Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

kristalines, pirmoji man labai labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 28 gegužės 2013 - 15:59
kristalines , man visos trys labai geros, šauniai darbuojiesi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giniatte: 28 gegužės 2013 - 16:29
Kristalines, man patinka tavo foto, saunuole esi 4u.gif
Dedu savo siandienine, susipazinkit, naujas pilietis smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Kristalines tikrai nusipelno gero zodzio, nes tobuleji 4u.gif
ICH, mielas, svelnus, minkstutelis 4u.gif geri prisiminimai uzplusta

Dalyvauju mini konkurselyje. Bet truksta gerokai virs 20 balsu,kad pralenkciau konkurenta biggrin.gif siusiu jums daug daug buckiu jei palaikysit. paspaudus ant foto, tradiciskai, spustelt ant Like.
palaikykit Lunameja biggrin.gif
Atsakyti
Kristalines, pirmoji foto - be konkurencijos! Jos vaizdinys staciai mane apsedo smile.gif Kuo daugiau ziuriu, tuo ispudis tik stipreja. Nepaprastai grazi mergaite, beje.

Ich, cia taviskis tasai naujas pilietis? Mielas koks, su pukine skiautere smile.gif

Atsakyti
user posted image
Gal kas kokių pastebėjimų parašytų? smile.gif

Dar yra keletas čia.
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 05 28, 19:50)
Ich, cia taviskis tasai naujas pilietis? Mielas koks, su pukine skiautere smile.gif

Mano, dekui biggrin.gif

QUOTE(zirziliux @ 2013 05 28, 21:36)
Gal kas kokių pastebėjimų parašytų? smile.gif

parasiau 4u.gif
Sioj faina siena. tik man noretusi truputi maziau virsaus. Patinka man gatves fotografija smile.gif
Atsakyti
Prisiprašiau pagyrų, kad net nepatogu pasidarė smile.gif bet neslėpsiu, labai smagu būti pastebėtai. Ačiū ax.gif

ich, tobulybė koks wub.gif dabar turėsi dar vieną nuostabų modeliuką, net pavydu 4u.gif

nu bajeriai jums su tais fotikais hihihi.gif
Atsakyti
Kristalines, retai buna, kad nuotrauka istrigtu taip giliai... akyse vien tik ja ir matau (pirmoji), nors kogero naturalu, jei nebutu pirmosios visos liaupsintu antraja, nes ji taip ne ka prstesne. Stumiesi i prieki dideliais mostais... smagu stebeti kaip augi!
Papildyta:
Ich, pilietis nepaprasto gražumo...taip ir norisi tokį pačiupinėti!
Zirzliuks, nors pati niekada nebanddžiau fotografuoti gatves, bet kadras labai 4u.gif
Atsakyti
[quote=sayonara,2013 05 28, 08:48]
kuri dalis Tave prajuokino? smile.gif
[/quote]

mane Rir prajuokino smile.gif

[quote=Maggie,2013 05 28, 09:50

ar mokais pas kazka? (turiu omeny pas kokia gera musu forumiete?)
[/quote]

nea verysad.gif

[quote=lunameja,2013 05 28, 19:31]

[b][color=darkviolet]Dalyvauju mini konkurselyje. Bet truksta gerokai virs 20 balsu,kad pralenkciau konkurenta biggrin.gif siusiu jums daug daug buckiu jei palaikysit. paspaudus ant foto, tradiciskai, spustelt ant Like.
[/quote][/quote]

prabalsuota wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 05 28, 20:36)

Zirziliux, kadras su potencija, bet, man regis, ne iki galo ispildytas. Siena - jega, sutikciau su Ich, kad jos per daug. Gerokai blasko demesi is abieju krastu lendancios detales. Galvociau, kad reikejo kiek kitu kampu uzgriebti (kokiu,- neklausk, nepasakysiu ne kankinama rolleyes.gif).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 29 gegužės 2013 - 06:21
Iks, sauniai rasai, komentuoji, bet labai laukiu, kada imsi rodyti savo nuotraukas:)
Atsakyti