QUOTE(Teka @ 2013 05 22, 19:22)
ok, paieskosiu prie progos
Hm, na as tokiu budu dariau, bet pvz kaip cia buvo merginos ikele auto su tom stiklinem akim, tai man isvis misija neimanoma
Teka, nustato "geriausia ryskumo zona", nezinau kodel taip darosi ir kame point'as, bet jei pvz pas tavy 1.4, tai pasidaryk f1.8, tada zinoma paieskoja geros sviesos ir pirmyn. kai rezultatas tenkina, beveik visada akys yra paryshkinamos PS (sharpen). zinoma nuimamas opacity vos ne per 50proc ir viskas susvelninama, bet bendras efektas yra - akys ryskios, grazios.
QUOTE(erikamaja @ 2013 05 22, 16:37)
pavadinimas ze best. o ir foto gera, vel pribloskei - visai kitaip negu iprastai. man patinka naujas atokvepis
QUOTE(sayonara @ 2013 05 21, 23:24)
nes fotkina ne markas, o mangutė, petriukas arba laimutė.
QUOTE(sayonara @ 2013 05 21, 14:02)
aš kristalines norėjau pagirti. gražiai tobulėji
su šviesa gražiai dirbi..
taip ir toliau
QUOTE(erikamaja @ 2013 05 21, 13:51)
Dėl flickro tai aš pikta. Vienintelis puslapis kurį taip mėgau, dėl tvarkos ir aiškumo. Nepernešu blogų, man ten jokios sistemos.
QUOTE(Giniatte @ 2013 05 20, 19:48)
kažkada buvo rašyta kelti foto atskiras, ne koliažą
nemanau, kad negalima koliazo. galima. tik reikia atsizvelgti i dydi - kad viskas butu aisku ir svaru. kiek pamenu su tuo koliazhu - viskas buvo ok.
QUOTE(lunameja @ 2013 05 20, 15:02)
Tiems,kas iesko giluiu minciu, prasom, labai laukiamos interpretacijos, komentarai...
P.S foto paredaguota Sayonaros, nes gavau bart nuo mokytojos,
kad ''nedraugauju'' su kontrastu.tarp kitko, geras pastebejimas, nes dirbant su
LR sunkiai isgaunu ta kontrasta, per PS pasirode paprasciau. bent jau man.
kodel? su tiesiog
"contrast" nesigauna? tada dar blacks patampyt, lights..
QUOTE(Mangute @ 2013 05 21, 18:31)
ech..
Mangute 1 foto nebloga. isdeges plemas nervina, siek tiek gal tamsoka foto, pati komp nelabai, bet jura skaniai susiziurejo, grazios spalvos.
ar mokais pas kazka? (turiu omeny pas kokia gera musu forumiete?)