Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Meškukė @ 2013 05 21, 18:32)
Iks, bet mano klausimas buvo sužinoti kokius fotoaparatus naudojat Jūs  biggrin.gif

Nikon d90 + (ekstra atvejais) visai padoria Sony muiline. Ir butent, tik naudoju/-uosi, o noreciau kada nors ISnaudoti bent didziaja dali to, kas jame paserviruota. Todel, kartojuos, protingiausios investicijos is pradziu ne i ka kita, o i save pati. Ir si dalis, deja, pati sunkiausia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 21 gegužės 2013 - 19:31
QUOTE(Iks @ 2013 05 21, 19:29)
Nikon d90 + (ekstra atvejais) visai padoria Sony muiline. Ir butent, tik naudoju/-uosi, o noreciau kada nors ISnaudoti bent didziaja dali to, kas jame paserviruota. Todel, kartojuos, protingiausios investicijos is pradziu ne i ka kita, o i save pati. Ir si dalis, deja, pati sunkiausia.

Ačiū wink.gif
Atsakyti
Nekenčiu visokių atnaujinimų doh.gif dabar nežinau kaip priprasiu prie naujo flickr.. ant visokių puslapių esu žiauriai pastovus žmogas...ech... sunkuma kažkokia doh.gif

Iks, bet mano klausimas buvo sužinoti kokius fotoaparatus naudojat Jūs  biggrin.gif

nikon d700, bet pradėjau su nikon d3000, man jis buvo tikrai geras. Plius juostinuką Zenit turiu, kurį dabar esu labai apleidusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškukė @ 2013 05 21, 18:11)
Na, mano dabar naudoju Sony, bet jis neturi kai kurių savybių... Taigi noriu pareiti prie Canon arba Nikon  4u.gif

naudoju jau senokai sony @300, buvo periodas, kai mobilu naudojau biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane Nikon d3100 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 05 21, 21:46)
dabar nežinau kaip priprasiu prie naujo flickr..

o bent man dar kaip stringa doh.gif nei pakomentuot, nei kontaktų patvirtinti neleidžia, tik iš 100tojo karto doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Mano tai nikon 5100, plius fiksas 35mm, bent db norams pildyti pakanka 4u.gif, prieš tai turėjau pentax - kx, bet kažkaip visada su juo ant auto paveikslavau, tai keikiau, kad kokybės ft trūkdavo blush2.gif lotuliukas.gif, žodžiu neišnaudojau galimybių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giniatte: 21 gegužės 2013 - 21:49
Pas mane pentax kx.. labai nesiskundžiu, nes neturiu su kuo palyginti biggrin.gif
Atsakyti
Meskukė as naudoju nikon d3100 ir nikor 50 1,8f.Kol kas juo nesiskundziu tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 05 21, 18:05)
Aš turiu Mark II, ale matai, nei vienas mano darbas nepatinka čia esančioms g.gif

nes fotkina ne markas, o mangutė, petriukas arba laimutė.

mamiya c220, canon eos 1n
Atsakyti
QUOTE(Meškukė @ 2013 05 21, 19:11)
Na, mano dabar naudoju Sony, bet jis neturi kai kurių savybių... Taigi noriu pareiti prie Canon arba Nikon  4u.gif

Ka tu ten konkreciau turi ir kokiu ten tau jame savybiu truksta? Cancon arba Nikon renkiesi tik del to, kad visi kiti aplinkui juos turi??? Labai labai idomu pasidare 4u.gif
Atsakyti
aš pvz naudoju Olympus E420, senučiukas, mažučiukas... norėčiau objektyvo naujo, bet... nu nesijaučiu dar verta. Galvoju, kad reikia pirmiausiai išnaudot iki max ką turiu, o tik tada gal reiks ko kito 4u.gif
Meškuke - atsiskaityk ND visus ir pamatysi, kad gal visai nenorėsi kol kas jo keist smile.gif nes man taip buvo mirksiukas.gif

labai seniai rodžiausi, tai įmesiu teismui smile.gif

sluoksniai
user posted image

mintys
user posted image

auto
user posted image

beje, mergaitės, tikiuos nepamiršot, kad vyksta KONKURSAS "ŠEŠĖLIAI".
Ačiū dviems pirmosioms dalyvėms, laukiu daugiau nuotraukyčių, nes trys prizininkės bus apdovanotos!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti