Vertinkit
Perdaryta pirma namų darbo užduotis
Meskuke, labai patiko pasirinktas objektas, fonas neblaskantis. vienintelio dalyko, kurio nepaklausiai... reikejo sviesinti foto. tamsu, ar sutinki pati?? pasviesink, ar perdaryk lygiai taip pat ir is manes bus TAIP
Tiems,kas iesko giluiu minciu, prasom, labai laukiamos interpretacijos, komentarai...
P.S foto paredaguota Sayonaros, nes gavau bart nuo mokytojos, kad ''nedraugauju'' su kontrastu.tarp kitko, geras pastebejimas, nes dirbant su LR sunkiai isgaunu ta kontrasta, per PS pasirode paprasciau. bent jau man.
Tiems,kas iesko giluiu minciu, prasom, labai laukiamos interpretacijos, komentarai...
P.S foto paredaguota Sayonaros, nes gavau bart nuo mokytojos, kad ''nedraugauju'' su kontrastu.tarp kitko, geras pastebejimas, nes dirbant su LR sunkiai isgaunu ta kontrasta, per PS pasirode paprasciau. bent jau man.
Meskuke, objektai - liuks (saunuole), technine puse - ok; as linkusi uzskaityti (del tamsumo spresti negaliu, nes mano darbinis kompas s prievietom)
Lunameja, man patinka apdirbimas, mintis, emocija šaunu matyti, kaip tobulėjate, tikrai ir tiktų į koliažą su Say nuotrauka o gal ir ne, bet stiliaus panašumas jaučiasi
Papildyta:
Sally Mann daug kas greičiausiai susipažinęs su šia autore, bet čia kiek plačiau...
Papildyta:
Sally Mann daug kas greičiausiai susipažinęs su šia autore, bet čia kiek plačiau...
QUOTE(R.i.R. @ 2013 05 20, 15:40)
Lunameja, man patinka apdirbimas, mintis, emocija šaunu matyti, kaip tobulėjate, tikrai ir tiktų į koliažą su Say nuotrauka o gal ir ne, bet stiliaus panašumas jaučiasi
dekui, matyt, Say itakos buta
QUOTE(Suprem @ 2013 05 20, 13:32)
Meškuke-gerai, tik tamsuuuu... Mane ir dėl šviesos kankino, žinau, kad galima šviesiau
QUOTE(lunameja @ 2013 05 20, 14:02)
Meskuke, labai patiko pasirinktas objektas, fonas neblaskantis. vienintelio dalyko, kurio nepaklausiai... reikejo sviesinti foto. tamsu, ar sutinki pati?? pasviesink, ar perdaryk lygiai taip pat ir is manes bus TAIP
QUOTE(Iks @ 2013 05 20, 14:09)
Meskuke, objektai - liuks (saunuole), technine puse - ok; as linkusi uzskaityti (del tamsumo spresti negaliu, nes mano darbinis kompas s prievietom)
Ačiū, už patarimus. Pabandysiu truputį pašviesint ir kai baigsiu būtinai įkelsiu
QUOTE(erikamaja @ 2013 05 16, 03:26)
o čia trupinėlis Italijos.
QUOTE(vienintelė @ 2013 05 16, 08:17)
o čia šiandieniniai mano experimentai
Žiauriai gerai, neturiu net ir ką bepasakyti... Erikamaja labai gerai perteikė tą itališkąją dvasią, gražios spalvos, jausmo irgi netrūksta.. vienintelės apdirbimas ir kompozicija patiko, taip paprastai bet labai neprastai
QUOTE(sayonara @ 2013 05 17, 02:36)
vienas protingas žmogus pasakė, kad merginų virš 16 m. nebereikėtų fotkinti praviromis lūpomis.
Oho, kaip kategoriškai
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 05 19, 06:51)
Nu dedu jusu teismui gal sakau jb bandyt
Man irgi tokia pirma mintis kilo, kad labai trūksta ryškumo. Va kai pataisė, jau visai kitas reikalas. man labai norėjosi ryškių, akcentuotų akių. jb galbūt irgi neblogai galėtų išeiti. Gali gi viską bandyt Bet ta kita kur jb, tai man nelabai patiko. Neužkabinanti..
QUOTE(sayonara @ 2013 05 19, 12:29)
seniai rodžiaus. mano sūnus visiškai mane sabotuoja, nebesileidžia fotkinamas, tai kartais kai jau leidžiasi, tai griebiu ir kaip išeina, taip.
Ooo! Pakomentuot nelabai galiu, tiesą sakant, nepadarė kažkokio rimtesnio įspūdžio. Bet tikrai žvilgsnis kliūva už taip smarkiai įdubusių pažastų Nu jau tokia poza ten, normalu, aišku. Bet kažkaip labai akcentuojasi. Šiaip
Tikiuosi 4 kartą nereiks kelt
QUOTE(Meškukė @ 2013 05 20, 19:35)
kažkada buvo rašyta kelti foto atskiras, ne koliažą
QUOTE(Giniatte @ 2013 05 20, 18:48)
kažkada buvo rašyta kelti foto atskiras, ne koliažą
Hem... Kai skaičiau užduotį nemačiau Jeigu, reikia galiu įkelti
Lunameja, tikrai idomus variantas; kuo daugiau ziuri, tuo daugiau matai ten visko, net gal ir to, ko ten nera ir buti nebuvo IMHO, slidus reikalas su tuo "prisipazink geruoju, ka norejai pasakyti?'. Tyla kartais iskalbingesne uz kalbejima, vaizdas kartais sodresnis uz minti, emocija - uz kokia nors definicija. Griztant is parasciu: Lunamejos vizijoje ir as pastebejau tam tikra Sayonaros konteksta, bet ne toki tiesiogini, kad suliptu i koliaza; labiau punktyrini, numanoma. Manding, tai nera blogai. O Say foto (gal as nesveika?.. ) mane labiausia ir uzkabino visos tos akiduobes, pazastiduobes, tam tikras modelio "ausviciskumas", aliuzija i rentgeno nuotrauka (alkunes vis tik noretusi, bet tokios skaudziai astrios it skalpelis).