Patarkit kuris variantas geriausias?
Pirmos trys foto
Merginos, būkit geros, netūnokite kokonuose... oras sušilo, kiekvieną dieną vis kas nors pražysta, rytais beveik ant visų augalų galima rasti fantastiškai gražią rasą, įdomią šviesą, jūsų fantazijoms tūkstantis ir viena vieta fotosesijoms... išnaudokit vasarą visu pajėgumu. Rudenį apsikrovusios jomis galėsite atsirinkinėti ir retušavimo turėsite iki kaklo
Papildyta:
Fotografuoji augala rodydama dangu, kaktuso lapai tarsi stiebiasi į šviesą....kurios deja nėra... kadras būtų kur kas geresnis jei ant lapų būtų bent kruopelytė šviesos. Jei tau labai svarbu kuris varianatas geriausias, tai as rinkčiausi vidurinijį, nes spalvotas tiesiog neidomus, o trečiajame blaško antrasis kaktusas, ar kas ten toks...
Papildyta:
QUOTE(Meškukė @ 2013 05 26, 11:07)
Fotografuoji augala rodydama dangu, kaktuso lapai tarsi stiebiasi į šviesą....kurios deja nėra... kadras būtų kur kas geresnis jei ant lapų būtų bent kruopelytė šviesos. Jei tau labai svarbu kuris varianatas geriausias, tai as rinkčiausi vidurinijį, nes spalvotas tiesiog neidomus, o trečiajame blaško antrasis kaktusas, ar kas ten toks...
Na, kad jau neišmetėt ir smarkiai nesumušėt, dar keli darbeliūkšsčiai mano. Ech, senokai jau buvau foto aparatą į rankas paėmus tik šiaip sau..
Šokiai pokiai
Laužas
Javai
Visiškai nevasariškas vaizdas
Gerai dienos pradžiai
Muzika
Šokiai pokiai
Laužas
Javai
Visiškai nevasariškas vaizdas
Gerai dienos pradžiai
Muzika
attente, pas mus foto vertinamos, kai atliekami namų darbai (pirmame puslapyje).
meškuke, tau tas pats galioja jei gerai pamenu visų ND nesi atsiskaičiusi
meškuke, tau tas pats galioja jei gerai pamenu visų ND nesi atsiskaičiusi
Sveikos,
HelioŠų žinovės, sakykit ar jie apskritai nelabai draugauja su Nikon ar būtent su Nikon D90? Kažkaip paskutiniu metu vis susidūriu, kad vienas ar kitas objektyvas (Nikkor) nelabai tinkamas D90.. Pvz. užvakar Vilbroj atkalbėjo nuo 35mm fix'o.
HelioŠų žinovės, sakykit ar jie apskritai nelabai draugauja su Nikon ar būtent su Nikon D90? Kažkaip paskutiniu metu vis susidūriu, kad vienas ar kitas objektyvas (Nikkor) nelabai tinkamas D90.. Pvz. užvakar Vilbroj atkalbėjo nuo 35mm fix'o.
QUOTE(Rittule @ 2013 05 27, 10:11)
Sveikos,
Aš fotografavau su D90 ir heliosu, man jie visai gražiai draugavo Įdedu vieną paprastą pvz. čia lietaus lašai ant lango. Ir tikrai nepastebėjau, kad kažkuris objektyvas D90 netiktų...
QUOTE(maija @ 2013 05 27, 10:26)
Aš fotografavau su D90 ir heliosu, man jie visai gražiai draugavo Įdedu vieną paprastą pvz. čia lietaus lašai ant lango. Ir tikrai nepastebėjau, kad kažkuris objektyvas D90 netiktų...
Aha, tikrai gražiai susiburbuliavę!
..Vilbroje man pasiūlė atsinešt fotoaparatą ir išsibandyt tą fix'ą, maždaug čia vienas iš didesnių bug'ų Paaiškino, kad su tuo 35mm dažnai nušoka fokusas.
Gal žinote gerų fotografijos grupių Facebook'e?
QUOTE(Meškukė @ 2013 05 27, 12:22)
Gal žinote gerų fotografijos grupių Facebook'e?
tokių, kuriose būtų verta lankytis, nežinau. deda žmonės savo foto, kiti jas laikina. tai maždaug tiek.
QUOTE(sayonara @ 2013 05 27, 13:55)
tokių, kuriose būtų verta lankytis, nežinau. deda žmonės savo foto, kiti jas laikina. tai maždaug tiek.