Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2013 05 31, 15:39)
o kam?
Ne visi komentuotojai, kritikai turi būti fotografais.  Kaip ir ne visi fotografuojantys sugeba kitų darbus komentuoti.
Kada norės sulaukti komentarų pasirodys. Juk ir nerodant foto galima būti temoje.

Yvette, aciu, apibendrinai, ka norejau pasakyti, bet gal nelabai vykusiai, nes siandien (ne SM) lape snape mane vis nesa. Tokia diena, kad geriau sedet pogrindyje. Kita vertus, as nieko pries mankstintis, stengtis, ieskoti, klysti etc. Ir, Gotte, jei tik bus galimybiu, butinai ir pameginsiu (isvaziuoju, bet nikona pasiimsiu).
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 05 31, 16:39)
Ka, tavo foto nuostabi  4u.gif  Ir ačiū už užrašų knygelę. Tuo pačiu atleisk, kad iškart nepasidžiaugiau. Turėjom rūpestėlių tad vis nusistūmė į antrą planą kitokie reikalai, nei kad rūpesčiai. Ačiū dar kartą

Ačiū. 4u.gif Ačiū visoms. Labai smagu, kad džiugina ši fotografija ne tik mane. bigsmile.gif

Uf, bet pagaliau ji pasiekė tave. Man post.lt jokios informacijos neteikė apie siuntinio kelionę tad jaudinausi ir galvojau įvairiausius dalykus, kūriau įvairiausius scenarijus (grįš man atgal, kažkas nujautė kas dėžutės viduje ir pasiėmė sau). biggrin.gif biggrin.gif

Labai sutinku su mintimis dėl Iks fotografijų. Gera tiesiog skaityti tokius komentarus, o nuotraukos anksčiau ar vėliau bus.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 05 31, 16:49)
Labai sutinku su mintimis dėl Iks fotografijų. Gera tiesiog skaityti tokius komentarus, o nuotraukos anksčiau ar vėliau bus.

būtent, gera skaityti, kad yra komentuojančių ir ne tik gražu, negražu ar wubikais. Nesvarbu, kad ir marsietis ateitų ir pradėtų šioje temoje komentuoti lai komentuoja. Svarbu nenusikomentuoja. Čia gerų minčių tikrai trūksta.
Kaip beja ir nuotraukų smile.gif

Aš tai matyt perdaug visur norėjau būti. Dabar turiu savo grupelę ir saugau laiką kad joms liktų. Visur nebepajėgčiau nes darbų darbelių ir visokių kitų nesąmonių su kaupu laukia savo eilės..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 31 gegužės 2013 - 15:54
QUOTE(Yvette @ 2013 05 31, 15:39)
o kam?
Ne visi komentuotojai, kritikai turi būti fotografais.  Kaip ir ne visi fotografuojantys sugeba kitų darbus komentuoti.
Kada norės sulaukti komentarų pasirodys. Juk ir nerodant foto galima būti temoje.

kažkodėl taip ir galvojau, kad kažkas paklaus - o kam biggrin.gif teletabija kažkokia matyt

tai aišku, kad čia jokios prievartos nėra drinks_cheers.gif kas kaip nori, tas taip daro..tikrai nenoriu nei pyktis su kažkuo, nei kokį akmeną užanty laikau.. tiesiog visi vieni kitus kartais paraginame, paskatiname kažką daryti, nebijoti...tokia ta tema..lygiai taip pat raginame merginas komentuoti, pabandyti įžvelgti kažką daugiau nuotraukoje, nei tik gražu/negražu...(tokias temas savo mokiniams ne viena davė) juk tai neša tam tikrą naudą, duoda postūmį pirmyn..galbūt leidžia suvokti, ko mes iš tiesų norime ar nenorime (tarkime kad ir fotografuoti - nenorime, geriau sekasi aprašyti kito darbą arbą... arba atvirkščiai - kažkas ir be mokėjimo komentuoti gražiai juda į priekį savo fotografijoje).

taip kad einu toliau prie darbų, kad nebeatrodyčiau pikta prisvilusi boba blush2.gif cool.gif

Papildyta:
Man pačiai iš tiesų komentuotojas, kuris savo nuomonę dėsto nuosekliai ir ilgai, sudarydamas įspūdį, kad ta nuomonė svari ir "teisinga", turi įgauti tam tikrą autoritetą ar tapti žmogumi "su veidu", kaip aš sakau.. gal dėl to kartais ir paklibinu,kad susidaryčiau sau pačiai tą "veidą"..mat internete tą padaryti gana sunku..lengviausiai tą veidą susikurti susitikus gyvai.

