Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Afrė @ 2013 05 11, 10:35)
Atskubėjau pasigirti blush2.gif Mėgaujuosi rytine kava ir suskamba domofonas, lyg ir nieko nelaukiu, pagalvojau. Kitame domofono gale išgirstu: paštas biggrin.gif Tik dink galvon, juk Ka dovanėlę man atsiuntė. Kokia ji nuostabi, ji visiškai visa visa rankų darbų wub.gif  wub.gif  wub.gif AČIŪ KA 4u.gif Ir naujienos tokios,kad gegužės 19-20d planuoju pajudėti link Žemaitijos ir tos savaitės bėgyje kažkurią dieną į Saulės miestą važiuosiu :mirksiukas:Jei gali palik man flickeryje savo tel nr 4u.gif

Jėj! Labai smagu, kad jau gavai. bigsmile.gif O tavo reakcija kokia faina. biggrin.gif
Labai lauksiu užsukant. Parašysiu telefono numerį ten kur ir prašai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Atnesu ir kvadrata ax.gif Labai idomu kuris spalvinis variantas geresnis, gal padesit? ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 05 11, 10:35)
Atskubėjau pasigirti blush2.gif Mėgaujuosi rytine kava ir suskamba domofonas, lyg ir nieko nelaukiu, pagalvojau. Kitame domofono gale išgirstu: paštas biggrin.gif Tik dink galvon, juk Ka dovanėlę man atsiuntė.

o aš, žinok, tai dar lovoj gulėjau, kai suskambo domofonas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

rašausi paštininkei "ant dokumento" ir vis mintys sukasi: "kas čia? iš kur? Nieko lyg nelaukiau... Suklydo matyt..." Tai netikėtumas buvo totalus ir džiaugsmo per kraštus, kai atplėšiau voką smile.gif Radau labai mielą rankų darbo atvirutę- dėkliuką, puoštą nėrinėliais... wub.gif (čia už III vietą tongue.gif )
Dėkavoju ir bučiuoju, Ka, į abu skruostus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 05 11, 14:10)
Dėkavoju ir bučiuoju, Ka, į abu skruostus smile.gif

flirt.gif oro_buckis.gif
Buvo smagu tiek organizuoti konkursą, tiek laukti darbų, tiek gaminti prizus. bigsmile.gif
II ir III vietų prizų išvaizda kiek pasikeitė kol atėjo metas siųsti, bet esmė ne. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Dalinuosi -
Kristian Schuller

Man tai labai gražu, ech.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 05 10, 21:13)
Rožinis pavasario sniegas

ARBA

auto ("ant acigavimo" biggrin.gif )

user posted image

Sveiki 4u.gif

na jau Gotes auto , grazi moteris + kokia pasakiska pas jus aplinka, pavydu darosi wub.gif

idedu ir as maziausiaji, kuris dziaugiasi siltomis dinelemis lauke smile.gif)

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos,
Darbai veja darbus, nebespeju sekti temukes... vis skubu ir lekiu... kita savaite komandiruote...
Idetu trupineli musu pavasario... Taip grazu, viskas aplinkui prazydo wub.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Gottes foto pakomentavau flickr.man si foto nereali, atrodo,kad dieviskas pavasaris pas jus mirksiukas.gif

Ir as pasirodau,kad egzistuoju smile.gif
user posted image
Atsakyti
Gottes auto mna kazkas nerealaus wub.gif wub.gif wub.gif
o cia mano pavasaris smile.gif
user posted image
daugiau bloge 4u.gif
Atsakyti
gotte, pasaka wub.gif
Atsakyti
ačiū visoms už komentarus, nebuvo lengva šį auto pagaminti, nes buvo žiūrovų, gerai, kad tai - vaikai, tai atsipalaiduoti pavyko biggrin.gif

Endži, graži šviesa, bet trūksta pagrindinio objekto, už kurio užsikabintų žvilgsnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 05 11, 20:18)
ačiū visoms už komentarus, nebuvo lengva šį auto pagaminti, nes buvo žiūrovų, gerai, kad tai - vaikai, tai atsipalaiduoti pavyko biggrin.gif

Endži, graži šviesa, bet trūksta pagrindinio objekto, už kurio užsikabintų žvilgsnis 4u.gif

zinau, pradesiu fototgrafuoti tik uz sav o jau viskas per pora dienu nuzydejo, kaip susinervijau negaliu verysad.gif
Atsakyti