Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Amade @ 2013 06 03, 15:49)

Beje, norėjau juostelininkių paklausti... Radau pas tėtį seną FED 5B  g.gif kaži verta man jį parstempti, nešti taisyt ir bandyt fotkint, ar nelabai?  mastau.gif

nenoriu numušti užsidegimo, bet kol kas niekur tu jo nenešk.
Prie juostos siūlau pereiti kai su skaitmena foto techniškai geros būna ir kyla noras ieškoti, bandyti. Su Fed tikrai sunkiau fotografuoti nei su tavo turimu.
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 06 03, 18:22)
Stikline, sese,
Atsiprašau už netikro pavojaus signalą smile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif man ramiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 06 03, 18:44)
nenoriu numušti užsidegimo, bet kol kas niekur tu jo nenešk.
Prie juostos siūlau pereiti kai su skaitmena foto techniškai geros būna ir kyla noras ieškoti, bandyti. Su Fed tikrai sunkiau fotografuoti nei su tavo turimu.

Oi, tiesiog klausimas ateičiai buvo irnesakyk.gif Užmačiau vakar besivoliojantį stalčiuj, tokį kvepiantį seniena ir iškilo klausimas blush2.gif Dar tikrai nesiryšiu fotografuot su juosta, o paklausiau tiesiog nuomonės, ar verta pasvajot apie jį, ar nelabai vykęs variantas. Kiek skaitau, tai su Zenitais fotkinat daug kas. blush2.gif
Atsakyti
Labas,

man čia toks klausimas kilo nail.gif Ar galima programiškai sumažinti padarytų kadrų skaičių fotike? Nežinau kieno paklausti g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 06 03, 18:29)
Sveikos
is kokio miesto busi, Alabama. as busiu prie pusiau susidomejusiu biggrin.gif gal i Az tau brukstelt?

As Kaune, ir jau yra kokie 5 susidomeje:D
Atsakyti
http://www.123inspir...-kevin-corrado/ prie rytinės kavos
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 06 03, 23:31)
As Kaune, ir jau yra kokie 5 susidomeje:D

Kaunas labai tinka. nezinau nezinau, Alabama, daryk atranka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 06 04, 07:57)
Kaunas labai tinka. nezinau nezinau, Alabama, daryk atranka  biggrin.gif

Aukciona skelbsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškukė @ 2013 06 03, 10:36)

Atsakyti
Labu 4u.gif

Meškukė - aš galiu pasakyt Taip, bet pasakysiu kodėl dvejodama smile.gif
sufokusuota tai gerai, bet kai įdėjai su PS nekarpytas ir netvarkytas foto, labai aiškiai matosi, kad fotoaparato padėtis fotografuojant skiriasi, o tikslas yra sufokusuot skirtingus objektus, tačiau visose trijose nuotraukose matant, kad fotoaparato buvimo vieta, atstumas iki daiktų ir padėtis nepasikeitė. Pvz. aš, tam, kad nesikeistų fotoaparato padėtis, dėjau daiktus ant stalo ir fotoaparatą dėjau ant stalo priešais juos, o tada arba su fokusavimo taškais fokusuoji, arba dalinai nuspaudusi užrakto mygtuką sufokusuoji ir grįžti visose trijose foto į tą pačią padėtį ir spaudi iki galo. Tuomet visos trys nuotraukos bus vienodos, tik skirtingai sufokusuotais objektais! smile.gif tikiuos aiškiai parašiau... blush2.gif
(nes dabar pati pažiūrėk kaip skiriasi pirmos kriauklės buvimo vieta, lyginant pirmą ir trečią foto! ) smile.gif
tai va, aš galiu duot Taip, bet gal tu pati norėtum pamėgint šią užduotį atlikt naujai? 4u.gif

o aš atnešu vieną darbą... ax.gif man jis pačiai labai... tema "Lengvumas". Aš jį pamačiau taip, o su pagalba dar ir rezultatas labai džiuginantis mane... gal patiks ir Jums smile.gif jau daug interpretacijų išgirdau, labai įdomu būtų išgirst kas kaip mato šią nuotrauką... Ačiū!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Meškukė @ 2013 06 04, 09:57)

As sakau ne, perdaryk, neskubek. Paziurek i kitu ND, Iks ND buvo labai grazus mirksiukas.gif Miraval labai geras komentaras. smile.gif
Atsakyti
Miraval, oi sauni kompozicija. patinka tamsus fonas uz merginos nugaros, formatas tinkamas. man truksta gal akcento nuotraukoje ryskesnio, t.y tos plevesuojancios medziagos spalva (balta?)galetu buti baltesne, man per pilka. Jei motera dar ir be maudymosi kostiumelio butu, tai is vis wub.gif viskas nerealiai deretu... nuotrauka uzkabinanti, nestandartine, su menisku dramatisku prieskoniu.labai skaniai tokie darbai susivalgo biggrin.gif
Atsakyti