QUOTE(Yvette @ 2013 05 31, 15:39)
o kam?
Ne visi komentuotojai, kritikai turi būti fotografais. Kaip ir ne visi fotografuojantys sugeba kitų darbus komentuoti.
Kada norės sulaukti komentarų pasirodys. Juk ir nerodant foto galima būti temoje.
kažkodėl taip ir galvojau, kad kažkas paklaus - o kam
teletabija kažkokia matyt
tai aišku, kad čia jokios prievartos nėra
kas kaip nori, tas taip daro..tikrai nenoriu nei pyktis su kažkuo, nei kokį
akmeną užanty laikau.. tiesiog visi vieni kitus kartais paraginame, paskatiname kažką daryti, nebijoti...tokia ta tema..lygiai taip pat raginame merginas komentuoti, pabandyti įžvelgti kažką daugiau nuotraukoje, nei tik gražu/negražu...(tokias temas savo mokiniams ne viena davė) juk tai neša tam tikrą naudą, duoda postūmį pirmyn..galbūt leidžia suvokti, ko mes iš tiesų norime ar nenorime (tarkime kad ir fotografuoti - nenorime, geriau sekasi aprašyti kito darbą arbą... arba atvirkščiai - kažkas ir be mokėjimo komentuoti gražiai juda į priekį savo fotografijoje).
taip kad einu toliau prie darbų, kad nebeatrodyčiau pikta prisvilusi boba
Papildyta:
Man pačiai iš tiesų komentuotojas, kuris savo nuomonę dėsto nuosekliai ir ilgai, sudarydamas įspūdį, kad ta nuomonė svari ir "teisinga", turi įgauti tam tikrą autoritetą ar tapti žmogumi "su veidu", kaip aš sakau.. gal dėl to kartais ir paklibinu,kad susidaryčiau sau pačiai tą "veidą"..mat internete tą padaryti gana sunku..lengviausiai tą veidą susikurti susitikus gyvai.
Bet sakau, nei piktai nei ką...
tiesiog man iks kol kas žmogus "be veido",o kadangi nemažai komentuoja, tai ir atkreipiau dėmesį