Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(krispuka @ 2013 06 02, 16:29)
fainulka kokia foto, o tamrona si ir as nusiziurejau, tik pirma televyka noriu parduot

Tik prieš pirkdama būtinai užsidėk ant kūnelio ir išbandyk 4u.gif
Man su Pentax K200 jis labai patiko ir tiko - viskas buvo OK, o su Pentax K5 praktiškai visada fokusas prašauna verysad.gif turiu po kelis kadrus vienodus daryti, kad bent vienam būtų fokusas kur reikia doh.gif
Girdėjau, kad kažkaip galima tai sutvarkyti, bet nežinau kaip unsure.gif Gal kuri žino ir gali padėti?
Atsakyti
Stai mano pirmieji ND jusu teismui 4u.gif

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(toora @ 2013 06 02, 19:53)
Stai mano pirmieji ND jusu teismui  4u.gif

My Webpage

Aš užskaityčiau wink.gif Fokusas matosi, o ir į lauką išėjo. Liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(toora @ 2013 06 02, 19:53)

My Webpage

aš irgi užskaitau 4u.gif

Dar atnešu vakarykštį palakstymą po pievą po lietaus ax.gif Na, nesigavo pagal sumanymą, bet saulytės spinduliukai ir lašelių blikiukai man visai patinka rolleyes.gif

user posted image

dar pora šlapių-gaivių čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(toora @ 2013 06 02, 20:53)

My Webpage

Sveika prisijungusi 4u.gif

Man pirmoje ft trūksta ryškumo ir pažiūrėjus į antrą ft tas konkorėžis toks pat blush2.gif, dar galėjo ir atstumai vienodi būti. Bet turi du Taip, taigi lauk dar, gal kas duos trečią cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giniatte: 02 birželio 2013 - 20:46
skubėkit fotografijos kursai Palangoje. Nemokami
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 06 02, 21:46)
skubėkit fotografijos kursai Palangoje. Nemokami

Ačiū yvete smile.gif jau užsirašiau cool.gif pati sau pavydžiu. Laukiu įkvepimo. Sprogsiu kaip noriu mokytis. Nors vis klausiu savęs kai išblaivėju, kam man tai..

Kadangi niekaip vis neišlendu iš šios temos, o vis nebesirodau su nuotraukomis, reiktų gal ir man pasivaident smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Na ir šių likau nerodžiusi. Čia su Rg pagalba, seminaro metu..
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
tik nepamirškit, kad ten kūrybiniai kursai smile.gif
nesirašykit tos, kurios tikitės išmokti fokusuoti ar horizontą tiesų išgauti
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 06 02, 03:39)

Norejau pagirti Foggy, paziurejau tavo flickr ir matau, kad nemazai fotografuoji bigsmile.gif yra fainu foto, saunuole! Dazniau rodykis ir temoje smile.gif

Ich, labai aciu 4u.gif
Ir labai dekinga visoms, kurios pakomentuoja mano nuotrukas, jusu nuomoniu visada labai laukiu rolleyes.gif

Nelabai dristu deti i tema, kol pati nesijauciu, kad kazka gero nufotografavau, nors gal jei nesirodysiu ir negausiu daugiau kritikos, tai niekaip ir nepavyks padaryti taip, kad bent jau paciai butu labai grazu...

turejau neisryskinta savo pirmaja juostele, pagaliau prsiruosiau nuvezti isryskinti, galvojau, kad nesigaus visai nieko is jos, bet nudziugau pasiemusi, kad beveik visa juosta gavosi. Nieko joje ypatingo, fotografavau visai bet ka, bet jau bent zinosiu, kad fotoaparatas nesugedes biggrin.gif

cia viena:
user posted image

flickre yra dar kelios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 06 02, 22:46)
Sprogsiu kaip noriu mokytis. Nors vis klausiu savęs kai išblaivėju, kam man tai..

R.I. R. Man tai labai patiko wub.gif

Foggy wub.gif koks fotikas?
Atsakyti
“A portrait is not a likeness. The moment an emotion or fact is transformed into a photograph it is no longer a fact but an opinion. There is no such thing as inaccuracy in a photograph. All photographs are accurate. None of them is the truth. ”
― Richard Avedon ―

R.i.R., man patiko mergina ant laiptų. kažkokia erdvinė iliuzija užkabino. kitos netraukia akies, nes yra kaip visų visos foto. paskutinioji dar miela - graži šviesa, ją visada pastebiu. bet vis tik ta numakiažinimo tendencija mane erzina, natūralus modelio grožis paslepiamas po makiažo sluoksniu, specialia apranga, išbandytomis ir tūkstančius kartų pakartomomis pozomis.. beje, paskutiniojoje ypatingai negerai viena iš rankų padėta, įsižiūrėk, į ką ji panaši wink.gif
bet šiaip šauniai darbuojiesi, nesustok smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 03 birželio 2013 - 08:07
1ND 4u.gif

user posted image
Atsakyti