Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Iks @ 2013 05 29, 10:13)
Say, teko liezuvi skubiai prisikirpti; atsiprasau, nelysiu dar is komforto zonos - nevirtualiai kol kas neegzistuoju ax.gif

ok smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 05 29, 10:13)
Alabama, cia rimtai? O labai skaudetu?

jei skaitai rusiskai, why not? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 05 29, 10:37)
jei skaitai rusiskai, why not? smile.gif

Matyt, nieko nebus, bet vis tiek esu labai pamaloninta, labai labai smile.gif Sunkesnio teksto gal ir visai neiveikciau, juolab, kad atrofavesi viskas klaikiai nuo mokyklos laiku. Plius, kiek suprantu, tu gryna portretiste, o man portretai maziausia prieinami (vaizduojamuju objektu stoka). Bet ACIU del to nesumazejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 05 29, 11:58)
Matyt, nieko nebus, bet vis tiek esu labai pamaloninta, labai labai smile.gif Sunkesnio teksto gal ir visai neiveikciau, juolab, kad atrofavesi viskas klaikiai nuo mokyklos laiku. Plius, kiek suprantu, tu gryna portretiste, o man portretai maziausia prieinami (vaizduojamuju objektu stoka). Bet ACIU del to nesumazejo smile.gif

Ak, einu privalomojo refleksijos ir savograuzos seanso biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Alabama, tai cia man reikia nagus ragus nusigrauzti ar rusu kalbos pasimokyti nedelsiant 4u.gif

Amade, visai neblogai smile.gif ; patinka emocija, nepaprastai mielas delniukas. Lyginant su Kristalines, prasosi kiek daugiau subtilumo ir pustoniu (tarkim, berniuko veido), svaresnio arba labiau su turiniu fono, taisytinas kairysis apatinis krastas.
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 05 29, 10:27)
Blogiausia, kad visos ydos islenda is maiso tik post factum, tada lyg ir zinau, ka daryciau kitaip ir ar is viso daryciau.

Jėėėtau čia tai gryn apie mane biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Alabama @ 2013 05 29, 13:13)
Ak, einu privalomojo refleksijos ir savograuzos seanso biggrin.gif  biggrin.gif

Ja xochiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 05 29, 12:33)

Amade, visai neblogai smile.gif ; patinka emocija, nepaprastai mielas delniukas. Lyginant su Kristalines, prasosi kiek daugiau subtilumo ir pustoniu (tarkim, berniuko veido), svaresnio arba labiau su turiniu fono, taisytinas kairysis apatinis krastas.

sutinku su pastabom drinks_cheers.gif dėl pustonių - man dar labai labai reikia mokytis (pajausti), kas yra geras JB, nes pastoviai gaudavau pastabų dėl per pilko JB, tai dabar stengiuosi daryt ne pilką, bet iškart ir aš matau, kad tada veidai būna ant išdegimo ribos doh.gif O tas kairys apatinis kraštas ir man baisiai nepatinka. Bet nukirpt negalėjau, nes tada "skaudės" rankytei riešiuką biggrin.gif
Realiai man pačiai kliūna ir nešvarus stiklas (nes jis kasdien po daugybę kartų būna bučiuojamas, čiupinėjamas, kad valyt jau beprasmiška), kliūna ir mano pačios atvaizdas... na, netobula, bet surizikavau parodyt foto, nes patiko dėl emocijos, prispaustos nosies ir delniuko... na, man pačiai ji pasirodė visai įdomi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2013 05 29, 13:34)
Jėėėtau čia tai gryn apie mane  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Ja xochiu  cool.gif

Po russki chitaesh? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 05 29, 14:52)
Po russki chitaesh? biggrin.gif

Alabama, o vis tik - kokio sunkumo tie tekstai? (gal galima i AZ pavyzdi, jei nesunku..? ax.gif ). Ar cia bendravimas vyktu rusiskai? Negaliu nurimti - plesausi tarp ir norisi, ir badosi, ir mama neleidzia.
Atsakyti
Didelis aciu balsavusiems 4u.gif

jei dar kas noretu prisideti prie balsavimo, spaudziam ant linko, ir uzdedam varnele ant STEM. nuotraukos pavadinimas FOTOGRAF.aciu labai labai wub.gif Uz lunameja
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 05 29, 14:58)
Alabama, o vis tik - kokio sunkumo tie tekstai? (gal galima i AZ pavyzdi, jei nesunku..? ax.gif ). Ar cia bendravimas vyktu rusiskai? Negaliu nurimti - plesausi tarp ir norisi, ir badosi, ir mama neleidzia.

Pvz nr 1

Но если критик говорит не о фотографии, то о чем же? О своей личной интерпретации того, что ему удалось в ней увидеть и понять, то есть в конечном счете — о себе. Интересен ли нам его разбор фотографии? Конечно, если интересен он сам как личность. Имеет ли критик право излагать свое личное мнение по поводу снимка? Безусловно, имеет, если это интересно читателю. Имеет ли приведенный разбор какое-либо отношение к рассматриваемой фотографии? Практически никакого, критик говорит не о ней, не о том, что снял фотограф, а о той ситуации, которую фотограф снимал. Естественно, при этом любые конкретные вопросы — как изображена женщина на картине, сидит она или стоит, какого она роста, в чем одета, как расположены реставраторы в данный момент, как одеты они, как связаны их движения, очертания, объединяет ли их ритм или симметрия и так далее — критику не важны. Но ведь фотография всегда предельно конкретна и в этих подробностях весь ее смысл!

pvz 2
Фотографии представляют неопровержимое доказательство того, что изображаемые ими события или люди существовали, происходили или продолжают существовать и происходить. Мы воспринимаем любую фотографию как наиболее точное изображение фактов видимой реальности в сравнении с любым иным изображением. Между тем взаимоотношение между фотографией и реальностью аналогично отношениям между искусством и правдой в целом. Даже тогда, когда фотографы стремятся к наиболее точному воспроизведению жизненных явлений, они, безусловно, руководствуются — сознательно или бессознательно — соображениями вкуса и императивами своей совести. Даже выбор определенной экспозиции подчиняет объект фотографии стандартам, свойственным тому или иному способу видения.

As bendrauju lietuviskai laisvai, bet literaturos turiu daug rusu kalba.
Atsakyti
4u.gif
Jone Reed
Atsakyti