Įdedu savo bėdą nieko neypatingą...įdomu kaip kas kadruotų šią foto...ar įmanoma apskritai dar ją kažkaip taisyt..jei kas turės kokių minčių....
QUOTE(sayonara @ 2013 06 03, 09:04)
R.i.R., man patiko mergina ant laiptų. kažkokia erdvinė iliuzija užkabino. kitos netraukia akies, nes yra kaip visų visos foto. paskutinioji dar miela - graži šviesa, ją visada pastebiu. bet vis tik ta numakiažinimo tendencija mane erzina, natūralus modelio grožis paslepiamas po makiažo sluoksniu, specialia apranga, išbandytomis ir tūkstančius kartų pakartomomis pozomis.. beje, paskutiniojoje ypatingai negerai viena iš rankų padėta, įsižiūrėk, į ką ji panaši
bet šiaip šauniai darbuojiesi, nesustok
bet šiaip šauniai darbuojiesi, nesustok
Tai va, tą ir pradėjau mąstyti, kad jau laikas pradėti ieškoti to savitumo, kuris "vežtų". Bet tai greičiausiai sunkiausias etapas. Vėl melejonas analizės ir šimtas vienas bandymas
Meškute, a kas čia? rėmeliai?? jokio ps atliekant ND
Stikline, man labai kabinanti nuotrauka, sruoga, plaukai, paprastumas, tyrumas, emocija... labai norisi tyrinėti šitą nuotrauką.. va taip ir aš norėčiau... tik šviesiau man norėtųsi.
1ND
Uzbaigiant nelemta iksologijos potemi: nesumoju, kuri vieta (be neskausmingo tylejimo) sudare klaidinga ispudi, kad iseinu as vieskeliu placiu Tikiuos, jei kada ir panusiu pasitraukti, turesiu sveiko proto nerengti asaringu monospektakliu su duru trankymo efektais, egzaltuotais atodusiais ar kone suicidine retorika Beje (Nr. 1), tyleti neskauda ne ka maziau, nei netyleti Beje (Nr. 2), kaip sakoma, aciu uz jusu geruma; likau ir labai pamaloninta, ir gerokai susinepatoginusi. Tuo - valio! - ir baigiam, nesinori atimti duonos is diplomuotu iksologu
Meskuke, pirmajam variante foto per mazos, o paskutiniajame atv. - per dideles, lipa is mano monitoriaus. Sunku susidaryti bendra vaizda.
Meskuke, pirmajam variante foto per mazos, o paskutiniajame atv. - per dideles, lipa is mano monitoriaus. Sunku susidaryti bendra vaizda.
Ilgam prapuolė noras dėti namų darbus
QUOTE(Meškukė @ 2013 06 03, 09:53)
Kodel?Idek tvarkingus ir viskas bus ok
QUOTE(Iks @ 2013 06 03, 09:42)
Uzbaigiant nelemta iksologijos potemi: nesumoju, kuri vieta (be neskausmingo tylejimo) sudare klaidinga ispudi, kad iseinu as vieskeliu placiu Tikiuos, jei kada ir panusiu pasitraukti, turesiu sveiko proto nerengti asaringu monospektakliu su duru trankymo efektais, egzaltuotais atodusiais ar kone suicidine retorika Beje (Nr. 1), tyleti neskauda ne ka maziau, nei netyleti Beje (Nr. 2), kaip sakoma, aciu uz jusu geruma; likau ir labai pamaloninta, ir gerokai susinepatoginusi. Tuo - valio! - ir baigiam, nesinori atimti duonos is diplomuotu iksologu
džiaukis, kad iksologai, o ne iksopatai
QUOTE(Meškukė @ 2013 06 03, 09:53)
kodėl? net nesukritikavo pačių ND, tik primarmalinimą su rėmeliais. jei tokios bus reakcijos, bus sunku temoje
Aš negaliu įtikt visom mano kompiuteris tokio dydžio
QUOTE(Meškukė @ 2013 06 03, 10:13)
Mano irgi.So what?
Meškuke, mano irgi toks pats. Ir?
Ne ten fiksuojies. Ne su kompiuteriu juk fotkini.
Papildyta:
koks originalus failas? gal yra virš galvos šiek tiek erdvės?
šiaip motyvas nuostabiai mielas ir gražus, modelis be žodžių fantastiškas, spalvos gražios. man šviesa atrodo plokštoka, todėl pabandžiau jb padaryti, pasiteisina ir tas variantas, kompozicija nebe taip bado akis
Ne ten fiksuojies. Ne su kompiuteriu juk fotkini.
Papildyta:
QUOTE(Stikline @ 2013 06 03, 08:38)
Įdedu savo bėdą nieko neypatingą...įdomu kaip kas kadruotų šią foto...ar įmanoma apskritai dar ją kažkaip taisyt..jei kas turės kokių minčių....
koks originalus failas? gal yra virš galvos šiek tiek erdvės?
šiaip motyvas nuostabiai mielas ir gražus, modelis be žodžių fantastiškas, spalvos gražios. man šviesa atrodo plokštoka, todėl pabandžiau jb padaryti, pasiteisina ir tas variantas, kompozicija nebe taip bado akis
QUOTE(Meškukė @ 2013 06 03, 10:28)
Na tai parenki dydi fotkes 500, ir ikeli cia.Bus normali foto, kuri niekam neistampys ekranu.
Tu cia atejai ir ND darai del saves, ne del musu.Jei prasideda kaprizai, tai ka as zinau