ich, o kur rasti iks ND?
Iks, jei gali numesk nuoroda
QUOTE(lunameja @ 2013 06 04, 10:28)
Miraval, oi sauni kompozicija. patinka tamsus fonas uz merginos nugaros, formatas tinkamas. man truksta gal akcento nuotraukoje ryskesnio, t.y tos plevesuojancios medziagos spalva (balta?)galetu buti baltesne, man per pilka. Jei motera dar ir be maudymosi kostiumelio butu, tai is vis viskas nerealiai deretu... nuotrauka uzkabinanti, nestandartine, su menisku dramatisku prieskoniu.labai skaniai tokie darbai susivalgo
ačiū labai!!! kaip malonu, kad patinka!
visiškai pritariu dėl ryškumo trūkumo, bet man ji tokia miela, kad aš žiūrėdama ir tą švytėjimą pamatau...
iš tiesų, tai nuotrauka originale truputį tamsoka, todėl nepavyko išgaut turbūt ir iki galo išbaigti jb... tuomet turbūt būtų matyt, kad mergina su juodu triko, baltom pėdkelnėm ir balta skraiste...kažkaip specialiai tokią aprangą rinkomės ir nemaniau, kad bus panašu į maudymosi kostiumėlį...
Gal dar kas prisijungsit prie konkurso
Patarlės, posakiai, priežodžiai
Niekas nežinot dėl fotoaparatų kadrų skaičiaus?
Miraval-man šitas apdirbimas labai patinka
Patarlės, posakiai, priežodžiai
Miraval-man šitas apdirbimas labai patinka
QUOTE(Miraval @ 2013 06 04, 10:59)
Labu
idomiai ziurisi, sutelkia demesi, apziuret ks kur, galetu siek tiek sviesene but
QUOTE(Suprem @ 2013 06 04, 11:17)
ruošiesi apgaudinėti pirkėją?
QUOTE(sayonara @ 2013 06 04, 13:40)
ruošiesi apgaudinėti pirkėją?
Nea, bijau, kad manęs neapgautų
QUOTE(Suprem @ 2013 06 04, 12:53)
Nea, bijau, kad manęs neapgautų
nu aš esu girdėjus, kad mašinų kompus nulaužia ir pakeičia nuvažiuotą kilometražą, tai teoriškai tikriausiai fotiko elektroniką nulaužti irgi įmanoma? bet tikrai nežinau.
Zenito nebera, kaip ir helioso.Nukeliavo i geras rankas:)
QUOTE(Meškukė @ 2013 06 03, 11:36)
tikrai ne. sugalvok ką nors įdomiau, originaliau.
QUOTE(Miraval @ 2013 06 04, 10:59)
o aš atnešu vieną darbą... man jis pačiai labai... tema "Lengvumas". Aš jį pamačiau taip, o su pagalba dar ir rezultatas labai džiuginantis mane... gal patiks ir Jums jau daug interpretacijų išgirdau, labai įdomu būtų išgirst kas kaip mato šią nuotrauką... Ačiū!
tokia mistika kvepia..
QUOTE(Suprem @ 2013 06 04, 12:17)
kažką lyg ir skaičiau, kad galima, bet tikrai nepasakysiu
RIR darbeliai labai idomus. Matyti kad idedi daug darbo... eksperimentuoji su aplinka, su modeliais, su sviesa, su pozomis, su nuotrauku apdirbimu - sveikintina! Mano demesi patrauke mergina ant laiptu, nuotrauka pilna mistikos, norisi vis grysti ir dar patirineti. Paskutinioji taip pat idomi, modelis is kart paperka savo groziu, nors jis rodomas ir tarsi paslapčiomis...
STIKLINE mergaite nereali. Viskas ten gražu, apsoliučiai viskas! Ramybes pilna emocija, spalvos sukelti banguoti plaukai, masyvus ziedlapiai, neipareigojantis rubas... nors sayonoras j/b variantas man taip pat tinka.
MIRAVAL galeciau sakyti, kad tai jau aukstasis pilotazas. Nepaprastai zavi tokie darbai...pilni mistikos! Tai darbas apie kuri ne kiekvienas gali pasakyti - nei kaip, nei kur, nei kada...
STIKLINE mergaite nereali. Viskas ten gražu, apsoliučiai viskas! Ramybes pilna emocija, spalvos sukelti banguoti plaukai, masyvus ziedlapiai, neipareigojantis rubas... nors sayonoras j/b variantas man taip pat tinka.
MIRAVAL galeciau sakyti, kad tai jau aukstasis pilotazas. Nepaprastai zavi tokie darbai...pilni mistikos! Tai darbas apie kuri ne kiekvienas gali pasakyti - nei kaip, nei kur, nei kada...