Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 05 24, 11:58)

Nuostabios nuotraukos pas ją. Dėkui, kad užrodei.
Atsakyti
O aš būsiu balta varna, man didelio įspūdžio nepaliko, po kiekvieno čia parašyto liaupso vis einu dar kart pažiūrėt ką parleidau kad visiems ten taip patiko g.gif
Atsakyti
Labas
QUOTE(vienintelė @ 2013 05 25, 15:57)
O aš būsiu balta varna, man didelio įspūdžio nepaliko, po kiekvieno čia parašyto liaupso vis einu dar kart pažiūrėt ką parleidau kad visiems ten taip patiko g.gif

drinks_cheers.gif as lygiai taip pat kaip tu, vis pasiziuriu pasiziuriu, visos, kad giria smile.gif foto-menines, didelio ispudzio nepaliko, ne mano stilius.
Atsakyti
Neturi gi 100 proc visos patikti, man yra patinkančių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 05 25, 15:57)

neprivalo visiems tas pats patikti. man pvz. kokia nors A. Volkova irgi jokio įspūdžio nepadaro, nuobodu, kartojasi, spalvinė gama dirbtinė, per saldu, per teigiama, nejausminga. tiksliau, emocijos, į kurias apeliuojama, yra, mano galva, dirbtinai nusaldintos ir iškastruotos, atrinktos, kaip Mičiurino. čia tik pvz.

QUOTE(motorela @ 2013 05 25, 16:19)
as lygiai taip pat kaip tu, vis pasiziuriu pasiziuriu, visos, kad giria smile.gif  foto-menines, didelio ispudzio nepaliko, ne mano stilius.

ne stiliuje esmė. jos kupinos kažko. bet jei neatradai sau nieko, tai nepasakosiu, ką aš jose atradau. kiekvienam gi savo. parodyk pvz., kas Tau padarė tokį įspūdį, kaip liaupsinančioms šią fotografę. būtų įdomu palyginti.

p.s. kad foto meninės, tai čia jų minusas? smile.gif

QUOTE(Suprem @ 2013 05 25, 16:22)
Neturi gi 100 proc visos patikti, man yra patinkančių

drinks_cheers.gif
Atsakyti
na, ir aš čia savo trigrašį įkišiu smile.gif)

Queen - Love of my life.mp3 (čia kažkada taip nuotrauką užvadinau, kažkaip prilipo smile.gif) )

Prieš Kalėdiniai džiaugsmai

Dar prieškalėdinių džiaugsmų smile.gif

PR night

Viena iš mano projekto 365 smile.gif

Teiskit, muškit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(attente @ 2013 05 25, 17:17)
na, ir aš čia savo trigrašį įkišiu smile.gif)

Queen - Love of my life.mp3 (čia kažkada taip nuotrauką užvadinau, kažkaip prilipo smile.gif) )

Prieš Kalėdiniai džiaugsmai

Dar prieškalėdinių džiaugsmų smile.gif

PR night

Viena iš mano projekto 365 smile.gif

Teiskit, muškit smile.gif

Man patiko visos foto. Tikrai mano manymu paskutinė verta dėmesio drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 05 25, 17:12)
neprivalo visiems tas pats patikti. man pvz. kokia nors A. Volkova irgi jokio įspūdžio nepadaro, nuobodu, kartojasi, spalvinė gama dirbtinė, per saldu, per teigiama, nejausminga. tiksliau, emocijos, į kurias apeliuojama, yra, mano galva, dirbtinai nusaldintos ir iškastruotos, atrinktos, kaip Mičiurino. čia tik pvz.
ne stiliuje esmė. jos kupinos kažko. bet jei neatradai sau nieko, tai nepasakosiu, ką aš jose atradau. kiekvienam gi savo. parodyk pvz., kas Tau padarė tokį įspūdį, kaip liaupsinančioms šią fotografę. būtų įdomu palyginti.

aišku kad neprivalo visoms patikti, įdomus darbai, bet to wau aš neradau tai ir pasisakiau smile.gif
Aš dabar net negalėčiau parodyt jokio fotografo/ės kas mane būti labai paveikę, man dabar kokono smile.gif stadija
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 05 25, 18:31)
aišku kad neprivalo visoms patikti, įdomus darbai, bet to wau aš neradau tai ir pasisakiau smile.gif
Aš dabar net negalėčiau parodyt jokio fotografo/ės kas mane būti labai paveikę, man dabar kokono smile.gif stadija

prašome greičiau lįsti lauk, pati žinai, kodėl smile.gif
Atsakyti
Labas
QUOTE(sayonara @ 2013 05 25, 17:12)
p.s. kad foto meninės, tai čia jų minusas? smile.gif

niekas nesako, kad minusas, tiesiog menines foto ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2013 05 26, 08:42)
niekas nesako, kad minusas, tiesiog menines foto ir tiek mirksiukas.gif

ok doh.gif
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2013 05 26, 08:42)