Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2013 05 13, 12:06)
O tiktai sioje serijoje su lupom negerai?Gal bandysiu svelninti jas, gal cia kokie seseliai negrazus uzsivare o as neuzmatau.

Aš jau ir tavo A. nuotraukose tai pastebėjau ir išsakiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 05 13, 11:06)
Aciu, merginos.Ir kaip keista, as nematau nei zaizdeliu, nei serpetojimu, net isdidinus foto, ir mergina buvo su vazilunu pasidazius unsure.gif
O tiktai sioje serijoje su lupom negerai?Gal bandysiu svelninti jas, gal cia kokie seseliai negrazus uzsivare o as neuzmatau.

gal apdirbimas nuotraukos labiau tai išryškina, aš tai žaisdeliu nematau, bet jos tokios grubios, kaip senesnio žmogaus būna kaip raukšlelės, net nežinau kaip tinkamai išisreikšti, bet žinai čia tik mano nuomonė smile.gif nes aš pradžioj nieko nerašiau nes galvojau gal užmanymas toks, tik tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui, atkreipsiu demesi i tai.
Atsakyti
Labu 4u.gif

noriu priminti, kad vyksta konkursas "ŠEŠĖLIAI" (iki 06-08)
man atrodo, kad tema tinkanti bet kokiom oro sąlygom ir bet kokiai nuotaikai mirksiukas.gif
jei nėra saulytės, galima gi namie pasidaryti šešėlius dirbtiniame apšvietime... šešėliai ne tik natūralūs bet ir pačių sukurti gali būti.. mirksiukas.gif

lauksiu nuotraukyčių su šešėliais ir čia, ir flickr'yje 4u.gif

o prizininkės tikrai bus apdovanotos!

AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 05 14, 09:56)

idėją turiu būtinai sudalyvausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2013 05 14, 10:29)
idėją turiu būtinai sudalyvausiu smile.gif

Bandysiu, jei fotoaparata greitu metu grazins.
Atsakyti
Sveikos,

atnešu pirmą bandymą ne tik žaist su sluoksniais, bet išvis pirmas prisėdimas prie PS blush2.gif netobula, bet rodausi. blush2.gif
Ramybės minutėlė...
user posted image

dar viena čia
Laukiu patarkavimo, nes būtinai darysiu dar, bet reikia komentarų, pastabų. Kad sekantis gaminys būtų geresnis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 14 gegužės 2013 - 11:33
QUOTE(Amade @ 2013 05 14, 11:31)
Sveikos,

atnešu pirmą bandymą ne tik žaist su sluoksniais, bet išvis pirmas prisėdimas prie PS  blush2.gif netobula, bet rodausi.  blush2.gif
Ramybės minutėlė...

dar viena
Laukiu patarkavimo, nes būtinai darysiu dar, bet reikia komentarų, pastabų. Kad sekantis gaminys būtų geresnis  ax.gif

piiiilllllkkkkkaaaaa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 05 14, 11:39)

doh.gif man tas JB nesuprantamas reikalas. Niekaip neperprantu, kada jis geras blush2.gif Nors mano skoniui tas pilkumas patinka. Bet dar reikia ramiai susikaupus pagalvot, kaip ir ką padaryt...
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 05 14, 11:39)

drinks_cheers.gif man irgi perpilka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 05 14, 12:31)
Sveikos,

atnešu pirmą bandymą ne tik žaist su sluoksniais, bet išvis pirmas prisėdimas prie PS  blush2.gif netobula, bet rodausi.  blush2.gif
Ramybės minutėlė...

vadinasi "ramybės minutėlė", bet moteris man atrodo laaabai įsitempusi...tiesiog pirmiausia tai krito į akis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 05 14, 12:06)
vadinasi "ramybės minutėlė", bet moteris man atrodo laaabai įsitempusi...tiesiog pirmiausia tai krito į akis... 4u.gif

Įsitempusios moters ramybė biggrin.gif man kaip tik taip ramiai atrodau rolleyes.gif
Atsakyti