darbai susivalgo  biggrin.gif

ačiū labai!!! kaip malonu, kad patinka!
visiškai pritariu dėl ryškumo trūkumo, bet man ji tokia miela, kad aš žiūrėdama ir tą švytėjimą pamatau... bigsmile.gif
iš tiesų, tai nuotrauka originale truputį tamsoka, todėl nepavyko išgaut turbūt ir iki galo išbaigti jb... tuomet turbūt būtų matyt, kad mergina su juodu triko, baltom pėdkelnėm ir balta skraiste...kažkaip specialiai tokią aprangą rinkomės ir nemaniau, kad bus panašu į maudymosi kostiumėlį... biggrin.gif
Atsakyti
Gal dar kas prisijungsit prie konkurso biggrin.gif

Patarlės, posakiai, priežodžiai

Niekas nežinot dėl fotoaparatų kadrų skaičiaus? g.gif

Miraval-man šitas apdirbimas labai patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suprem: 04 birželio 2013 - 11:18
QUOTE(Miraval @ 2013 06 04, 10:59)
Labu 4u.gif

idomiai ziurisi, sutelkia demesi, apziuret ks kur, galetu siek tiek sviesene but smile.gif
Atsakyti
Miraval, įsidėjau į favorites stalčių. Tikrai vykusi ankstesnės foto metamorfozė.
Ich, smile.gif
Meškuke, čia. Nežinia ko neišvysi smile.gif Įsiskaityk į pastabas ir pirmyn!, klausk, jei kas būtų neaišku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 04 birželio 2013 - 12:25
QUOTE(Suprem @ 2013 06 04, 11:17)

ruošiesi apgaudinėti pirkėją? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 04, 13:40)
ruošiesi apgaudinėti pirkėją? biggrin.gif

Nea, bijau, kad manęs neapgautų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 06 04, 12:53)
Nea, bijau, kad manęs neapgautų blush2.gif

nu aš esu girdėjus, kad mašinų kompus nulaužia ir pakeičia nuvažiuotą kilometražą, tai teoriškai tikriausiai fotiko elektroniką nulaužti irgi įmanoma? bet tikrai nežinau. g.gif
Atsakyti
Tai va galvoju-jei mašinas atsuka, tai gal ir fotikus? Įdomu ar sudėtinga ir ar verta g.gif
Atsakyti
Zenito nebera, kaip ir helioso.Nukeliavo i geras rankas:)
Atsakyti
QUOTE(Meškukė @ 2013 06 03, 11:36)

tikrai ne. sugalvok ką nors įdomiau, originaliau.

QUOTE(Miraval @ 2013 06 04, 10:59)
o aš atnešu vieną darbą... ax.gif  man jis pačiai labai... tema "Lengvumas". Aš jį pamačiau taip, o su pagalba dar ir rezultatas labai džiuginantis mane... gal patiks ir Jums smile.gif jau daug interpretacijų išgirdau, labai įdomu būtų išgirst kas kaip mato šią nuotrauką... Ačiū!

tokia mistika kvepia..

QUOTE(Suprem @ 2013 06 04, 12:17)

kažką lyg ir skaičiau, kad galima, bet tikrai nepasakysiu g.gif
Atsakyti
RIR darbeliai labai idomus. Matyti kad idedi daug darbo... eksperimentuoji su aplinka, su modeliais, su sviesa, su pozomis, su nuotrauku apdirbimu - sveikintina! Mano demesi patrauke mergina ant laiptu, nuotrauka pilna mistikos, norisi vis grysti ir dar patirineti. Paskutinioji taip pat idomi, modelis is kart paperka savo groziu, nors jis rodomas ir tarsi paslapčiomis...
STIKLINE mergaite nereali. Viskas ten gražu, apsoliučiai viskas! Ramybes pilna emocija, spalvos wub.gif sukelti banguoti plaukai, masyvus ziedlapiai, neipareigojantis rubas... nors sayonoras j/b variantas man taip pat tinka.
MIRAVAL galeciau sakyti, kad tai jau aukstasis pilotazas. Nepaprastai zavi tokie darbai...pilni mistikos! Tai darbas apie kuri ne kiekvienas gali pasakyti - nei kaip, nei kur, nei kada...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 05 birželio 2013 - 00:12