Sea Girl pasakiška foto
Dinceli pas mane Nikonas - tai 10 s , bet reikia ieškotis pultelio, nes tikrai su tuo taimeriu jau nuvargau
QUOTE(krispuka @ 2013 05 22, 14:28)
Mirival grazios foto
Ačiū!
QUOTE(Teka @ 2013 05 22, 14:31)
o jūs darydamos auto naudojat pultelius ar užstatot ant taimerio?
bent aš tai su taimeriu, nes pultelio net neturiu, o ir tų auto kol kas pas mane mažai...
QUOTE(lunameja @ 2013 05 22, 18:46)
As tai dar Miraval norejau pagirti uz ieskojimus
AČIŪ! kaip malonu tai girdėt!
kartosiuos, bet erikamaja - tiesiog stebuklas...
Sea girl - koks nerealus vaiko dienų, veiklų, kasdienybės įamžinimas! visada taip šiltai, taip originaliai, taip rodos paprastai bet taip ypatingai... pavydžiu tavo mažam - kada nors jis padėkos, o mes dabar džiaugiames
Sveikos.
As taip pat likau suzaveta erikamajos nuotraukomis. Absoliuciai visomis kiek spejau perziureti flickr. Iskilo man keletas klausimu. Gal kas i juos atsakys?
Pirmiausia, per kiek laiko galima ismokti sitaip daryti fotografijas? Skaiciaus konkretaus nereikia Zinau, kad nera kazkokio termino, bet va butu idomu pamatyti erikamajos pradzia ir palyginti su dabartinemis nuotraukomis. Visos tokioooos puikios, kad man atrodo net nerealu sitaip nufotografuoti.
Kitas dalykas, is kur gauti ivairiausias dekoracijas tematikai? ar jus jas perkate, nuomojates, skolinates, gaminate? Na va tarkims pas erikamaja ir leliuko lovyte su puikiais pataliukais, ir spinta, kiti labai idomus baldai, karuna, neriniai ivairiausi. As pvz neisivaizduoju kur reiketu tokiu ieskoti.
Dar laaabai pavydziu minciu, ideju...
Dziaugiuosi uz merginas ir pasikroviau geru emociju is nuotrauku
As taip pat likau suzaveta erikamajos nuotraukomis. Absoliuciai visomis kiek spejau perziureti flickr. Iskilo man keletas klausimu. Gal kas i juos atsakys?
Pirmiausia, per kiek laiko galima ismokti sitaip daryti fotografijas? Skaiciaus konkretaus nereikia Zinau, kad nera kazkokio termino, bet va butu idomu pamatyti erikamajos pradzia ir palyginti su dabartinemis nuotraukomis. Visos tokioooos puikios, kad man atrodo net nerealu sitaip nufotografuoti.
Kitas dalykas, is kur gauti ivairiausias dekoracijas tematikai? ar jus jas perkate, nuomojates, skolinates, gaminate? Na va tarkims pas erikamaja ir leliuko lovyte su puikiais pataliukais, ir spinta, kiti labai idomus baldai, karuna, neriniai ivairiausi. As pvz neisivaizduoju kur reiketu tokiu ieskoti.
Dar laaabai pavydziu minciu, ideju...
Dziaugiuosi uz merginas ir pasikroviau geru emociju is nuotrauku
QUOTE(Dincelis @ 2013 05 23, 00:32)
Manyčiau netgi labai vykęs auto, sunku net suprasti kas yra kas ir kur yra kas Tčiau neaiškus nugaros linkis labai gražiai dera su padumavimais...
Ačiū. To ir siekiau. Pačiai baisiai prie žirdies tokios foto, bandau kažką išgaut panašaus.
Sea. kaip visada gražiai. Jau tu moki tą vaikiuko kasdienybę gražiai parodyt.
Zirziliux, mane irgi tas pats klausimas kamuoja. Žinau, kad daug darbo įdėt reikia, bet ar jo užtenka?
Gal turi būti ir duota to pajautimo, grožio supratimo? Dažnokai ir aš Erikosmajos nuotarukas peržiūriu.
Ir šiaip, toli ieškot nereikia, mūsų merginos tikrai nuostabių foto padaro, yra kur akis paganyt.
Iks, kažkuri rašė, kad tavo komentarai patinka. Prisidedu. Gerai man jie susiskaito. Iškalbos turi. Viena iš pirmųjų eilėje stovėjai.
QUOTE(R.i.R. @ 2013 05 22, 20:01)
man patinka skaityti tavo komentarus
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 05 23, 05:09)
Iks, kažkuri rašė, kad tavo komentarai patinka. Prisidedu. Gerai man jie susiskaito. Iškalbos turi. Viena iš pirmųjų eilėje stovėjai.
jei jau taip sakai..., sios temos kontekste - truputi ne i ta eile busiu atsistojusi
Papildyta:
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 05 22, 14:24)
Dedu ir aš auto bandymą
mano nuomone, neblogas bandymas Visuose tuose susiraitymuose matau lyg smuika, lyg violancele, lyg liepsnos liezuvelius - kartu ir dramatiskus, ir keistai svelnius - tai uzkabina.
Merginos ačiū labai.
Žinau, kad ne skelbimų lenta..., bet gal kam reikia
Parduodu( CANON FLASH SPEEDLITE 430EX II ) blykstę. Naudota lygiai keturis kartus:)
Pirkta VILBROJE, 2010.12.16 , kaina 500 Lt
Rašykite į až.
Parduodu( CANON FLASH SPEEDLITE 430EX II ) blykstę. Naudota lygiai keturis kartus:)
Rašykite į až.
QUOTE(erikamaja @ 2013 05 23, 08:56)
Merginos ačiū labai.
Rašykite į až.
Rašykite į až.
kaip man tave rasti flickr? ir aš noriu pasigrožėti
Mangute, erikamaja
QUOTE(Giniatte @ 2013 05 22, 16:59)
Man čia kaip kačiukas