Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Iks @ 2013 05 28, 09:15)
Idomi trajektorija:

SBO, o kokia taviskio "ligonio" diagnoze?

Buvau tikra, kad rankinis fokusas susirgo, bet va katik paskambino is serviso, ir sako, kad viskas ten gerai, nesuprantu nieko unsure.gif Vaziuosiu per pietus paziuresiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 28 gegužės 2013 - 08:46
QUOTE(Teka @ 2013 05 22, 19:22)
biggrin.gif ok, paieskosiu prie progos
Hm, na as tokiu budu dariau, bet pvz kaip cia buvo merginos ikele auto su tom stiklinem akim, tai man isvis misija neimanoma

Teka, nustato "geriausia ryskumo zona", nezinau kodel taip darosi ir kame point'as, bet jei pvz pas tavy 1.4, tai pasidaryk f1.8, tada zinoma paieskoja geros sviesos ir pirmyn. kai rezultatas tenkina, beveik visada akys yra paryshkinamos PS (sharpen). zinoma nuimamas opacity vos ne per 50proc ir viskas susvelninama, bet bendras efektas yra - akys ryskios, grazios. mirksiukas.gif
QUOTE(erikamaja @ 2013 05 22, 16:37)
L&V - I made ​​them

pavadinimas ze best. o ir foto gera, vel pribloskei - visai kitaip negu iprastai. man patinka naujas atokvepis biggrin.gif
QUOTE(sayonara @ 2013 05 21, 23:24)
nes fotkina ne markas, o mangutė, petriukas arba laimutė.

lotuliukas.gif
QUOTE(sayonara @ 2013 05 21, 14:02)
aš kristalines norėjau pagirti. gražiai tobulėji smile.gif su šviesa gražiai dirbi..smile.gif taip ir toliau smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(erikamaja @ 2013 05 21, 13:51)
Dėl flickro tai aš pikta. Vienintelis puslapis kurį taip mėgau, dėl tvarkos ir aiškumo. Nepernešu blogų, man ten jokios sistemos.

drinks_cheers.gif
QUOTE(Giniatte @ 2013 05 20, 19:48)
kažkada buvo rašyta kelti foto atskiras, ne koliažą  ax.gif

nemanau, kad negalima koliazo. galima. tik reikia atsizvelgti i dydi - kad viskas butu aisku ir svaru. kiek pamenu su tuo koliazhu - viskas buvo ok.
QUOTE(lunameja @ 2013 05 20, 15:02)
Tiems,kas iesko giluiu minciu, prasom, labai laukiamos interpretacijos, komentarai...
P.S foto paredaguota Sayonaros, nes gavau bart nuo mokytojos, tongue.gif kad ''nedraugauju'' su kontrastu.tarp kitko, geras pastebejimas, nes dirbant su LR sunkiai isgaunu ta kontrasta, per PS pasirode paprasciau. bent jau man.

kodel? su tiesiog "contrast" nesigauna? tada dar blacks patampyt, lights..
QUOTE(Mangute @ 2013 05 21, 18:31)

Mangute 1 foto nebloga. isdeges plemas nervina, siek tiek gal tamsoka foto, pati komp nelabai, bet jura skaniai susiziurejo, grazios spalvos.

ar mokais pas kazka? (turiu omeny pas kokia gera musu forumiete?)
Atsakyti
Idomi trajektorija:
wow! → wow! wow! → wow! wow! wow!
... ne wow ↓ ne wow ↓ nea, ne wow ↓
amtelsiu nuo saves:  ±wow biggrin.gif  (na, ne visos sustabde, bet uzkabinusiu irgi radau sociai)...

tęsiu seriją ir pritariu Maggie smile.gif Kabina, labai kabina...
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 05 28, 08:27)
gerai rašai smile.gif

Pati tokia bebe.gif hihihi.gif

...Sakyčiau, vadinamųjų investuotojų gretos itin masinės nebuvo niekad, nei ilgą kaip šimtmečiai dieną, nei prie ruso, vokiečio ar lenko biggrin.gif Tik nervingasis musu laikmetis apaugo visokiomis groteskiškomis klišėmis ir sintetinimo tendencijomis, gerokai užgožiančiomis (nuosaikesnį) alternatyvųjį būvį. Bet kas ieškojo, tas, manau, tebeieško, kas ieško, tas ir randa. Galimybės juk beprotiškai išsiplėtusios, jei tik esi pakankamai išmanus biggrin.gif ir apeini "arti bažnyčia, toli dievas" spąstus.
Vienok, Tavoji retorika dar ir kaip suprantama. Nevisada ir nevisada sėkmingai pavyksta oponuoti tam zovada lekiančiam pasauliui, et, nevisada ir stengiesi; kartais nė nepastebi pasidavęs pagundai slysti praslysti, niurktelti išnirti, praryti išspjauti. Iki eilinio apsinuodijimo ir priverstinės detoksikacijos smile.gif

