Huh
Meskuke, per aspera ad astra. Patikek manim, ne 1 prakaito lasas nenuvarva veltui. O pastaroji problema juk net ne problema buvo, a? Jei neklystu, tu dejai bandyma su pienemis, kuriam vos vos iki visuotinio TAIP pritruko? Tad jei neklystu: 1) matau tam tikra regresa; 2) tai tik irodo, kad gali kur kas daugiau ir tuos trokstamus taip tikrai viena diena susirinksi. Paskutinioji foto iskrenta is serijos (pakeistas atskaitos taskas, atstumas ar pan.). Ir kompozicija wubiko nesipraso. Sakyciau, kad gal ir tamsoka, bet nesu tikra, nes mano monitorius ne tik striukas bukas, bet ir ziauriai tamsus (va cia jau tikrai ne tavo beda, o mano).
Del to monitoriaus bijau kalbeti ir apie kitas idetas foto. Gal butent jis suklaidino ir ziurint i Stiklines varianta. To zydejimo plaukuose man pasirode per daug ir trauke i plastmasini (ko vis tik neliko jb variante). Nors is principo foto visai nieko, sunku butu ja beda pavadinti Idomu bus namuose uzmesti aki (apgrauzto obuolio neturiu, bet nesulyginsi su darbine darzove ).
R.I.R., man patiko laiptai, patys modeliai (maziau - ju pateikimas) ir... Say pastabos. Del rankos paskutineje - tikiuos, kad sugedimo laipsnis ne per didelis ir kad pamaciau tai, apie ka uzuominom ir buvo uzsiminta
Del to monitoriaus bijau kalbeti ir apie kitas idetas foto. Gal butent jis suklaidino ir ziurint i Stiklines varianta. To zydejimo plaukuose man pasirode per daug ir trauke i plastmasini (ko vis tik neliko jb variante). Nors is principo foto visai nieko, sunku butu ja beda pavadinti Idomu bus namuose uzmesti aki (apgrauzto obuolio neturiu, bet nesulyginsi su darbine darzove ).
R.I.R., man patiko laiptai, patys modeliai (maziau - ju pateikimas) ir... Say pastabos. Del rankos paskutineje - tikiuos, kad sugedimo laipsnis ne per didelis ir kad pamaciau tai, apie ka uzuominom ir buvo uzsiminta
Iks, tai užskaitai?
Beje ką reiškia wubikas?
Beje ką reiškia wubikas?
Sito varianto, su kriauklemis - ne. Siulau perdaryti. Arba lauk kitu nuomoniu, jei pati savo ND esi patenkinta.
Wubikas -
Wubikas -
Pakartojau
QUOTE(Stikline @ 2013 06 03, 09:38)
Įdedu savo bėdą nieko neypatingą...įdomu kaip kas kadruotų šią foto...ar įmanoma apskritai dar ją kažkaip taisyt..jei kas turės kokių minčių....
man patinka si foot, tik gal petuko viso noretusi, ir pavogsiu ideja antplauku pridelioti ziedelius, kaip tik mergaite noriu nufotografuoti
QUOTE(Foggy @ 2013 06 03, 07:20)
turejau neisryskinta savo pirmaja juostele, pagaliau prsiruosiau nuvezti isryskinti, galvojau, kad nesigaus visai nieko is jos, bet nudziugau pasiemusi, kad beveik visa juosta gavosi. Nieko joje ypatingo, fotografavau visai bet ka, bet jau bent zinosiu, kad fotoaparatas nesugedes
cia viena:
cia viena:
Foggy, ar tikrai nesugedes, jei nieko ypatingo? O jei rimtai, zinai, visa, ka pavardinai, idetuose pavyzdziuose ir matyti. Tarkim, kad fotografavai visai bet ka ir truputi bet kaip Man Amerika susirode labai savita ir labai fotogeniska, manau, pasistengus galima butu pretenduoti i tikrai auksine kolekcija. Suprantu, kad kartais jos gabaritus sunku ireminti i kadra, suvaldyti, galu gale, nustebinti. Bet bandyti verta. Tarkim, toji pati Cikaga. Nera idomesnio pirmojo plano, dangus ... jo paprasciausiai nera. Jei gerai pamenu ta Michigan avenue vieta, tikrai rastum idomesniu, labiau kabinanciu kampu, esu tuo tikra! Ir miestas lyg ismires, gal kitu atveju sprendimas del to butu kaip tik idomus..., nors siaip Cikaga man - tam tikra ritma igaves gausmas, paselusio gyvenimo isikunijimas, poetiski didmiescio tvinksniai. P.S. Cikaga ir as isimylejusi, nors apskritai didmiesciu traukos nejauciu. Labai smalsu butu pamatyti nauju kadru, tikrai lauksiu tesinio. Manau, nors Amerika tokia spalvota, jb rubas jai labai tinka.
