Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ir man teko džiaugsmas fotografuoti Kristalines mergaitę. Tikra mažoji fėja, stebuklingas vaikas. wub.gif

user posted image
Atsakyti
Iks, mažiau kalbų daugiau darbų.. biggrin.gif tuštoki tavo komentarai kol kas biggrin.gif Davai sukurpk kokią nuotraukytę per savaitgalį,mes tau ir temą galim sugalvoti, ką manai? g.gif

Ka, patiko foto bigsmile.gif suknytė miela, gražiai fonas plaukia, apdirbimas liuks.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 05 31, 12:02)

ok, tyleti man neskauda.

Atsakyti
Sakydama tuštoki, norėjau parašyti, kad pailiustravimo norisi...jau norisi.. biggrin.gif ale jei tylėti neskauda, reik suprasti, kad foto padaryt būtų skaudoka? g.gif ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 05 31, 12:13)
Sakydama tuštoki, norėjau parašyti, kad pailiustravimo norisi...jau norisi.. biggrin.gif ale jei tylėti neskauda, reik suprasti, kad foto padaryt būtų skaudoka? g.gif ax.gif  tongue.gif

O cia tam tikras sarkazmas ar tik pasivaideno? ax.gif Atsiprasau, jei pasivaideno smile.gif
Ne, nieko neskauda, aciu dievams. Fotobandymai ir siaip kone ~ duona kasdienine, tad nieko issaukiancio savaitgalyje neizvelgiu. Tema, hmm, gal ir butu visai nieko, disciplinuotu savotiskai; jei ne auto ar pan. tongue.gif

Ka, pasikartosiu - labai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 31 gegužės 2013 - 12:57
QUOTE(Iks @ 2013 05 31, 01:53)
Ar cia tos, kurios flickre? DAD?
O kodel NEsenbuves turi del to kenteti, cry biggrin.gif ? Baimes faktorius suprantamas, apie ji cia jau tiek ir aniek kalbeta, bet vis tik... Ar turime ka prarasti (be savo panciu)? Nepavykusio bandymo neissakyta kritika tikrai nepagerins, o autorius taip ir metysis tarp ikyriu klaustuku: kazi, gal visai nicego, o gal sauta pro sali, o gal ... gal... gal..  blush2.gif ... praziopsojau lauru vainika..? Karcios piliules vis tik irgi vaistas.
Isdykele kokia;) Darbus det bijai, o ... rezima vartoti su Ė?  biggrin.gif Bet kai uz viena lupta 10 neluptu duoda, kodel gi ne! Ane? P.S. Vis tik tokio rezimo neatsisakyciau biggrin.gif  (atleisk, Anselai).

A, jo.. Iš flickr'o tai aip ir neištryniau ax.gif biggrin.gif Tarp įkyrių klaustukų nesimėtau, žinau, kad tose nuotraukose nėra kažko wow ar peno interpretacijoms, tiesiog paprasti, man mieli gražių mergaičių portretukai... O čia norisi rodyti tik jau tada, kai bus kažkas truputį įdomiau.. Už tai ir persigalvojau, nes pamaniau, kad visgi čia labiau šeimos albumui, o ne komentavimui ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 05 31, 11:42)
Ir man teko džiaugsmas fotografuoti Kristalines mergaitę. Tikra mažoji fėja, stebuklingas vaikas.  wub.gif
http://farm8.staticf...eaa258791_z.jpg

wub.gif
Atsakyti
Ka, gal man ir nederėtų vertinti blush2.gif , niu bet fantastika, ne kitaip! wub.gif

Iks oj lauksim lauksim tavo foto ax.gif Ir geriausių rezultatų pasieksi praktikuodamasi, bandydama, klysdama ir vėl bandydama, taisydama ir pastebėdama klaidas, ieškodama.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 05 31, 15:03)
Ka, gal man ir nederėtų vertinti blush2.gif , niu bet fantastika, ne kitaip!  wub.gif
Iks oj lauksim lauksim tavo foto  ax.gif  Ir geriausių rezultatų pasieksi praktikuodamasi, bandydama, klysdama ir vėl bandydama, taisydama ir pastebėdama klaidas, ieškodama....  mirksiukas.gif

O tavo mergytė kokio grožio!!!!
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 05 30, 10:17)
“You don't make a photograph just with a camera. You bring to the act of photography all the pictures you have seen, the books you have read, the music you have heard, the people you have loved.”
Ansel Adams

That's right.
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 05 31, 12:35)
O cia tam tikras sarkazmas ar tik pasivaideno?  ax.gif Atsiprasau, jei pasivaideno  smile.gif
Ne, nieko neskauda, aciu dievams. Fotobandymai ir siaip kone ~ duona kasdienine, tad nieko issaukiancio savaitgalyje neizvelgiu. Tema, hmm, gal ir butu visai nieko, disciplinuotu savotiskai; jei ne auto ar pan. tongue.gif

nea, nepiktai aš...biški tik pasikandžiojau... tongue.gif norisi, kad įžvalgas, kurias rašai prie kitų foto pabandytumei pritaikyti ir savo fotografijoje, nudžiugintum mus, atneštum kažko gražaus ax.gif
parodyk kažką iš savo bandymų kasdieninių, nebijok,juk tokiu būdu ir eisi į priekį.

mačiau darei keletą natiurmortų, tai gal savaitgaliui pabandyk kažką tokio, atkreipiant dėmesį į kompoziciją ir šviesą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 05 31, 16:33)
norisi, kad įžvalgas, kurias rašai prie kitų foto pabandytumei pritaikyti ir savo fotografijoje, nudžiugintum mus, atneštum kažko gražaus ax.gif
parodyk kažką iš savo bandymų kasdieninių, nebijok,juk tokiu būdu ir eisi į priekį.

o kam?
Ne visi komentuotojai, kritikai turi būti fotografais. Kaip ir ne visi fotografuojantys sugeba kitų darbus komentuoti.
Kada norės sulaukti komentarų pasirodys. Juk ir nerodant foto galima būti temoje.

Ka, tavo foto nuostabi 4u.gif Ir ačiū už užrašų knygelę. Tuo pačiu atleisk, kad iškart nepasidžiaugiau. Turėjom rūpestėlių tad vis nusistūmė į antrą planą kitokie reikalai, nei kad rūpesčiai. Ačiū dar kartą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 31 gegužės 2013 - 15:42