QUOTE(kristalines @ 2013 05 21, 21:35)
o bent man dar kaip stringa
nei pakomentuot, nei kontaktų patvirtinti neleidžia, tik iš 100tojo karto
Sutapimas ar ne, bet man asm. strigo butent tavasis puslapis, norejau zvilgteleti, bet puslapis sukdavosi, sukdavosi, bet taip ir neuzsikraudavo (tiesa, itin gelezine kantrybe negaliu pasigirti
). Prie naujojo Flickr formato ir man sunku iprasti, nepatinka, kad eksponuojamos foto tarsi suklijuotos i viena, mirga marga. Bet kur desies ziema basas, prisijaukinti teks
Meskuke, siulyciau atsideti kruopscioms studijoms. Tiek pacios fotografijos (siekiant perprasti iv. technines subtilybes), tiek fototechnikos rinkos (nerk i google, skaityk apzvalgas, nagrinek testus, perzvelk atitinkamus forumus, atsiliepimus, susideliok prioritetus, apmastyk poreikius, finansiniu ir visu kitu galimybiu ribas, 9 kartus pamatuok, nepasiduok klaidinama grynai "religiniu" Canon vs Nikon gincu etc......................). Bet stebuklo be asmeninio indelio, atkaklaus mokymosi geriau nesitikek, jo NEBUS. Kai isigijau veidrodi, foto nuo darytu Sony muiline tikrai mazai kuo skyresi, kitasyk - netgi veidrodzio nenaudai. Reikalai eme taisytis (minimaliai kol kas) tik tada, kai atsidejau mokslams, kai "aukstoji matematika" (ISO, WB, ekspozicija, diafragma etc) tapo nors kazkiek ikandama, o ne kazkoks, tik isrinktiesiems pasiekiamas kosmosas. Beje, po sio, tegu kol kas menko persilauzimo, daug daugiau galiu isspausti ir is tos pacios Sony muilines!