Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laba

QUOTE(jaukuciukas @ 2013 05 19, 04:51)
Nu dedu jusu teismui  biggrin.gif  gal sakau jb  bandyt g.gif

man labai patiko, norejau rasyti, kad norisi placiau atmerktu akyciu, bet supratau, kad turbut norejosi tik ryskumo, nes Endzi paryskintame varijante jau labai gerai ziurejosi ir primerktos akytes ax.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 05 19, 10:29)
seniai rodžiaus. mano sūnus visiškai mane sabotuoja, nebesileidžia fotkinamas, tai kartais kai jau leidžiasi, tai griebiu ir kaip išeina, taip.

zinau, kad patiko-nepatiko komentarai nieko verti, bet nelabai moku placiau komentuoti, man patiko nuotraukos, norisi jas stebeti, analizuoti, apziurineti detales, idomu rolleyes.gif Kaip tik pries kelias dienas pagalvojau, kad saynora komentuoja, bet savo nuotrauku visai neberodo, o stai ir pasirode biggrin.gif Labai laukiu daugiau ir dazniau rolleyes.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 05 20, 03:50)
gerai, o aš bandysiu nevalgyti, kad būčiau dar labiau papiktinta smile.gif

lotuliukas.gif

o kas cia flickr atsitiko, nieko nebesuprantu jame unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foggy: 21 gegužės 2013 - 00:05
QUOTE(Meškukė @ 2013 05 20, 13:09)
Vertinkit  ax.gif
Perdaryta pirma namų darbo užduotis  blush2.gif

user posted image

Na tai užskaitom ar ne? ax.gif
Atsakyti
Meskuke, sulaukei pastabu (dgs.) ir prasymo atsizvelgiant i jas perdaryti. Perdarei. Bet vertinamas, zinoma, ne pats veiksmas, o rezultatas. Rezultatas juk liaupsiu nesulauke, vadinasi - raitykis rankoves ir bandyk dar karta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Foggy @ 2013 05 21, 00:04)
o kas cia flickr atsitiko, nieko nebesuprantu jame  unsure.gif

Aha, nauji karaliaus rubai, matyt...
Atsakyti
Reikės laiko priprasti prie naujo flickr rūbo. Tiek metų teko naudotis senuoju, tad dabar šioks toks šokas. biggrin.gif
Atsakyti
Man naujas flickr labiau patinka nei senasis thumbup.gif
Atsakyti
Flickr - pokyčiai gerai smile.gif Aš taip užsikasusi, kad tik ateinu tyliai, paskaitau, pasukioju galvą, pasigrožiu darbais, mintyse pasidžiaugiu su visom... ir vėl išeinu raitytis rankovių smile.gif Dirbkit dirbkit mergaitės, vasara juk darbų metas...
Atsakyti
Man Flikre dabar rodo visas mano foto, tas gerai:)

Bet uztat nematau flikre Say berniuka, tik atvirukus:(
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2013 05 21, 12:10)
Flickr - pokyčiai gerai  smile.gif  Aš taip užsikasusi, kad tik ateinu tyliai, paskaitau, pasukioju galvą, pasigrožiu darbais, mintyse pasidžiaugiu su visom... ir vėl išeinu raitytis rankovių  smile.gif  Dirbkit dirbkit mergaitės, vasara juk darbų metas...

Sveikos. As taip pat, dazniausiai tik vakare jau prisedu, paskaitau ir vsio. Fotografuoju paskutiniu metu nemazai, bet kad neturiu laiko net perziureti ir apdirbti nuotraukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veronika~: 21 gegužės 2013 - 11:46

QUOTE(Alabama @ 2013 05 21, 11:22)
Man Flikre dabar rodo visas mano foto, tas gerai:)
Bet uztat nematau flikre Say berniuka, tik atvirukus:(

o temoje matosi?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 05 21, 12:31)
o temoje matosi?

Jo, temoje matosi.
Atsakyti
O aš matau ir flickr. mastau.gif
Atsakyti
Sveikos.
Tuoj priprasim prie flickr'o smile.gif Tik dbr keista kažkaip.

p.s. davai pakomentuokit mano photostream'ą kas neturit ką veikti ir noro yra biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti