Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2013 05 29, 08:10)
Iks, sauniai rasai, komentuoji, bet labai laukiu, kada imsi rodyti savo nuotraukas:)

Alabama, kaip as tave suprantu, zinok, as irgi laukiu biggrin.gif Ale bet neatsiveria toji trecioji (fotografo) akis, neprasiverzia fotomedziotojo gaivalas... Na, gerai, griztant prie realesnes - programos minimum: mankstinuosi tikrai daug, rezultatu - lens.gif Nesivaikau с корабля на бал stebuklo, bet zingsnis pirmyn ir du atgal jau veda i tam tikra aklaviete. Ka ten rodytis, tik po lapais sleptis ir tyleti bijoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 05 29, 09:42)
bet zingsnis pirmyn ir du atgal jau veda i tam tikra aklaviete

Aš ilgokai taip buvau, o tada "pasirodė" Ka, ir atvėrė man akis, kas yra svarbu fotografijoje, ir kas svarbiausia, palaikė ir tikėjo. Tad pažangą padariau tik jos dėka, ištraukė iš tos aklavietės, kurioje jau ilgokai buvau užstrigusi smile.gif

Dincelis, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 05 29, 09:54)
Aš ilgokai taip buvau, o tada "pasirodė" Ka, ir atvėrė man akis, kas yra svarbu fotografijoje, ir kas svarbiausia, palaikė ir tikėjo. Tad pažangą padariau tik jos dėka, ištraukė iš tos aklavietės, kurioje jau ilgokai buvau užstrigusi  smile.gif

O aš galvoju, kad tu pati prasiveržei, išlipai į kitą etapą. Tiesiog atėjo toks metas. O tie mano pamokymai tai tokis mažas indėlis, priežastis. Sutapimas. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 05 29, 08:54)
Aš ilgokai taip buvau, o tada "pasirodė" Ka, ir atvėrė man akis, kas yra svarbu fotografijoje, ir kas svarbiausia, palaikė ir tikėjo. Tad pažangą padariau tik jos dėka, ištraukė iš tos aklavietės, kurioje jau ilgokai buvau užstrigusi  smile.gif
Dincelis, ačiū  4u.gif

Nuskilo Tau su geraja feja smile.gif Bet jei pati neturetum kibirksteles, uzsispyrimo, ambiciju, susimautu ir pati kruciausia feja biggrin.gif
As tai kaip ta zirafa - kol "daeis" doh.gif Vis dar tebevirskinu, ka per ND ismokau. Ieskau sviesos lyg tamsiam kambary juodos kates (kurios ten nera nebuvo ir nebus) arba sugebu uzimti tokia pozicija, kur sviesa pati klaikiausia, nepasirenku tinkamos diafragmos, fokusas sokineja kaip blusa, rankos beviltiskai tirta. Blogiausia, kad visos ydos islenda is maiso tik post factum, tada lyg ir zinau, ka daryciau kitaip ir ar is viso daryciau.

Maggie, su vardadieniu smile.gif , maciau, kad ta proga "pastatei" flickre. Mergina tavo nenusakomo fainumo. Et, buciau rezisierius, tikrai kviesciau filmuotis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 29 gegužės 2013 - 09:31
QUOTE(Iks @ 2013 05 29, 09:27)
Nuskilo Tau su geraja feja smile.gif Bet jei pati neturetum kibirksteles, uzsispyrimo, ambiciju, pati kruciausia feja susimautu biggrin.gif
As tai kaip ta zirafa - kol "daeis" doh.gif Vis dar tebevirskinu, ka per ND ismokau. Ieskau sviesos lyg tamsiam kambary juodos kates (kurios ten nera nebuvo ir nebus) arba sugebu uzimti tokia pozicija, kur sviesa pati klaikiausia, nepasirenku tinkamos diafragmos, fokusas sokineja kaip blusa, rankos beviltiskai tirta. Blogiausia, kad visos ydos islenda is maiso tik post factum, tada lyg ir zinau, ka daryciau kitaip ir ar is viso daryciau.

vis tiek pasirodyk. jei nori - asmeniškai..smile.gif

SKELBIMAS:

Susipažinčiau su stipriai pagyvenusia, rūkančia, liekna moterimi drąsiai fotosesijai.

