Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Huh biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Meskuke, per aspera ad astra. Patikek manim, ne 1 prakaito lasas nenuvarva veltui. O pastaroji problema juk net ne problema buvo, a? Jei neklystu, tu dejai bandyma su pienemis, kuriam vos vos iki visuotinio TAIP pritruko? Tad jei neklystu: 1) matau tam tikra regresa; 2) tai tik irodo, kad gali kur kas daugiau ir tuos trokstamus taip tikrai viena diena susirinksi. Paskutinioji foto iskrenta is serijos (pakeistas atskaitos taskas, atstumas ar pan.). Ir kompozicija wubiko nesipraso. Sakyciau, kad gal ir tamsoka, bet nesu tikra, nes mano monitorius ne tik striukas bukas, bet ir ziauriai tamsus (va cia jau tikrai ne tavo beda, o mano).

Del to monitoriaus bijau kalbeti ir apie kitas idetas foto. Gal butent jis suklaidino ir ziurint i Stiklines varianta. To zydejimo plaukuose man pasirode per daug ir trauke i plastmasini (ko vis tik neliko jb variante). Nors is principo foto visai nieko, sunku butu ja beda pavadinti smile.gif Idomu bus namuose uzmesti aki (apgrauzto obuolio neturiu, bet nesulyginsi su darbine darzove biggrin.gif ).

R.I.R., man patiko laiptai, patys modeliai (maziau - ju pateikimas) ir... Say pastabos. Del rankos paskutineje - tikiuos, kad sugedimo laipsnis ne per didelis ir kad pamaciau tai, apie ka uzuominom ir buvo uzsiminta biggrin.gif
Atsakyti
Iks, tai užskaitai? biggrin.gif
Beje ką reiškia wubikas? blush2.gif
Atsakyti
• Sito varianto, su kriauklemis - ne. Siulau perdaryti. Arba lauk kitu nuomoniu, jei pati savo ND esi patenkinta.
• Wubikas - wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 03 birželio 2013 - 11:58
Pakartojau thumbup.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meškukė: 03 birželio 2013 - 12:06
QUOTE(Stikline @ 2013 06 03, 09:38)
Įdedu savo bėdą  biggrin.gif  nieko neypatingą...įdomu kaip kas kadruotų šią foto...ar įmanoma apskritai dar ją kažkaip taisyt..jei kas turės kokių minčių....  biggrin.gif

man patinka si foot, tik gal petuko viso noretusi, ir pavogsiu ideja antplauku pridelioti ziedelius, kaip tik mergaite noriu nufotografuoti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2013 06 03, 07:20)
turejau neisryskinta savo pirmaja juostele, pagaliau prsiruosiau nuvezti isryskinti, galvojau, kad nesigaus visai nieko is jos, bet nudziugau pasiemusi, kad beveik visa juosta gavosi. Nieko joje ypatingo, fotografavau visai bet ka, bet jau bent zinosiu, kad fotoaparatas nesugedes  biggrin.gif
cia viena:

Foggy, ar tikrai nesugedes, jei nieko ypatingo? biggrin.gif O jei rimtai, zinai, visa, ka pavardinai, idetuose pavyzdziuose ir matyti. Tarkim, kad fotografavai visai bet ka ir truputi bet kaip smile.gif Man Amerika susirode labai savita ir labai fotogeniska, manau, pasistengus galima butu pretenduoti i tikrai auksine kolekcija. Suprantu, kad kartais jos gabaritus sunku ireminti i kadra, suvaldyti, galu gale, nustebinti. Bet bandyti verta. Tarkim, toji pati Cikaga. Nera idomesnio pirmojo plano, dangus ... jo paprasciausiai nera. Jei gerai pamenu ta Michigan avenue vieta, tikrai rastum idomesniu, labiau kabinanciu kampu, esu tuo tikra! Ir miestas lyg ismires, gal kitu atveju sprendimas del to butu kaip tik idomus..., nors siaip Cikaga man - tam tikra ritma igaves gausmas, paselusio gyvenimo isikunijimas, poetiski didmiescio tvinksniai. P.S. Cikaga ir as isimylejusi, nors apskritai didmiesciu traukos nejauciu. Labai smalsu butu pamatyti nauju kadru, tikrai lauksiu tesinio. Manau, nors Amerika tokia spalvota, jb rubas jai labai tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 03 birželio 2013 - 13:00
QUOTE(Meškukė @ 2013 06 03, 13:01)
Pakartojau  thumbup.gif  doh.gif

