Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 05 24, 13:58)
o ji dar nestojo? nes nekantrauju..biggrin.gif  essen.gif

biggrin.gif biggrin.gif oj negaliu, bajeristės jūs biggrin.gif neliūdna su jumis smile.gif
Atsakyti
Nu žinokit visaip vargau su ta Azalija, nu bet nieko neina išgauti, nu fonas negražus ir viskas schmoll.gif

bet pabandžiau Bijūną nufotografuoti 4u.gif Jūsų teismui.

user posted image
Atsakyti
Man atrodo, kad nufotografuoti gėlę gražiai, įdomiai, atsleidžiant jos savybes ir grožį yra kur kas sunkiau, nei padaryti gražų portretą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 05 24, 13:26)
Man atrodo, kad nufotografuoti gėlę gražiai, įdomiai, atsleidžiant jos savybes ir grožį  yra kur kas sunkiau, nei padaryti gražų portretą smile.gif

pritariu.
nors šis Mangutės kadras kur kas geresnis už anksčiau rodytąjį.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 05 24, 14:28)
pritariu.

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 05 24, 14:28)
pritariu.

Bet nepalieka įspūdžio vistiek. Užmečiau akį į tuos geltonus siūlelius (nežinau kaip jie čia vadinasi biggrin.gif ) ir viskas. Net nebūčiau turbūt pažinusi, kad Bijūnas čia, jei nebūtų parašiusi. ax.gif
Siūlyčiau Mangutei peržiūrėti daug daug daug gėlių foto, kad ir Bijūnų tik, pamatyti, iš kurio kampo ir kokioj šviesoj jie gerai atrodo, ir tuomet pabandyti dar kartą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 05 24, 14:37)
Bet nepalieka įspūdžio vistiek. Užmečiau akį į tuos geltonus siūlelius (nežinau kaip jie čia vadinasi biggrin.gif ) ir viskas. Net nebūčiau turbūt pažinusi, kad Bijūnas čia, jei nebūtų parašiusi. ax.gif
Siūlyčiau Mangutei peržiūrėti daug daug daug gėlių foto, kad ir Bijūnų tik, pamatyti, iš kurio kampo ir kokioj šviesoj jie gerai atrodo, ir tuomet pabandyti dar kartą  4u.gif

4u.gif ne mano čia.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 05 24, 13:37)
Siūlyčiau Mangutei peržiūrėti daug daug daug gėlių foto, kad ir Bijūnų tik, pamatyti, iš kurio kampo ir kokioj šviesoj jie gerai atrodo, ir tuomet pabandyti dar kartą  4u.gif

irgi tiesa.
aš tai siūlyčiau ne tik peržiūrėti begalę gėlių foto, bet ir vos nuspaudus mygtuką neskubėti prie kompo perkėlinėti, apdirbinėti ir rodyti. galima padaryti šimtą gėlių foto per savaitę, tarkim, tuomet atmetimo būdu atsirinkti 10 geriausių, jas apdirbti, tada pasirinkti 3 geriausias ir parodyti čia.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 05 24, 14:49)
irgi tiesa.
aš tai siūlyčiau ne tik peržiūrėti begalę gėlių foto, bet ir vos nuspaudus mygtuką neskubėti prie kompo perkėlinėti, apdirbinėti ir rodyti. galima padaryti šimtą gėlių foto per savaitę, tarkim, tuomet atmetimo būdu atsirinkti 10 geriausių, jas apdirbti, tada pasirinkti 3 geriausias ir parodyti čia.

4u.gif Aš tokia impulsyvi esu iš tikro, man visada visko reikia čia ir dabar ir trūks plyš ar turiu taip padaryti. Žodžiu reik apsiraminti smile.gif

o Bijūnų, tai nieko gero ir nerandu foto, tokių, kurios man patiktų. Va tik tą pumpurėlį smile.gif
Atsakyti
pasidairymams: Jone Reed
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 05 24, 14:53)
o Bijūnų, tai nieko gero ir nerandu foto, tokių, kurios man patiktų. Va tik tą pumpurėlį smile.gif

Pumpuras.
Bijūnai.
Bijūnas.
Bijūnai.
Bijūnas iš arčiau.
Bijūnai. Šią idėją galima ir plačiau išplėtoti, kitaip interpretuoti.

Galima bet kokią gėlę gražiai pateikti, tik reikia pagalvoti, išjausti ir bandyti padaryti. 4u.gif Tad tau iššūkis padaryti tokią bijūno foto, kuri tau patiktų ir mums dar kartu. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 24 gegužės 2013 - 14:06
QUOTE(Iks @ 2013 05 24, 13:34)
vieni pakutena prota (ar varga del jo), kiti atveria emociju cakras - kuo ne gyvenimo pilnatve ir - NETRUKUS - pilnatis biggrin.gif

lotuliukas.gif skanu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kristalines @ 2013 05 24, 14:26)
Man atrodo, kad nufotografuoti gėlę gražiai, įdomiai, atsleidžiant jos savybes ir grožį  yra kur kas sunkiau, nei padaryti gražų portretą smile.gif

prieštarauju biggrin.gif negali būti sunkiau viena ar kita, priklauso nuo to, kokius reikalavimus keli sau ar kokius juos kelia žiūrovas.
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2013 05 24, 14:58)

[quote=Ka,2013 05 24, 15:05]
oi ačiū. Va dėl to ir myliu šitą temą, nes vis laiks nuo laiko kas nors mesteli kokių grožių.
Atsakyti