Gal kas turite ką pasiūlyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 29 gegužės 2013 - 09:33
QUOTE(sayonara @ 2013 05 29, 10:30)
*vis tiek pasirodyk. jei nori - asmeniškai..smile.gif

SKELBIMAS:

**Susipažinčiau su stipriai pagyvenusia, rūkančia, liekna moterimi drąsiai fotosesijai.

*Man taip pat būtų įdomu pamatyti smile.gif
**Daug nori biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 29 gegužės 2013 - 09:36
QUOTE(sayonara @ 2013 05 29, 09:30)
vis tiek pasirodyk. jei nori - asmeniškai..smile.gif

SKELBIMAS:

Susipažinčiau su stipriai pagyvenusia, rūkančia, liekna moterimi drąsiai fotosesijai.

Gerai jau gerai, ikalbejai, kak tolko - tak s razu, pazadu!, nors jau dabar girdziu Tave sakant "nesimeldei sivakar, Dezdemona" biggrin.gif Beje, is flickro vis dar neprisiruosiau pasalinti savaitgalinio geliu kankinimo, bet nuorodos idet nemoku.

Skelbimas beveik man rasytas hihihi.gif , tik drasos, o gal ir lieknumo nerasta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 05 29, 08:42)
Alabama, kaip as tave suprantu, zinok, as irgi laukiu biggrin.gif  Ale bet neatsiveria toji trecioji (fotografo) akis, neprasiverzia fotomedziotojo gaivalas... Na, gerai, griztant prie realesnes - programos minimum: mankstinuosi tikrai daug, rezultatu -  lens.gif Nesivaikau с корабля на бал stebuklo, bet zingsnis pirmyn ir du atgal jau veda i tam tikra aklaviete. Ka ten rodytis, tik po lapais sleptis ir tyleti bijoti smile.gif

Cakros uzsiverusios:D
Prihodi ko mne uchitsia i korova i volchica:)
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 05 29, 09:36)
**Daug nori  biggrin.gif

kas mažai nori, tas mažai gauna smile.gif

QUOTE(Iks @ 2013 05 29, 09:41)
Gerai jau gerai, ikalbejai, kak tolko - tak s razu, pazadu!, nors jau dabar girdziu Tave sakant "nesimeldei sivakar, Dezdemona" biggrin.gif Beje, is flickro vis dar neprisiruosiau pasalinti savaitgalinio geliu kankinimo, bet nuorodos idet nemoku.

Skelbimas beveik man rasytas hihihi.gif , tik drasos, o gal ir lieknumo nerasta biggrin.gif

ok, laukiu smile.gif negi aš tikrai tokia baisi? smile.gif kiek esu gyvai sutikus, nė vienos neapkramčiau, iki savižudybės irgi neprivedžiau smile.gif

na tai atsiliepk į skelbimą, pažiūrėsim, gal galima sąlygas pakoreguoti, a? smile.gif nedrąsios gal dar įdomiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 05 29, 09:47)
kas mažai nori, tas mažai gauna smile.gif
ok, laukiu smile.gif negi aš tikrai tokia baisi? smile.gif kiek esu gyvai sutikus, nė vienos neapkramčiau, iki savižudybės irgi neprivedžiau smile.gif

Nebaisi, bet pasimelsti vis tiek nekenktu smile.gif Be to, i pilnati net zoliaedziai reaguoja biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

ilgokai nebuvau užsukus blush2.gif buvau apsipykus su fotoaparatu ir savim. Bet susikaupiau. Atnešu foto, bet matau, kad mum su Kristalines kažkaip telepatiškai ta pati tema užėjus buvo biggrin.gif Net negalėjau patikėti, kad ir aš bandžiau prigauti vaizdelį pro stiklą blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 29 gegužės 2013 - 09:51
Alabama, cia rimtai? O labai skaudetu?

Say, teko liezuvi skubiai prisikirpti; atsiprasau, nelysiu dar is komforto zonos - nevirtualiai kol kas neegzistuoju ax.gif
Atsakyti