Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sea Girl pasakiška foto wub.gif

Dinceli pas mane Nikonas - tai 10 s smile.gif , bet reikia ieškotis pultelio, nes tikrai su tuo taimeriu jau nuvargau
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 05 22, 14:28)
Mirival grazios foto

Ačiū!

QUOTE(Teka @ 2013 05 22, 14:31)
o jūs darydamos auto naudojat pultelius ar užstatot ant taimerio?

bent aš tai su taimeriu, nes pultelio net neturiu, o ir tų auto kol kas pas mane mažai... smile.gif

QUOTE(lunameja @ 2013 05 22, 18:46)
As tai dar Miraval norejau pagirti uz ieskojimus  4u.gif

AČIŪ! kaip malonu tai girdėt! 4u.gif

kartosiuos, bet erikamaja - tiesiog stebuklas... wub.gif

Sea girl - koks nerealus vaiko dienų, veiklų, kasdienybės įamžinimas! visada taip šiltai, taip originaliai, taip rodos paprastai bet taip ypatingai... pavydžiu tavo mažam - kada nors jis padėkos, o mes dabar džiaugiames 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miraval: 22 gegužės 2013 - 23:56
Sveikos.
As taip pat likau suzaveta erikamajos nuotraukomis. Absoliuciai visomis kiek spejau perziureti flickr. Iskilo man keletas klausimu. Gal kas i juos atsakys? smile.gif
Pirmiausia, per kiek laiko galima ismokti sitaip daryti fotografijas? Skaiciaus konkretaus nereikia smile.gif Zinau, kad nera kazkokio termino, bet va butu idomu pamatyti erikamajos pradzia ir palyginti su dabartinemis nuotraukomis. Visos tokioooos puikios, kad man atrodo net nerealu sitaip nufotografuoti.
Kitas dalykas, is kur gauti ivairiausias dekoracijas tematikai? smile.gif ar jus jas perkate, nuomojates, skolinates, gaminate? Na va tarkims pas erikamaja ir leliuko lovyte su puikiais pataliukais, ir spinta, kiti labai idomus baldai, karuna, neriniai ivairiausi. As pvz neisivaizduoju kur reiketu tokiu ieskoti.
Dar laaabai pavydziu minciu, ideju...
Dziaugiuosi uz merginas ir pasikroviau geru emociju is nuotrauku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2013 05 23, 00:32)
Manyčiau netgi labai vykęs auto, sunku net suprasti kas yra kas ir kur yra kas  good.gif  hihihi.gif  Tčiau neaiškus nugaros linkis labai gražiai dera su padumavimais...

Ačiū. To ir siekiau. Pačiai baisiai prie žirdies tokios foto, bandau kažką išgaut panašaus.

Sea. kaip visada gražiai. Jau tu moki tą vaikiuko kasdienybę gražiai parodyt.

Zirziliux, mane irgi tas pats klausimas kamuoja. Žinau, kad daug darbo įdėt reikia, bet ar jo užtenka?
Gal turi būti ir duota to pajautimo, grožio supratimo? Dažnokai ir aš Erikosmajos nuotarukas peržiūriu.

Ir šiaip, toli ieškot nereikia, mūsų merginos tikrai nuostabių foto padaro, yra kur akis paganyt.

Iks, kažkuri rašė, kad tavo komentarai patinka. Prisidedu. Gerai man jie susiskaito. Iškalbos turi. Viena iš pirmųjų eilėje stovėjai.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 05 22, 20:01)
man patinka skaityti tavo komentarus  smile.gif

ax.gif

QUOTE(Spindulėlė @ 2013 05 23, 05:09)

Iks, kažkuri rašė, kad tavo komentarai patinka. Prisidedu. Gerai man jie susiskaito. Iškalbos turi. Viena iš pirmųjų eilėje stovėjai.

ax.gif
jei jau taip sakai..., sios temos kontekste - truputi ne i ta eile busiu atsistojusi hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 05 22, 14:24)
Dedu ir aš auto bandymą

mano nuomone, neblogas bandymas smile.gif Visuose tuose susiraitymuose matau lyg smuika, lyg violancele, lyg liepsnos liezuvelius - kartu ir dramatiskus, ir keistai svelnius - tai uzkabina.
Atsakyti
Merginos wub.gif ačiū labai.

Žinau, kad ne skelbimų lenta..., bet gal kam reikia

Parduodu( CANON FLASH SPEEDLITE 430EX II ) blykstę. Naudota lygiai keturis kartus:)
Pirkta VILBROJE, 2010.12.16 , kaina 500 Lt
Rašykite į až.
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 05 23, 08:56)
Merginos wub.gif ačiū labai.
Žinau, kad ne skelbimų lenta..., bet gal kam reikia

Parduodu( CANON FLASH SPEEDLITE 430EX II ) blykstę. Naudota lygiai keturis kartus:)
Pirkta VILBROJE, 2010.12.16 , kaina 500 Lt
Rašykite į až.

kaip man tave rasti flickr? ir aš noriu pasigrožėti 4u.gif
Atsakyti
Mangute, erikamaja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2013 05 22, 16:59)
Pabandžiau ir aš sluoksniuoti  ax.gif
[img][/img]

dar vienas variantas:
[url=/[/url]

Man čia kaip kačiukas smile.gif