Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Parašykit savo Flickr, pridėsiu prie kontaktų, ko dar neesu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 05 30, 09:24)
nuostabiausia citata kokią paskutiniu metu kaičiau apie fotografiją. man labai tinka.
Įsigijau gerą skaitmeną ir sh, stebūklas apie kurį visi kalbėjo, kad nuostabios foto iškart bus NĖRA. nu ne fotikas fotografuoja  smile.gif

o rėžimo fotografmas/mano šedevrai nebuvo? smile.gif)) ka čia per stebukla įsigyjai? smile.gif

QUOTE(Amade @ 2013 05 30, 09:27)
Surizikuosiu sudalyvaut Šešėlių konkurse  blush2.gif

kadravimo norėtusi kitokio, bet šiaip man patinka, šaunuolė 4u.gif

QUOTE(-Tynka- @ 2013 05 30, 19:55)
aš čia senbuvių labiau gąsdinuosi biggrin.gif

kad būtu ramiau aš irgi bijau dėti smile.gif tai ir nededu kol kas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 05 30, 14:12)

Ačiū, ramiau drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 05 30, 21:12)
o rėžimo fotografmas/mano šedevrai nebuvo? smile.gif)) ka čia per stebukla įsigyjai? smile.gif

kad ne stebūklą įsigijau, bet tikėjausi, kad jis juos darys biggrin.gif Nors imk ir garantiniam atiduok, gal sugedęs fotikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 30 gegužės 2013 - 20:56
QUOTE(Yvette @ 2013 05 30, 21:56)
kad ne stebūklą įsigijau, bet tikėjausi, kad jis juos darys  biggrin.gif  Nors imk ir garantiniam atiduok, gal sugedęs fotikas.

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

Aš ir kartais apie tai pagalvoju doh.gif
Atsakyti
cool.gif
nekreipkit dėmesio
pasiklydau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 30 gegužės 2013 - 21:58
QUOTE(vienintelė @ 2013 05 30, 21:12)

lotuliukas.gif na jūs vis guodžiat mane smile.gif o tai vis norisi man tos geresnės kokybės, o neįperkama... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 05 30, 09:27)
Surizikuosiu sudalyvaut Šešėlių konkurse  blush2.gif

Amade, sita jau flickr pastebejau. Zinai, visai nieko sis tavo netyciukas. Patraukia zvigsni. Gal noretusi vos pakoreguotos pozicijos, bet vis tiek paraiska nebloga.

QUOTE(-Tynka- @ 2013 05 30, 19:19)
nevermind.. įkėliau porą portretukų, bet ėmiau ir persigalvojau.. per daug baisu biggrin.gif

Ar cia tos, kurios flickre? DAD?

QUOTE(-Tynka- @ 2013 05 30, 19:55)
aš čia senbuvių labiau gąsdinuosi biggrin.gif

O kodel NEsenbuves turi del to kenteti, cry biggrin.gif ? Baimes faktorius suprantamas, apie ji cia jau tiek ir aniek kalbeta, bet vis tik... Ar turime ka prarasti (be savo panciu)? Nepavykusio bandymo neissakyta kritika tikrai nepagerins, o autorius taip ir metysis tarp ikyriu klaustuku: kazi, gal visai nicego, o gal sauta pro sali, o gal ... gal... gal.. blush2.gif ... praziopsojau lauru vainika..? Karcios piliules vis tik irgi vaistas.

QUOTE(vienintelė @ 2013 05 30, 20:12)

Isdykele kokia;) Darbus det bijai, o ... rezima vartoti su Ė? biggrin.gif Bet kai uz viena lupta 10 neluptu duoda, kodel gi ne! Ane? P.S. Vis tik tokio rezimo neatsisakyciau biggrin.gif (atleisk, Anselai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 31 gegužės 2013 - 07:54
QUOTE(Iks @ 2013 05 31, 07:53)
[
O kodel NEsenbuves turi del to kenteti, cry biggrin.gif ? Baimes faktorius suprantamas, apie ji cia jau tiek ir aniek kalbeta, bet vis tik... Ar turime ka prarasti (be savo panciu)? Nepavykusio bandymo neissakyta kritika tikrai nepagerins, o autorius taip ir metysis tarp ikyriu klaustuku: kazi, gal visai nicego, o gal sauta pro sali, o gal ... gal... gal..  blush2.gif ... praziopsojau lauru vainika..? Karcios piliules vis tik irgi vaistas.

Cia ta, kur kasdien tik ir deda nauja savo fotografija aptarimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 05 31, 08:57)
Cia ta, kur kasdien tik ir deda nauja savo fotografija aptarimui biggrin.gif

Kalbejau apie TOKIAS foto, del kuriu autorius lauzo galva, neapsisprendzia, verta demesio ar ne, pats joje KAZKA mato, nera tikras, ar kiti pamatys ir t.t. O parodyti baisiai knieti (siuo atveju - ne man, tam autoriui).
As tokiu dar neiskepiau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 31 gegužės 2013 - 09:07
QUOTE(Iks @ 2013 05 31, 10:04)
Kalbejau apie TOKIAS foto, del kuriu autorius lauzo galva, neapsisprendzia, verta demesio ar ne, pats joje KAZKA mato, nera tikras, ar kiti pamatys ir t.t. O parodyti baisiai knieti (siuo atveju - ne man, tam autoriui).
As tokiu dar neiskepiau tongue.gif

Bet kaip aš laukiu kai ateis TA diena, kai tai įvyks ir mes sulauksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 05 31, 09:14)
Bet kaip aš laukiu kai ateis TA diena, kai tai įvyks ir mes sulauksim  smile.gif

As stengiuosi smile.gif
Ir... truputi bijau nesulaukti, jei, tarkim, neduota ir tiek. Nors siaip ar taip, net ir gudziausios prognozes visai optimistines: vis tiek busiu patobulejusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 31 gegužės 2013 - 09:28