Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mangute @ 2013 05 21, 17:09)
o dabar? man tai viskas gerai, kai mano monitorius didelis smile.gif

Taip, aciu, dabar jau imanoma ziureti. Nors, atleisk, nelikau suzaveta. Tiek spalviskai, tiek kompoziciskai, tiek techniskai silpnoki bandymai (mano galva, o galva toji dar gerokai tuscia; kadangi visisko nefotografavimo periodas, bandau tobuleti bent jau kitu darbus apziurinedama ir analizuodama ax.gif ).

QUOTE(sayonara @ 2013 05 21, 17:11)
Tai kur pradingot iš mano kontaktų? Iks tai juose gal ir nebuvai?

Nebuvau; beveik jokiu kontaktu neturiu, dar nesigilinau, kaip juos gauti ir kur juos dalina smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 05 21, 17:16)
Iks, o kaip tu flickr ?

Iks Y (tik pas mane tuscia, be ND nieko nera)
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 05 21, 17:22)
Taip, aciu, dabar jau imanoma ziureti. Nors, atleisk, nelikau suzaveta. Tiek spalviskai, tiek kompoziciskai, tiek techniskai silpnoki bandymai (mano galva, o galva toji dar gerokai tuscia; kadangi visisko nefotografavimo periodas, bandau tobuleti bent jau kitu darbus apziurinedama ir analizuodama ax.gif ).

ech.. verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Noriu pirkt naują fotoaparatą, bet nežinau kurį blush2.gif
Kokius Jūs naudojat? Gal galit patarti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškukė @ 2013 05 21, 17:41)
Sveikutės  smile.gif
Noriu pirkt naują fotoaparatą, bet nežinau kurį  blush2.gif
Kokius Jūs naudojat? Gal galit patarti?  ax.gif

oj bereikalo uždavei šitą klausimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškukė @ 2013 05 21, 17:41)
Sveikutės  smile.gif

O koki dabar turi?
Neisizeisk, bet klausimas neatrodo rimtas. Is serijos: nezinau, ko noreti, bet labai noriu smile.gif Pirmiausia, kodel netenkina turimas varinatas? Ar esi tikra, kad lukesciu nepateisina fotoaparatas, ne objektyvas? O gal vis tik igudziu stoka? (kalbu is patirties biggrin.gif ). Man atrodo, kai zinai, ka darai, kodel darai, kaip darai ir darysi, ka nori daryti, ko nenori, daug klaustuku isgaruoja. Ir klausimai, jei ju lieka, igauna konkretesne israiska.
Atsakyti
QUOTE(Meškukė @ 2013 05 21, 18:41)
Sveikutės  smile.gif

Čia kaip kišenė leidžia biggrin.gif Turiu senučiuką, pirma fotografuot pramoksiu, tada žiūrėsiu ar man reikia naujo ir brangaus biggrin.gif
Atsakyti
Aš turiu Mark II, ale matai, nei vienas mano darbas nepatinka čia esančioms g.gif
Atsakyti
Na, mano dabar naudoju Sony, bet jis neturi kai kurių savybių... Taigi noriu pareiti prie Canon arba Nikon 4u.gif
Atsakyti
Nuejau pasizvalgyti i tuos flickr kontaktus, itraukiau, ka atpazinau smile.gif

Meskuke, brandas pats savaime dar nieko nereiskia arba reiskia tikrai ne viska. Fotoaparatas - tik priemone, savybiu verciau ieskoti savyje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 21 gegužės 2013 - 18:17
Mangute, mane pakerėjo "tavo" saulėlydis thumbup.gif
Atsakyti
Iks, bet mano klausimas buvo sužinoti kokius fotoaparatus naudojat Jūs biggrin.gif
Atsakyti
Man patiko pirmasis Mangutes saulelydis, spalvos tokios sodrios 4u.gif
Atsakyti