Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(erikamaja @ 2013 05 22, 16:37)
Ačiū labai.
Atnešu vieną, man labai mielą.
L&V - I made ​​them

Ačiū visosms už komentarus flickre.

Flickr jau užfavoritinau. Nuostabios foto.
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2013 05 22, 16:14)
blink.gif jau TUOS paskutinius auto, tai galvojau, tikrai su pulteliu darei smile.gif
man tai sunkiausias darbas su fokusu pataikyt, ypač, kaip bėgioji taip nuo fotiko smile.gif

Aha. Tam reikalui dabar panaudoju spin & go lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 05 22, 15:51)
erika, o kas tu flickre?

faina ši

Aš visur erikamaja biggrin.gif
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 05 22, 16:08)
Flickr jau užfavoritinau. Nuostabios foto.
Papildyta:

notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 05 22, 15:14)
blink.gif jau TUOS paskutinius auto, tai galvojau, tikrai su pulteliu darei smile.gif
man tai sunkiausias darbas su fokusu pataikyt, ypač, kaip bėgioji taip nuo fotiko smile.gif

Nėra taip sunku su tuo fokusu, aš net diafragmą 2,2 ar 2,5 pasirinkusi neprastai sufokusuoju. Be to, jei imi nemažai aplinkos ir nenori daryti portreto iš labai arti,kur akys kaip stiklinės gautųsi su tiksliu aštriu fokusu, tai tas tikslumas tampa nebe tiek esminiu dalyku. Pvz autoportrete pievoje, prie žydinčių medžių, fokusavau į kuprinę, kurią pasidėjau tiesiog ant žemės. Atbėgi prie jos, kuprinę į šoną ir pati sėdi/stoji į jos vietą. Paskui jei kur lenda kuprinės galiukas, tiesiog nuklonuoti galima.

QUOTE(erikamaja @ 2013 05 22, 15:37)

ši man labai wub.gif

QUOTE(Giniatte @ 2013 05 22, 15:59)
Pabandžiau ir aš sluoksniuoti  ax.gif

Man nelabai, nes vaikas kaip gyvūnas atrodo, nosies srityje man visko per daug. Nėra lengva iš tiesų parinkti du kadrus, kuriuos sujungus gautųsi viskas idealiai. Bet kas nebando, tas neranda. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 22 gegužės 2013 - 16:56
QUOTE(gotte @ 2013 05 22, 17:54)

Ačiū už pastabas. Pabandžiau tik 4u.gif, gal ir nevykusiai, ištikro nesiekiau, kad ten matytųsi visas vaiko veidas, norėjau tik akių, kaip pirminiam variante blush2.gif, o tokios keistos jos man kaip tik ir patiko, bet tikriausiai man tik vienai lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 05 22, 17:48)
Aš visur erikamaja biggrin.gif 

biggrin.gif ok, paieskosiu prie progos

Nėra taip sunku su tuo fokusu, aš net diafragmą 2,2 ar 2,5 pasirinkusi neprastai sufokusuoju. Be to, jei imi nemažai aplinkos ir nenori daryti portreto iš labai arti,kur akys kaip stiklinės gautųsi su tiksliu aštriu fokusu, tai tas tikslumas tampa nebe tiek esminiu dalyku. Pvz autoportrete pievoje, prie žydinčių medžių, fokusavau į kuprinę, kurią pasidėjau tiesiog ant žemės. Atbėgi prie jos, kuprinę į šoną ir pati sėdi/stoji į jos vietą. Paskui jei kur lenda kuprinės galiukas, tiesiog nuklonuoti galima

Hm, na as tokiu budu dariau, bet pvz kaip cia buvo merginos ikele auto su tom stiklinem akim, tai man isvis misija neimanoma
Atsakyti
As tai dar Miraval norejau pagirti uz ieskojimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2013 05 22, 17:42)
Ačiū už pastabas. Pabandžiau tik  4u.gif, gal ir nevykusiai, ištikro nesiekiau, kad ten matytųsi visas vaiko veidas, norėjau tik akių, kaip pirminiam variante  blush2.gif, o tokios keistos jos man kaip tik ir patiko, bet tikriausiai man tik vienai  lotuliukas.gif

man tai irgi kažkiek vaikiukaip kaip tigriukas atrodo smile.gif
Atsakyti
Ačiū labai.
L&V - I made ​​them

Erikamaja, as sitas abi (is vonios serijos) beviltiskai isimylejau. Tyra, svaru, estetiska, nepaprastai paprasta, paprastai nepaprasta. Ir ta tapybiska kojyte - koks geris! Personazai lyg ir nebendrauja tarpusavyje, lyg kiekvienas savo pasaulyje, o kartu juntamas rysys ir artumas... ir ... lyrinio herojaus (mamos) meile... Medalis tau smile.gif (pavadinimas prasosi atskiros nominacijos!)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 22 gegužės 2013 - 19:17
QUOTE(Iks @ 2013 05 22, 20:15)
Erikamaja, as sitas abi (is vonios serijos) beviltiskai isimylejau. Tyra, svaru, estetiska, nepaprastai paprasta, paprastai nepaprasta. Ir ta tapybiska kojyte - koks geris! Personazai lyg ir nebendrauja tarpusavyje, lyg kiekvienas savo pasaulyje, o kartu juntamas rysys ir artumas... ir ... lyrinio herojaus (mamos) meile... Medalis tau smile.gif (pavadinimas prasosi atskiros nominacijos!)