Bet sakau, nei piktai nei ką... blush2.gif tiesiog man iks kol kas žmogus "be veido",o kadangi nemažai komentuoja, tai ir atkreipiau dėmesį blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 31 gegužės 2013 - 16:11
Tiesa sakant, man tos IKS net pagailo, vis tik ziauri lemtis jai teko: ir be veido, ir letines grafomanijos apsesta, ir fotoskausmu surakinta irnesakyk.gif biggrin.gif
Gotte, as asm. ant nieko ir ant taves tez nepykstu. Nagi - ne vaiku darzelis "Zilvytis tilvytis" smile.gif O ir buta del ko? Kiekviena is musu skirtinga, kiekvienos atveju medicina bejege biggrin.gif Buvau suglumusi del paties 1 komentaro, kuri supratau, kaip susierzinima ir prasyma patyleti. Ne del to, kad buciau uzsinarcizinusi nuo savuju komentaru, bet del to, kad cia, sioje temoje/-ose naujokes daznai buvo agituojamos komentuoti, nes tai taip pat mokymosi atmaina. Stengiuos but stropi mokine smile.gif Ir jau, Dieve gink, nepretenduoju i joki tiesos monopoli ar (dar graziau!) autoritetus, uzrasau, ka jauciu, galvoju, ismokau, kai netingiu iterpdama visus tuos "mano galva", "mano kuklia nuomone", "o man atrodo" ir t.t. Del ilgumo atsiprasau,- igimta, neoperuojama smile.gif Ir gyvenime, ir virtualiai esu taikos balandis, kuriam pats metas kelti sparnus, nes traukinys tokiu balandziu nelaukia tongue.gif
Peace smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 05 31, 17:10)
kažkodėl taip ir galvojau, kad kažkas paklaus - o kam biggrin.gif teletabija kažkokia matyt

mano yda prie tokių dalykų kibti. Irgi nepyktybiškai. Tiesiog ne pirmas kartas kai kažkas komentuoja bet foto nerodo. Fotokūdroje lig ir buvo vienas žmogus, tik komentavo, foto irgi nerodė smile.gif Svarbu tik judinkit temą, bet kokiais būdais. Vienos komentuokit, kitos fotografuokit
Atsakyti
Iks, tik nesugalvok niekur eiti, nes gerai komentuoji, randi laiko ir valios stabtelėti ties kiekviena nuotrauka. tokių čia reikia smile.gif kai pribręsi rodyti ir savo foto, tada ir rodysi. jokio spaudimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 05 31, 17:10)
Tiesa sakant, man tos IKS net pagailo, vis tik ziauri lemtis jai teko: ir be veido, ir letines grafomanijos apsesta, ir fotoskausmu surakinta irnesakyk.gif  biggrin.gif

Ir man pagailo lotuliukas.gif Ta proga išlendu iš pogrindžio - pareikšti, kad tavo komentarai man patinka, turi savo stilių, ir gaila būtų, jei nutiltum, net jei tylėti neskauda mirksiukas.gif

Aš vis dar neturiu ką parodyti... štilis visiškas, net bandymų naujų nėra schmoll.gif Tik skaitau daug, ir nuotraukų albumus žiūriu - bent taip palaikau ryšį su fotografijos pasauliu ax.gif

Ka, labai patiko mergaitės foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 05 31, 11:42)
Ir man teko džiaugsmas fotografuoti Kristalines mergaitę. Tikra mažoji fėja, stebuklingas vaikas.  wub.gif

user posted image

o jai kokia grazuole, isvis svajoju as apie mergaite wub.gif
Papildyta:
pasigirsiu, mano dickis baige darzeli smile.gif)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krispuka: 01 birželio 2013 - 12:52
SU VASARA JUS MERGAITĖS!

Linkiu daug įdomių idėjų, linksmų emocijų įamžintų nuotraukose ir beabejo šviesių ir džiaugsmingų atostogų clap.gif vacation1.gif tourist5.gif thumb_yello.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 06 01, 13:50)
pasigirsiu, mano dickis baige darzeli smile.gif)

[img]http://farm3.staticflickr.com/2814/8910575215_2b38e71ea7_z.jpg

Sveikinam 4u.gif
Atsakyti
kristalines - nerealiai wub.gif Labai labai ypač pirmosios dvi blush2.gif

Amade - labai įdomus sumanymas, labai gerai žiūrisi 4u.gif

QUOTE(Ka @ 2013 05 31, 10:42)

Ir man teko džiaugsmas fotografuoti Kristalines mergaitę. Tikra mažoji fėja, stebuklingas vaikas.  wub.gif

negaliu akių atitraukti ax.gif liuks thumbup.gif

Įdedu ir aš savo ax.gif
"Labas, sraige!"
user posted image
Atsakyti