QUOTE(sayonara @ 2013 06 03, 11:24)
koks originalus failas? gal yra virš galvos šiek tiek erdvės?
šiaip motyvas nuostabiai mielas ir gražus, modelis be žodžių fantastiškas, spalvos gražios. man šviesa atrodo plokštoka, todėl pabandžiau jb padaryti, pasiteisina ir tas variantas, kompozicija nebe taip bado akis
šiaip motyvas nuostabiai mielas ir gražus, modelis be žodžių fantastiškas, spalvos gražios. man šviesa atrodo plokštoka, todėl pabandžiau jb padaryti, pasiteisina ir tas variantas, kompozicija nebe taip bado akis
Uoj, j/b koks fainas. Gal galima tau originalą įmesti į paštą ir gauti dovanų j/b tooookį? originale, kiek pamenu, vietos ne prūdai, todėl man niekaip ir nesigavo nieko padaryt..o dėl plokštumo gal todėl, kad šviesa buvo beveik priešais fotoaparatą...tokia pusiau beveik vakarinė...
QUOTE(Iks @ 2013 06 03, 12:43)
Bėda dėl kompozicijos o plastmasinis...t.y. neša į netikrą? ar todėl, kad tik daugoka? Mano naminiam monitoriuj ta foto lyg ir šviesesnė buvo
krispuka, ačiū ir prašom idėja buvo apskritai daryt šukuoseną su daug obelų žiedų, bet kažkaip netikėtai ta idėja vėliau apsivertė aukštyn kojom
QUOTE(Stikline @ 2013 06 03, 13:34)
o plastmasinis...t.y. neša į netikrą? ar todėl, kad tik daugoka? Mano naminiam monitoriuj ta foto lyg ir šviesesnė buvo
Mano tamsybininkas isvogia visus pustonius, niuansus, itariu, kad gal todel tas zydejimas plaukuose atrode butent netikras, lyg isigytas niekutis is Kalvariju turgaus babces ar kromelyje "Viskas po 1 eura" . Paciai smalsu pasitikrinti namuose.
QUOTE(Stikline @ 2013 06 03, 13:34)
Uoj, j/b koks fainas. Gal galima tau originalą įmesti į paštą ir gauti dovanų j/b tooookį? originale, kiek pamenu, vietos ne prūdai, todėl man niekaip ir nesigavo nieko padaryt..o dėl plokštumo gal todėl, kad šviesa buvo beveik priešais fotoaparatą...tokia pusiau beveik vakarinė...
atsiųsk
QUOTE(Meškukė @ 2013 06 03, 09:53)
Ilgam prapuolė noras dėti namų darbus
man sukėlė šypseną Arba per mažai temų skaitei prieš užeidama, arba savim per daug pasitikėjai. Oi čia patarkuos. Bet... visada atsimink - kiekvienas šiknos nutarkavimas naudingas TAU, jei perskaitysi, nepatiks, bet gerai pagalvosi, ką pasakė ir suprasi, kad teisingai pasakė
Beje, norėjau juostelininkių paklausti... Radau pas tėtį seną FED 5B kaži verta man jį parstempti, nešti taisyt ir bandyt fotkint, ar nelabai?