QUOTE(R.i.R. @ 2013 05 22, 09:15)
Busiu nepopuliari, bet man patinka naujasis Flickr - iš karto rodo dideles nuotraukas, normalios kokybės (ne kaip efoto che che), tai įspūdis, jei jis yra, iš karto būna wau
labai patiko paskutinės Erikos ir Jurgitos (
jei nemaišau vardo, amerikonkos mūsų) nuotraukos
Gerai cia suskelei
tai jei nemaisai- aciu
QUOTE(dosa @ 2013 05 22, 11:49)
SeaGirl Tu lyg buvai gavus( ir dar kažkuruios mergaitės) pakvietimą flickre nuo Getty Images. Kas ten kaip ir su kuom valgoma. Ar neverta prasidėt?
Pati dar aiskinuosi kas su kuo valgoma, bet as nebesuspeju paruosti nuotrauku kiek jie man pakviecia ju...kaip jau pajutau kviecia kiekviena antradieni ir ketvirtadieni, tai 2 kartus i sav. gaunu pakvietimus... tai kokias 3-5 foto, tai 13 is karto..Darbo yra nemazai su "model releasais", kievienai mielai nuotraukai kad ir tarkim is tos pacios fotosesijos, tas pats zmogus...o jei nuotraukoje 3-4 zmones tiek reikia ir "releasu" "uploudinti". Man truko ilgai kol pasijungiau...pakviete kazkur pries menesi, bet kazkas su mano interneto narsykle buvo, paskui paasikino ka daryti, pasirasiusi as gal tik 2.5 sav., tai savaime aisku da nieko nepardaviau, nes trunka laiko...Daznai praso pakoreguoti foto, tarkim nuimti visus logo, paveiksliukus nuo drabuziu...net nuo piestuku pasake nuimti uzrasus(kurie vos imatomi ir taip), nuo dirzo mazelyti gap'o kaukoliuka nuklaunuoti, knygos virseli "nublurinti" kad butu neatpazistama t.t. ir pan. Ir paskui kad ir jei nuottauka jau paciame Getty dar kol jie keywords suveda sako trunka apie menesi, o kol keywords nesuvesti fotkes praktiskai neimanoma rasti. Ar apsimoka nezinau, bet pabandyti neskauda...vistiek fotografuoju, tai jei nukris keletas $$ tai labai gerai. Tik sakau, trunka laiko...
Bandyk
QUOTE(erikamaja @ 2013 05 22, 15:37)
Ačiū labai.
Atnešu vieną, man labai mielą.
L&V - I made them
Ačiū visosms už komentarus flickre.
Tiesiog nereluuuu
mano naujausia...kaip visada tik kasdienybe, meno kol kas nekuriu