SBO, tai džiaugtis reikia, kad viskas gerai smile.gif Aš savaitgalį buvau gerokai užsihipochondrinusi dėl saviškio, ir rankas grąžiau ir poterius kalbėjau, ir prakaitą & ašaras braukiau. Kol iš šalies gavau užklausą, kodėl fotkinu nenuėmusi objektyvo dangtelio irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 28 gegužės 2013 - 12:53
Kristalines, labai patiko tavo paskutinysis darbas flickre smile.gif

Ačiū. O man patiko, kad ne vienai jūsų patiko smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 05 28, 09:27)
kodėl žmonės nustojo investuoti į save? dėl tempo ir poreikių nebuvimo. nes greitmaistis nereikalauja pastangų. greitai gavai ir eini toliau.

drinks_cheers.gif

QUOTE(sbo @ 2013 05 28, 09:46)
Buvau tikra, kad rankinis fokusas susirgo, bet va katik paskambino is serviso, ir sako, kad viskas ten gerai, nesuprantu nieko 

tik džiaukis. Vistiek kažkas tai yra, paaiškins gal tau.

QUOTE(Iks @ 2013 05 28, 13:51)
Kol iš šalies gavau užklausą, kodėl fotkinu nenuėmusi objektyvo dangtelio

garsiai nesijuokim topsecret.gif hihihi.gif

Ta proga kad patiko, įdėsiu ir čia, foto, kuriomis labai džiaugiuosi pati smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 28 gegužės 2013 - 13:06
QUOTE(kristalines @ 2013 05 28, 14:05)
Ačiū. O man patiko, kad ne vienai jūsų patiko smile.gif
drinks_cheers.gif
tik džiaukis. Vistiek kažkas tai yra, paaiškins gal tau.
garsiai nesijuokim topsecret.gif hihihi.gif

Ta proga kad patiko, įdėsiu ir čia, foto, kuriomis labai džiaugiuosi pati smile.gif

http://farm4.staticf...b87dcd446_z.jpg

thumbup.gif ŠITAAAAAAA wub.gif
Atsakyti
Kristalines, pirma foto clap_1.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meškukė: 28 gegužės 2013 - 13:23
Pati tokia  bebe.gif  hihihi.gif

SBO, tai džiaugtis reikia, kad viskas gerai smile.gif Aš savaitgalį buvau gerokai  užsihipochondrinusi dėl saviškio, ir rankas grąžiau ir poterius kalbėjau, ir prakaitą & ašaras braukiau. Kol iš šalies gavau užklausą, kodėl fotkinu nenuėmusi objektyvo dangtelio irnesakyk.gif  hihihi.gif

OMG doh.gif Nu žinok Iks, man tas pats kas ir tau, gėėėėda, bet nuo žioplumo vaistų lyg nėra biggrin.gif Pasirodo, nusistačiau Autofokusą, ir pleškinu įsivaizduodama, kad čia Manual, nes visad su Manual fotkinu, nedaėjo net pažiūrėti.... Buvau pamiršusi, kad kažkurį vakarą bandžiau su Auto doh.gif dieve kokia gėda biggrin.gif

Čia vadinasi nuovargis, persidirbau ir t.t. Šeštadienį išteku, matyt irgi savo duoda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 28 gegužės 2013 - 13:24
kristalines-visos super nuostabios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
SBO, oho, kokie viražai, čia aš apie tai, ką geltonoji spauda biggrin.gif pranešė. Sveikinu.
Ir, neslėpsiu, džiugu, kad ne aš viena jūrų vėpla smile.gif

Kristalines, šaunu, kad ir čia įdėjai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 05 28, 14:39)
SBO, oho, kokie viražai, čia aš apie tai, ką geltonoji spauda biggrin.gif pranešė. Sveikinu.
Ir, neslėpsiu, džiugu, kad ne aš viena jūrų vėpla smile.gif

Kristalines, šaunu, kad ir čia įdėjai smile.gif

tongue.gif

ir ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 28 gegužės 2013 - 13:40
Kol iš šalies gavau užklausą, kodėl fotkinu nenuėmusi objektyvo dangtelio irnesakyk.gif  hihihi.gif

lotuliukas.gif kaip moteriška biggrin.gif aš ilgą laiką (gerą pusmetį) buvau įsitikinusi (šventai), kad manoji Tokina yra tik autofocus. Kol viena dieną MB smauktelėjo jo žiedą ir parodė man kur slepiasi manual lotuliukas.gif nemaniau, kad tai įmanoma smile.gif
Kristaline, na va, prasilaužei biggrin.gif džiaugiuosi biggrin.gif
Atsakyti