Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Vertinkit ax.gif
Perdaryta pirma namų darbo užduotis blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Meškuke-gerai, tik tamsuuuu... Mane ir dėl šviesos kankino, žinau, kad galima šviesiau 4u.gif
Atsakyti
Meskuke, labai patiko pasirinktas objektas, fonas neblaskantis. vienintelio dalyko, kurio nepaklausiai... reikejo sviesinti foto. tamsu, ar sutinki pati?? pasviesink, ar perdaryk lygiai taip pat ir is manes bus TAIP mirksiukas.gif

Tiems,kas iesko giluiu minciu, prasom, labai laukiamos interpretacijos, komentarai...
P.S foto paredaguota Sayonaros, nes gavau bart nuo mokytojos, tongue.gif kad ''nedraugauju'' su kontrastu.tarp kitko, geras pastebejimas, nes dirbant su LR sunkiai isgaunu ta kontrasta, per PS pasirode paprasciau. bent jau man.

user posted image
Atsakyti
Meskuke, objektai - liuks (saunuole), technine puse - ok; as linkusi uzskaityti (del tamsumo spresti negaliu, nes mano darbinis kompas s prievietom) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 20 gegužės 2013 - 14:11
Lunameja, man patinka smile.gif apdirbimas, mintis, emocija smile.gif šaunu matyti, kaip tobulėjate, tikrai smile.gif ir tiktų į koliažą su Say nuotrauka smile.gif o gal ir ne, bet stiliaus panašumas jaučiasi wink.gif

Papildyta:
Sally Mann daug kas greičiausiai susipažinęs su šia autore, bet čia kiek plačiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 20 gegužės 2013 - 15:34
QUOTE(R.i.R. @ 2013 05 20, 15:40)
Lunameja, man patinka  smile.gif apdirbimas, mintis, emocija smile.gif šaunu matyti, kaip tobulėjate, tikrai  smile.gif ir tiktų į koliažą su Say nuotrauka  smile.gif o gal ir ne, bet stiliaus panašumas jaučiasi wink.gif

dekui, matyt, Say itakos buta biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 05 20, 13:32)
Meškuke-gerai, tik tamsuuuu... Mane ir dėl šviesos kankino, žinau, kad galima šviesiau  4u.gif

QUOTE(lunameja @ 2013 05 20, 14:02)
Meskuke, labai patiko pasirinktas objektas, fonas neblaskantis. vienintelio dalyko, kurio nepaklausiai... reikejo sviesinti foto. tamsu, ar sutinki pati?? pasviesink, ar perdaryk lygiai taip pat ir is manes bus TAIP  mirksiukas.gif

Tiems,kas iesko giluiu minciu, prasom, labai laukiamos interpretacijos, komentarai...
P.S foto paredaguota Sayonaros, nes gavau bart nuo mokytojos, tongue.gif kad ''nedraugauju'' su kontrastu.tarp kitko, geras pastebejimas, nes dirbant su LR sunkiai isgaunu ta kontrasta, per PS pasirode paprasciau. bent jau man.

user posted image

QUOTE(Iks @ 2013 05 20, 14:09)
Meskuke, objektai - liuks (saunuole), technine puse - ok; as linkusi uzskaityti (del tamsumo spresti negaliu, nes mano darbinis kompas s prievietom) smile.gif

Ačiū, už patarimus. Pabandysiu truputį pašviesint ir kai baigsiu būtinai įkelsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 05 16, 03:26)
o čia trupinėlis Italijos.

QUOTE(vienintelė @ 2013 05 16, 08:17)
o čia šiandieniniai mano experimentai

Žiauriai gerai, neturiu net ir ką bepasakyti... Erikamaja labai gerai perteikė tą itališkąją dvasią, gražios spalvos, jausmo irgi netrūksta.. vienintelės apdirbimas ir kompozicija patiko, taip paprastai bet labai neprastai bigsmile.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 05 17, 02:36)
vienas protingas žmogus pasakė, kad merginų virš 16 m. nebereikėtų fotkinti praviromis lūpomis.

Oho, kaip kategoriškai biggrin.gif

QUOTE(jaukuciukas @ 2013 05 19, 06:51)
Nu dedu jusu teismui  biggrin.gif  gal sakau jb  bandyt g.gif

Man irgi tokia pirma mintis kilo, kad labai trūksta ryškumo. Va kai pataisė, jau visai kitas reikalas. man labai norėjosi ryškių, akcentuotų akių. jb galbūt irgi neblogai galėtų išeiti. Gali gi viską bandyt bigsmile.gif Bet ta kita kur jb, tai man nelabai patiko. Neužkabinanti..

QUOTE(sayonara @ 2013 05 19, 12:29)
seniai rodžiaus. mano sūnus visiškai mane sabotuoja, nebesileidžia fotkinamas, tai kartais kai jau leidžiasi, tai griebiu ir kaip išeina, taip.

Ooo! Pakomentuot nelabai galiu, tiesą sakant, nepadarė kažkokio rimtesnio įspūdžio. Bet tikrai žvilgsnis kliūva už taip smarkiai įdubusių pažastų biggrin.gif Nu jau tokia poza ten, normalu, aišku. Bet kažkaip labai akcentuojasi. Šiaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 20 gegužės 2013 - 17:13
Tikiuosi 4 kartą nereiks kelt ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Meškukė @ 2013 05 20, 19:35)
Tikiuosi 4 kartą nereiks kelt  ax.gif

kažkada buvo rašyta kelti foto atskiras, ne koliažą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2013 05 20, 18:48)
kažkada buvo rašyta kelti foto atskiras, ne koliažą  ax.gif

Hem... Kai skaičiau užduotį nemačiau doh.gif Jeigu, reikia galiu įkelti mirksiukas.gif
Atsakyti
Lunameja, tikrai idomus variantas; kuo daugiau ziuri, tuo daugiau matai ten visko, net gal ir to, ko ten nera ir buti nebuvo smile.gif IMHO, slidus reikalas su tuo "prisipazink geruoju, ka norejai pasakyti?'. Tyla kartais iskalbingesne uz kalbejima, vaizdas kartais sodresnis uz minti, emocija - uz kokia nors definicija. Griztant is parasciu: Lunamejos vizijoje ir as pastebejau tam tikra Sayonaros konteksta, bet ne toki tiesiogini, kad suliptu i koliaza; labiau punktyrini, numanoma. Manding, tai nera blogai. O Say foto (gal as nesveika?.. doctor.gif biggrin.gif ) mane labiausia ir uzkabino visos tos akiduobes, pazastiduobes, tam tikras modelio "ausviciskumas", aliuzija i rentgeno nuotrauka (alkunes vis tik noretusi, bet tokios skaudziai astrios it skalpelis).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 20 gegužės 2013 - 18:57