Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Gotte, man Tavo stilius dieviškas wub.gif O suknutė - patinka, labai žaisminga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 05 23, 20:19)
vat vat.. aš dar neturėjau nei vienos foto, kurią pagirtu  verysad.gif ir taip numuša ūpą, kad atrodo nu blem, negi aš tokia beveiltiška..

Ne tu viena, nepergyvenk 4u.gif Svarbu paciai patinka tai, ka darai, pripazinimas ateis kai jo nebereikes lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 05 23, 20:21)
Ka, vau kokių įdomių variantų išgavai bigsmile.gif man trečia labiausiai, ketvirtoj gal per didelis tas baltas šviesos ruožas, o taip norisi matyti tą medžių ažūrą. Labai patinka spalvos ir saulės žaismas.
Bet tai klausyk, dėl erkių tai tikrai labai baisu unsure.gif o radai įsisiurbusią ar tik ropinėjančią? g.gif

Tfu, tfu, tfu, bet tik ropinėjančias radau. smile.gif Bet dabar jau toks nerviškas ropinėjimas juntamas, nieko nėra, o atrodo kitaip. biggrin.gif
Ruožas gal kiek per stipriai baltas, bet man labai patiko kupolas. ax.gif Ačiū.

QUOTE(Mangute @ 2013 05 23, 20:22)
o čia taip turi būt kad kai kur trūksta fokuso?

Taigi vaizdiniai, kažkas aiškaus ir daug neaiškių dalykų. smile.gif Šiaip nėra lengva surasti fokusą su heliosu kai saulė šviečia priešais. 4u.gif
Atsakyti
ačiū merginos 4u.gif ,smagu, kad kažkam patinka...nes kartais užplūsta toks nepilnavertiškumas.. bet turbūt tas visiems pasitaiko g.gif

QUOTE(Mangute @ 2013 05 23, 19:19)
vat vat.. aš dar neturėjau nei vienos foto, kurią pagirtu  verysad.gif ir taip numuša ūpą, kad atrodo nu blem, negi aš tokia beveiltiška..

o man tavo foto patinka, vis dėlto centruotą pasirinkai?

ta proga palikau keletą komentarų tavo flickr 4u.gif

man jis patiko ir tuo pačiu erzino, tad labai norėjau nuomonių iš šalies,jei negerai, tai kodėl... likau prie šio vis tik..

QUOTE(Ka @ 2013 05 23, 19:25)
Tfu, tfu, tfu, bet tik ropinėjančias radau.  smile.gif Bet dabar jau toks nerviškas ropinėjimas juntamas, nieko nėra, o atrodo kitaip. biggrin.gif
Ruožas gal kiek per stipriai baltas, bet man labai patiko kupolas.  ax.gif Ačiū.
Taigi vaizdiniai, kažkas aiškaus ir daug neaiškių dalykų.  smile.gif  Šiaip nėra lengva surasti fokusą su heliosu kai saulė šviečia priešais.  4u.gif

tai tu šiandien čia su heliosu grožius gaudei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 05 23, 19:38)
ačiū merginos 4u.gif ,smagu, kad kažkam patinka...nes kartais užplūsta toks nepilnavertiškumas.. bet turbūt tas visiems pasitaiko g.gif
ta proga palikau keletą komentarų tavo flickr 4u.gif

man jis patiko ir tuo pačiu erzino, tad labai norėjau nuomonių iš šalies,jei negerai, tai kodėl... likau prie šio vis tik..
tai tu šiandien čia su heliosu grožius gaudei? bigsmile.gif

Ačiū Gotte wink.gif
Atsakyti
Nors ir šiandien apniukusi, bet prablaškyti galvai nuo apskaitos uždavinių ėjau kieme paieškoti žiedelių wink.gif Niu mėtykit pomidorus smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif

Mangute, ar matai kas blogai sioje foto? rask priezasty ir atsiusiu atvirute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 05 24, 07:02)
Sveikos  biggrin.gif

Mangute, ar matai kas blogai sioje foto? rask priezasty ir atsiusiu atvirute  smile.gif

Lumameja, kadravimas? nuotauka apversta? smile.gif išdegę tikrai nėra, nes pataisiau g.gif

Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 05 24, 07:38)
Lumameja, kadravimas? nuotauka apversta? smile.gif išdegę tikrai nėra, nes pataisiau  g.gif

jei oficialiai ir nėra išdegę, tai atrodo kaip išdegę. spalvos atrodo "taisytos", o ne natūralios, vienas šonas baltas, kitas tamsesnis, kadrą tai perkerta per pusę. nėra harmonijos. kažkoks triukšmas užsidėjęs. apie turinį.. jo nėra. fonas negražiai išplautas. palygink savo foto su gėlelių foto, kurias neseniai įdėjo Ka. matai skirtumą?
su tokia aparatūra, kokią turi, turėtum bent jau elementarias gėles gerai nufotkint. atleisk, kad aš Tau griežta, bet jau laikas būtų pajudėti iš mirties taško.
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 05 24, 07:38)
Lumameja, kadravimas? nuotauka apversta? smile.gif išdegę tikrai nėra, nes pataisiau  g.gif

zinok pirmas ispudis paziurejus i foto, isdege!augalo lapai i salotine spalva uznesa. sakyciau, pereksponuota. Pritariu Say pastaboms, juk turi gera technika, kas trugdo? apie ankstesne foto--saulelydis. spalvos ten grazios, bet irgi per daug saturation uzvarei, nes aplink saule matesi,kad geltona spalva jau permusa. bet patiko pagauta banga, smeliukas. kompozicija anoj foto svelni, tikrai tinka i saulelydzio tema. bet si foto schmoll.gif kazkos nesusipratimas is taves.tikiuosi neisizeisi, o kaip tik imsi perdarysi, ir pateiksi gera varianta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 05 24, 09:17)
jei oficialiai ir nėra išdegę, tai atrodo kaip išdegę. spalvos atrodo "taisytos", o ne natūralios, vienas šonas baltas, kitas tamsesnis, kadrą tai perkerta per pusę. nėra harmonijos. kažkoks triukšmas užsidėjęs. apie turinį.. jo nėra. fonas negražiai išplautas. palygink savo foto su gėlelių foto, kurias neseniai įdėjo Ka. matai skirtumą?
su tokia aparatūra, kokią turi, turėtum bent jau elementarias gėles gerai nufotkint. atleisk, kad aš Tau griežta, bet jau laikas būtų pajudėti iš mirties taško.

aš actioną išbandžiau g.gif matau nevykusiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 05 24, 08:29)
aš actioną išbandžiau  g.gif matau nevykusiai  g.gif

Merginos, neskubekit jus su actionais.Ismokit fototgrafuot, tada pilkit fotoshopa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 24 gegužės 2013 - 08:39