Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 05 30, 10:17)
“You don't make a photograph just with a camera. You bring to the act of photography all the pictures you have seen, the books you have read, the music you have heard, the people you have loved.”
Ansel Adams

nuostabiausia citata kokią paskutiniu metu kaičiau apie fotografiją. man labai tinka.

Įsigijau gerą skaitmeną ir sh, stebūklas apie kurį visi kalbėjo, kad nuostabios foto iškart bus NĖRA. nu ne fotikas fotografuoja smile.gif
Atsakyti
Surizikuosiu sudalyvaut Šešėlių konkurse blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 05 30, 09:17)
“(...)”
Ansel Adams

butu puikus epigrafas tituliniam temos puslapiui... (siaip jau universalu, tinka ne tik fotografijai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 30 gegužės 2013 - 09:48
QUOTE(Alabama @ 2013 05 30, 09:35)

Jei nori bandyti, duok ką nors...aišku neskaitau kaip lietuvių kalbos...juk rusų man papildoma...jei tai bus didžiulis sudėtingas tekstas, tai aišku, kad užtruks.. nors....jei reikia greičio, tai gal tuomet net nebandyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 05 30, 10:17)
“You don't make a photograph just with a camera. You bring to the act of photography all the pictures you have seen, the books you have read, the music you have heard, the people you have loved.”
Ansel Adams

aukso žodžiai
Atsakyti
Ansel Adams Verta perziureti wub.gif
Atsakyti
nevermind.. įkėliau porą portretukų, bet ėmiau ir persigalvojau.. per daug baisu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 30 gegužės 2013 - 19:42
Tynka, thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2013 05 30, 19:19)
nevermind.. įkėliau porą portretukų, bet ėmiau ir persigalvojau.. per daug baisu biggrin.gif

Man visai patiko smile.gif Spėjau pamatyti.
Atsakyti
aš čia senbuvių labiau gąsdinuosi biggrin.gif
Atsakyti
Tynka, ikelk na bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 05 30, 09:27)
Surizikuosiu sudalyvaut Šešėlių konkurse  blush2.gif
http://farm4.staticf...6f963da86_z.jpg[/img]
Tapybiška smile.gif
Labai patinka smile.gif
Atsakyti