Labu
Meškukė - aš galiu pasakyt Taip, bet pasakysiu kodėl dvejodama
sufokusuota tai gerai, bet kai įdėjai su PS nekarpytas ir netvarkytas foto, labai aiškiai matosi, kad fotoaparato padėtis fotografuojant skiriasi, o tikslas yra sufokusuot skirtingus objektus, tačiau visose trijose nuotraukose matant, kad fotoaparato buvimo vieta, atstumas iki daiktų ir padėtis nepasikeitė. Pvz. aš, tam, kad nesikeistų fotoaparato padėtis, dėjau daiktus ant stalo ir fotoaparatą dėjau ant stalo priešais juos, o tada arba su fokusavimo taškais fokusuoji, arba dalinai nuspaudusi užrakto mygtuką sufokusuoji ir grįžti visose trijose foto į tą pačią padėtį ir spaudi iki galo. Tuomet visos trys nuotraukos bus vienodos, tik skirtingai sufokusuotais objektais!
tikiuos aiškiai parašiau...
(nes dabar pati pažiūrėk kaip skiriasi pirmos kriauklės buvimo vieta, lyginant pirmą ir trečią foto! )
tai va, aš galiu duot Taip, bet gal tu pati norėtum pamėgint šią užduotį atlikt naujai?
o aš atnešu vieną darbą...
man jis pačiai labai... tema "Lengvumas". Aš jį pamačiau taip, o su pagalba dar ir rezultatas labai džiuginantis mane... gal patiks ir Jums
jau daug interpretacijų išgirdau, labai įdomu būtų išgirst kas kaip mato šią nuotrauką... Ačiū!