man patinka skaityti tavo komentarus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 05 22, 03:15)
Busiu nepopuliari, bet man patinka naujasis Flickr - iš karto rodo dideles nuotraukas, normalios kokybės (ne kaip efoto che che), tai įspūdis, jei jis yra, iš karto būna wau biggrin.gif labai patiko paskutinės Erikos ir Jurgitos (jei nemaišau vardo, amerikonkos mūsų) nuotraukos  smile.gif
Papildyta:

man irgi naujas patinka drinks_cheers.gif patinka taip išdėliotos foto.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 05 22, 09:15)
Busiu nepopuliari, bet man patinka naujasis Flickr - iš karto rodo dideles nuotraukas, normalios kokybės (ne kaip efoto che che), tai įspūdis, jei jis yra, iš karto būna wau biggrin.gif labai patiko paskutinės Erikos ir Jurgitos (jei nemaišau vardo, amerikonkos mūsų) nuotraukos  smile.gif

Gerai cia suskelei biggrin.gif tai jei nemaisai- aciu 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(dosa @ 2013 05 22, 11:49)
SeaGirl Tu lyg buvai gavus( ir dar kažkuruios mergaitės) pakvietimą flickre nuo Getty Images. Kas ten kaip ir su kuom valgoma. Ar neverta prasidėt?  mastau.gif

Pati dar aiskinuosi kas su kuo valgoma, bet as nebesuspeju paruosti nuotrauku kiek jie man pakviecia ju...kaip jau pajutau kviecia kiekviena antradieni ir ketvirtadieni, tai 2 kartus i sav. gaunu pakvietimus... tai kokias 3-5 foto, tai 13 is karto..Darbo yra nemazai su "model releasais", kievienai mielai nuotraukai kad ir tarkim is tos pacios fotosesijos, tas pats zmogus...o jei nuotraukoje 3-4 zmones tiek reikia ir "releasu" "uploudinti". Man truko ilgai kol pasijungiau...pakviete kazkur pries menesi, bet kazkas su mano interneto narsykle buvo, paskui paasikino ka daryti, pasirasiusi as gal tik 2.5 sav., tai savaime aisku da nieko nepardaviau, nes trunka laiko...Daznai praso pakoreguoti foto, tarkim nuimti visus logo, paveiksliukus nuo drabuziu...net nuo piestuku pasake nuimti uzrasus(kurie vos imatomi ir taip), nuo dirzo mazelyti gap'o kaukoliuka nuklaunuoti, knygos virseli "nublurinti" kad butu neatpazistama t.t. ir pan. Ir paskui kad ir jei nuottauka jau paciame Getty dar kol jie keywords suveda sako trunka apie menesi, o kol keywords nesuvesti fotkes praktiskai neimanoma rasti. Ar apsimoka nezinau, bet pabandyti neskauda...vistiek fotografuoju, tai jei nukris keletas $$ tai labai gerai. Tik sakau, trunka laiko... 4u.gif Bandyk 4u.gif

Ačiū labai.
L&V - I made ​​them

Tiesiog nereluuuu wub.gif

mano naujausia...kaip visada tik kasdienybe, meno kol kas nekuriu tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 05 22, 15:24)
Dedu ir aš auto bandymą

Manyčiau netgi labai vykęs auto, sunku net suprasti kas yra kas ir kur yra kas good.gif hihihi.gif Tčiau neaiškus nugaros linkis labai gražiai dera su padumavimais...
Papildyta:
Nėra taip sunku su tuo fokusu, aš net diafragmą 2,2 ar 2,5 pasirinkusi neprastai sufokusuoju. Be to, jei imi nemažai aplinkos ir nenori daryti portreto iš labai arti,kur akys kaip stiklinės gautųsi su tiksliu aštriu fokusu, tai tas tikslumas tampa nebe tiek esminiu dalyku. Pvz autoportrete pievoje, prie žydinčių medžių, fokusavau į kuprinę, kurią pasidėjau tiesiog ant žemės. Atbėgi prie jos, kuprinę į šoną ir pati sėdi/stoji į jos vietą. Paskui jei kur lenda kuprinės galiukas, tiesiog nuklonuoti galima.

Na taip, bet nėra ir taip lengva kaip gali pasirodyti lotuliukas.gif Pati šiomis dienomis ruošiuosi dar vienam auto, tačiau mano taimeris užsistato tik 10 sekundžiu, per tokį "didelį" laiko tarpą sunku net iki norimo taško nusigauti doh.gif bet aš džiaugiuosi, nes jau turiu išsvajotąjį pultelį. Pas canon'istus ar nikon'istus gal galingesnis taimeris yra??
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2013 05 23, 00:11)

mano naujausia...kaip visada tik kasdienybe, meno kol kas nekuriu tongue.gif

Tačiau ta kasdienybė kokia linksma ir spalvota wub.gif Gal kadravimas truputi stringa, bet spalvos atperka viską...
Atsakyti