Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Amade @ 2013 06 03, 15:49)
man sukėlė šypseną  smile.gif  Arba per mažai temų skaitei prieš užeidama, arba savim per daug pasitikėjai.  cool.gif  Oi čia patarkuos. Bet... visada atsimink - kiekvienas šiknos nutarkavimas naudingas TAU, jei perskaitysi, nepatiks, bet gerai pagalvosi, ką pasakė ir suprasi, kad teisingai pasakė  thumbup.gif 

Beje, norėjau juostelininkių paklausti... Radau pas tėtį seną FED 5B  g.gif kaži verta man jį parstempti, nešti taisyt ir bandyt fotkint, ar nelabai?  mastau.gif

teisingai Amade sako, tik i nauda, zinosi kas gerai kas ne, iekviena susakyta nuomone ir kritika leis nebedaryti tu paciu klaidu ir eiti tobulejimo link smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 06 03, 14:59)
Mano tamsybininkas isvogia visus pustonius, niuansus, itariu, kad gal todel tas zydejimas plaukuose atrode butent netikras, lyg isigytas niekutis is Kalvariju turgaus babces ar kromelyje "Viskas po 1 eura" biggrin.gif . Paciai smalsu pasitikrinti namuose.

Tai va, keista pasirodė, nes juosta dažniausiai neduoda tokių rezultatų... plastmasinių...man juostoje viskas taip tikra...kaip visada sakau...lyg galėtum pirštu paliest smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 06 03, 15:15)

OK. Vakare, kai grįšiu smile.gif

Atsakyti
Merginos, salia namu pardavineja Zenita su Heliosu uz baisu pasakyti kiek(20lt).Ar reik kam?Jei reik, galeciau kada uzeit ir paciupinet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 03 birželio 2013 - 16:28
Sutinku su jumis visom. 4u.gif
Tai užskaitom ar ne? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meškukė: 03 birželio 2013 - 16:51
QUOTE(Meškukė @ 2013 06 03, 13:01)
Pakartojau  thumbup.gif  doh.gif

Cia foto turejo but?as nematau nieko unsure.gif

QUOTE(Alabama @ 2013 06 03, 17:28)
Merginos, salia namu pardavineja Zenita su Heliosu uz baisu pasakyti kiek(20lt).Ar reik kam?Jei reik, galeciau kada uzeit ir paciupinet

noreciau, bet labai jau as toli doh.gif
Atsakyti
ich, pats pirmas post'as 43 psl. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2013 06 03, 14:54)
Tai va, keista pasirodė, nes juosta dažniausiai neduoda tokių rezultatų... plastmasinių...man juostoje viskas taip tikra...kaip visada sakau...lyg galėtum pirštu paliest  smile.gif

Stikline, sese,
Šiais laikais niekuo negalima pasitikėti doh.gif, darbiniu bėručiu - ypač (sukčius, kokių reta biggrin.gif). Lyg būtum nuotraukas sukeitusi. Ir spalviškai menkai teatpažįstama, ir dirbtinumo neliko tongue.gif Atsiprašau už netikro pavojaus signalą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 03 birželio 2013 - 17:24
Sveikos mielosios, kaip laikotes?
Pajuryje karstaaaa.

Meskuke - jei rodysi kaprizus, nieko gero nebus, geriau nusiramink, suvirskink pastabas, kurios aukso vertes ir perdaryk nd taip kaip priklauso. Sekmes.

Maciau keleta graziu foto - sraige - dievuleliau kokia miela, ir labai sviesi foto, ir sraiges atliekamas veiksmas labai labai patiko. Noriu ir as sraigiu pafotkinti, ale be sansu, nei vienas turimas objekt. sitam reikalui netinka. Nors turiu konverteri rusiska, gal pabandyt su juom?
Mergina tarp ziedu ir su ziedais - man tamsoka sakyciau- bet foto man patiko visumoj, bet j/b variantas tai superinis, ziureciau ir ziurecia, istyrinejau visur kur imanoma, labai labai zodziu.

Einu sraigiu ieskot.

Faina butu seminare Palangoj sudalyvaut, ale ner mazojo kur palikt tiek ilgam, per mazas dar visa pusdieni but su tetuku, mamos mirtinai reik. Nu gal dar bus tu seminaru, ane?
Atsakyti
QUOTE(Meškukė @ 2013 06 03, 16:57)
ich, pats pirmas post'as 43 psl. smile.gif

Meškuke, tu čia tą, apie kurį šiandien kalbėjau, pakartojai/pakeitei? Atleisk, bet didelio kokybinio šuolio neįžiūrėjau. Manding, turėjai gauti tris kone identiškas nuotraukas su skirtingais tik fokusavimo taškais kiekvienoje iš jų. Man tavo variantas labiau primena vaikišką žaidimą "Surask 10 skirtumų" smile.gif Dėl 10 truputį hiperbolizuoju biggrin.gif, ir vis tik neužskaitau šį kartą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 03 birželio 2013 - 17:45
Iks, neperdariau nespėjau dar biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, as del helioso ryt uzsuksiu, ok?smile.gif
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(Alabama @ 2013 06 03, 17:53)
Merginos, as del helioso ryt uzsuksiu, ok?smile.gif

is kokio miesto busi, Alabama. as busiu prie pusiau susidomejusiu biggrin.gif gal i Az tau brukstelt?
Atsakyti