Užskaitau
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 03, 11:24)
koks originalus failas? gal yra virš galvos šiek tiek erdvės?
šiaip motyvas nuostabiai mielas ir gražus, modelis be žodžių fantastiškas, spalvos gražios. man šviesa atrodo plokštoka, todėl pabandžiau jb padaryti, pasiteisina ir tas variantas, kompozicija nebe taip bado akis smile.gif

Uoj, j/b koks fainas. Gal galima tau originalą įmesti į paštą g.gif ir gauti dovanų j/b tooookį? biggrin.gif originale, kiek pamenu, vietos ne prūdai, todėl man niekaip ir nesigavo nieko padaryt..o dėl plokštumo gal todėl, kad šviesa buvo beveik priešais fotoaparatą...tokia pusiau beveik vakarinė...

QUOTE(Iks @ 2013 06 03, 12:43)
Del to monitoriaus bijau kalbeti ir apie kitas idetas foto. Gal butent jis suklaidino ir ziurint i Stiklines varianta. To zydejimo plaukuose man pasirode per daug ir trauke i plastmasini (ko vis tik neliko jb variante). Nors is principo foto visai nieko, sunku butu ja beda pavadinti smile.gif Idomu bus namuose uzmesti aki (apgrauzto obuolio neturiu, bet nesulyginsi su darbine darzove biggrin.gif ).

Bėda dėl kompozicijos biggrin.gif o plastmasinis...t.y. neša į netikrą? ar todėl, kad tik daugoka? g.gif Mano naminiam monitoriuj ta foto lyg ir šviesesnė buvo g.gif

krispuka, ačiū ir prašom biggrin.gif idėja buvo apskritai daryt šukuoseną su daug obelų žiedų, bet kažkaip netikėtai ta idėja vėliau apsivertė aukštyn kojom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2013 06 03, 13:34)
  o plastmasinis...t.y. neša į netikrą? ar todėl, kad tik daugoka?  g.gif  Mano naminiam monitoriuj ta foto lyg ir šviesesnė buvo  g.gif 

Mano tamsybininkas isvogia visus pustonius, niuansus, itariu, kad gal todel tas zydejimas plaukuose atrode butent netikras, lyg isigytas niekutis is Kalvariju turgaus babces ar kromelyje "Viskas po 1 eura" biggrin.gif . Paciai smalsu pasitikrinti namuose.
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2013 06 03, 13:34)
Uoj, j/b koks fainas. Gal galima tau originalą įmesti į paštą  g.gif  ir gauti dovanų j/b tooookį?  biggrin.gif  originale, kiek pamenu, vietos ne prūdai, todėl man niekaip ir nesigavo nieko padaryt..o dėl plokštumo gal todėl, kad šviesa buvo beveik priešais fotoaparatą...tokia pusiau beveik vakarinė...

atsiųsk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškukė @ 2013 06 03, 09:53)
Ilgam prapuolė noras dėti namų darbus  verysad.gif

man sukėlė šypseną smile.gif Arba per mažai temų skaitei prieš užeidama, arba savim per daug pasitikėjai. cool.gif Oi čia patarkuos. Bet... visada atsimink - kiekvienas šiknos nutarkavimas naudingas TAU, jei perskaitysi, nepatiks, bet gerai pagalvosi, ką pasakė ir suprasi, kad teisingai pasakė thumbup.gif

Beje, norėjau juostelininkių paklausti... Radau pas tėtį seną FED 5B g.gif kaži verta man jį parstempti, nešti taisyt ir bandyt fotkint, ar nelabai? mastau.gif
Atsakyti