Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ar buvote kas Lietuvos spaudos fotografija 2013 Rotuseje?
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 05 22, 21:11)
Pati dar aiskinuosi kas su kuo valgoma...

Labai dėkinga už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 05 23, 01:03)
Sveikos.
As taip pat likau suzaveta erikamajos nuotraukomis. Absoliuciai visomis kiek spejau perziureti flickr. Iskilo man keletas klausimu. Gal kas i juos atsakys? smile.gif
Pirmiausia, per kiek laiko galima ismokti sitaip daryti fotografijas? Skaiciaus konkretaus nereikia smile.gif Zinau, kad nera kazkokio termino, bet va butu idomu pamatyti erikamajos pradzia ir palyginti su dabartinemis nuotraukomis. Visos tokioooos puikios, kad man atrodo net nerealu sitaip nufotografuoti.
Kitas dalykas, is kur gauti ivairiausias dekoracijas tematikai? smile.gif ar jus jas perkate, nuomojates, skolinates, gaminate? Na va tarkims pas erikamaja ir leliuko lovyte su puikiais pataliukais, ir spinta, kiti labai idomus baldai, karuna, neriniai ivairiausi. As pvz neisivaizduoju kur reiketu tokiu ieskoti.
Dar laaabai pavydziu minciu, ideju...
Dziaugiuosi uz merginas ir pasikroviau geru emociju is nuotrauku wink.gif

Taip skubėjau blykstę parduot biggrin.gif , kad praleidau žinutę.
Blykstė prakalta ir valio, nes rimtai, naudojau lygiai 4 kartus biggrin.gif

O apie savo fotografavimo pradžią ir kitus dalykėlius, brūkštelsiu, kiek vėliau.
Dar kart ačiū mergaitės, žinau tik vieną - be jūsų nebūtų ir mūsų, mūsų tokių kokios esam. Nes didžioji dalis mokymosi ir buvo čia, SM.
Atsakyti
as irgi labai zaviuosi erikamaja nuotraukomis. Tokios nerealios, kad net kvapa uzgniauzia wub.gif
Atsakyti
Merginos, reikia patarimo, kuris variantas kompoziciškai geriau žiūrisi, būsiu žiauriai dėkinga, jei nepatingėsit ir parašysite man flickr... aš pati norėčiau palikti centrinę, bet kažkodėl mane ji mažumėlę nervina blush2.gif

žiūrėti tris foto, mano flickr čia

Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 05 23, 15:08)
Merginos, reikia patarimo, kuris variantas kompoziciškai geriau žiūrisi, būsiu žiauriai dėkinga, jei nepatingėsit ir parašysite man flickr... aš pati norėčiau palikti centrinę, bet kažkodėl mane ji mažumėlę nervina blush2.gif

žiūrėti tris foto, mano flickr čia

man kvadratas ax.gif
Atsakyti
Gotte, Kvadratukas bigsmile.gif
Atsakyti
nugesinau suknelės spalvą, panaikinau saulės zuikius, ar geriau? g.gif

labai labai ačiū, kas pakomentavo 4u.gif pati nežinau, kodėl, bet būna kartais baisu dėti foto komentarams, nes mano stailas ne visai įsipaišo į čia mėgstamų ir todėl baisu, kad visiškai neišspardytumėt man šiknos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 23 gegužės 2013 - 19:03
Meditacijų vaizdiniai. Nu, dievinu aš tą heliošą. wub.gif Meditacijos ne tik vaizdinių padovanojo, bet ir erkių parsinešiau į namus biggrin.gif
user posted image user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 23 gegužės 2013 - 19:18
QUOTE(gotte @ 2013 05 23, 19:03)
nugesinau suknelės spalvą, panaikinau saulės zuikius, ar geriau? g.gif

labai labai ačiū, kas pakomentavo 4u.gif pati nežinau, kodėl, bet būna kartais baisu dėti foto komentarams, nes mano stailas ne visai įsipaišo į čia mėgstamų ir todėl baisu, kad visiškai neišspardytumėt man šiknos blush2.gif

vat vat.. aš dar neturėjau nei vienos foto, kurią pagirtu verysad.gif ir taip numuša ūpą, kad atrodo nu blem, negi aš tokia beveiltiška..

o man tavo foto patinka, vis dėlto centruotą pasirinkai?
Atsakyti
Ka, vau kokių įdomių variantų išgavai bigsmile.gif man trečia labiausiai, ketvirtoj gal per didelis tas baltas šviesos ruožas, o taip norisi matyti tą medžių ažūrą. Labai patinka spalvos ir saulės žaismas.
Bet tai klausyk, dėl erkių tai tikrai labai baisu unsure.gif o radai įsisiurbusią ar tik ropinėjančią? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 23 gegužės 2013 - 19:30
QUOTE(Ka @ 2013 05 23, 19:17)
Meditacijų vaizdiniai. Nu, dievinu aš tą heliošą.  wub.gif Meditacijos ne tik vaizdinių padovanojo, bet ir erkių parsinešiau į namus  biggrin.gif

o čia taip turi būt kad kai kur trūksta fokuso?
Atsakyti