Eina sau kooooks sraigius Ir kaip toookį ryškumą išgauti?
QUOTE(zirziliux @ 2013 06 01, 21:38)
Eina sau kooooks sraigius Ir kaip toookį ryškumą išgauti?
Ačiū
Fotografuota su Tamron 28-75 F2,8 keli kadrai ir sraigius pagautas
QUOTE(viktorija09 @ 2013 06 01, 21:52)
Reikės eit sraigiaus ieškot pievoj
Nerealiai
Sveikos esu cia naujoke, skaitineju jus senokai, be va jau pribrendau prisijungineti prie jusu. Kaip supratau visu pirmiausia jums priduoti ND(namu darbus), o dar vyksta ir seseliu konkursas, ar negaliu pateikti nuotraukos konkursui kol neatliksiu visu namu drabu ir nebusiu ivertinta ar galiu pateikti pirmuosius ND ir nuotraukyte konkursui?
O jau sraigius koks... Tikrai nuostabi nuotrauka
QUOTE(toora @ 2013 06 02, 01:26)
Sveikos esu cia naujoke, skaitineju jus senokai, be va jau pribrendau prisijungineti prie jusu. Kaip supratau visu pirmiausia jums priduoti ND(namu darbus), o dar vyksta ir seseliu konkursas, ar negaliu pateikti nuotraukos konkursui kol neatliksiu visu namu drabu ir nebusiu ivertinta ar galiu pateikti pirmuosius ND ir nuotraukyte konkursui?
junkis junkis ir gal spėsi atsiskaityt visus ND iki šešėlių konkurso pabaigos
o konkurso paskutinė diena yra birželio 8 !
šiaip taisyklės tokios, kad dalyvauja tik tos, kurios atsiskaičiusios visus ND, bet, jei aktyviai teiksi ND ir tik per plauką liksi nuo jų užskaitymo, manau nebus prieštaraujančių dėl dalyvavimo konkurse, todėl pirmiausia - pirmyn su ND!
Labai raginu ir visas kitas prisijungti prie konkurso, nes liko tik savaitė!
Trys prizininkės bus apdovanotos (kol kas pateiktos konkursui 4 nuotraukos - tad šansai laimėt labai dideli )
1ND
Viktorija, graziai
Meskuke, fokusas aiskus, bet objektai visai man negrazus gal rasi namuose ka nors grazesnio?
Norejau pagirti Foggy, paziurejau tavo flickr ir matau, kad nemazai fotografuoji yra fainu foto, saunuole! Dazniau rodykis ir temoje
Meskuke, fokusas aiskus, bet objektai visai man negrazus gal rasi namuose ka nors grazesnio?
Norejau pagirti Foggy, paziurejau tavo flickr ir matau, kad nemazai fotografuoji yra fainu foto, saunuole! Dazniau rodykis ir temoje
ich, pilna turiu kriauklių tik, kad jau saulytė nešviečia kaip ryte
QUOTE(Meškukė @ 2013 06 02, 13:16)
ich, pilna turiu kriauklių tik, kad jau saulytė nešviečia kaip ryte
Pabandyk palikti daugiau erdves, gal ant palanges butu pakankamai sviesos
Paklydau
QUOTE(viktorija09 @ 2013 06 01, 22:52)
fainulka kokia foto, o tamrona si ir as nusiziurejau, tik pirma televyka noriu parduot