maisto nuotraukas geriausia apžiūrinėti geruose maisto bloguose..
žanras gana populiarus, bet bent jau Lietuvoje yra vienetai blogų, kuriuose maisto nuotraukas yra tikrai geros.
QUOTE(Endži @ 2013 05 19, 19:57)
Žaliuoja veidai
R.Dichavičiaus aktų "Vizijos" Klaipėdoje
A.Ostašenko paroda "Būsenos" Klaipėdoje
Gal kas norėtų palaikyti kompaniją ir aplankyti šias parodas?
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 05 19, 12:51)
Nuostabus vaikas.Kadruociau ir as kitaip, bet vaikas... Jei as buciau vasara prie juros, "paskolintum"keliom foto?
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 05 19, 15:32)
Labai idomios abi.
Turiu rupesti:)
Mano juostinis fotikas maitinasi tik nuo tokiu sudvigubintu batarkiu, kurios retai kur buna ir kainuoja labai brangiai-2CR5.Ar buna ju kazkos kraunamas atitikmuo?
QUOTE(Meškukė @ 2013 05 19, 17:28)
Aš sakau TAIP!!!
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2013 05 19, 20:27)
ai, gal nesigilink, aš tikrai nepritempinėsiu kažkokių pavadinimų prie foto, nes gilios minties jie surasti vis tiek nepadės
pagrindinė mintis, nebent man kilusi: "Mama nelysk prie manęs!"
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2013 05 20, 11:33)
Mano juostinis fotikas maitinasi tik nuo tokiu sudvigubintu batarkiu, kurios retai kur buna ir kainuoja labai brangiai-2CR5.Ar buna ju kazkos kraunamas atitikmuo?
Kiek žinau ir ieškojau tai neradau. Nes aš ir turiu juostinuką su tokia baterija...
QUOTE(Alabama @ 2013 05 20, 11:33)
Nuostabus vaikas.Kadruociau ir as kitaip, bet vaikas... Jei as buciau vasara prie juros, "paskolintum"keliom foto?
Mielai paskolinsiu Negaila tikrai.
QUOTE(Dalyja @ 2013 05 20, 10:48)
pagrindinė mintis, nebent man kilusi: "Mama nelysk prie manęs!"
panašiai ir buvo, jis man nustojo pozuoti, ir kai prigaunu, tai deruosi dėl kiekvieno kadro lyg butą pirkdama dėl kiekvieno tūkstančio, užtat ir povyza jo "nu pagaliau kada atsiknisi??"
aš tikiuosi kritikos ir jos mielai gaučiau. kaip tarkim kažkas parašė, kad alkūnės norisi ar šiurpokai atrodo akiduobės; tokios refleksijos visada yra įdomios, tik aš nedėkoju už jas po kiekvieno komentaro bet patikinu, kad viską skaitau ir susidedu į galvą. bet aš kritika nelaikau komentaro, kuriame rašoma, kad nepagaunama gili mintis (kuri nežinau, ar ten yra xixixi) ir tam reikalingas pavadinimas (kurio aš galvoti dirbtinai nenorėčiau; jei nekilo dedant foto, vadinasi, nėra pavadinimo), kuris galbūt padėtų, o greičiausiai nepadėtų surasti gilią mintį, kurios, kaip rašiau, ten tikriausiai nėra
taigi, skatinu komentuoti truputį daugiau, negu patinka-nepatinka ar suprantu-nesuprantu, visų pirma dėl savęs, ne dėl autoriaus, kurio foto komentuojama
QUOTE(sayonara @ 2013 05 20, 12:26)
bet aš kritika nelaikau komentaro, kuriame rašoma, kad nepagaunama gili mintis (kuri nežinau, ar ten yra xixixi) ir tam reikalingas pavadinimas (kurio aš galvoti dirbtinai nenorėčiau; jei nekilo dedant foto, vadinasi, nėra pavadinimo), kuris galbūt padėtų, o greičiausiai nepadėtų surasti gilią mintį, kurios, kaip rašiau, ten tikriausiai nėra
Na pamenu po mano foto tai labai gilių minčių reikėjo, tai įdomu pasidarė ir tiek Nekomentavau ir nekritikavau nieko
Va kas įstrigo, tai pažastys (ne akiduobės )...
QUOTE(Suprem @ 2013 05 20, 11:30)
Na pamenu po mano foto tai labai gilių minčių reikėjo, tai įdomu pasidarė ir tiek Nekomentavau ir nekritikavau nieko
o kam Tu kandžiojies? nuoskaudą kokią turi? ar tikrai reikėjo tos ironijos?
juk visada lengviau yra pakomentuoti kitų foto, negu savo nepriekaištingą pateikti. tuo ir užsiimu.
sumaišiau dėl pažasčių, matyt, todėl, kad pati maniau, jog akiduobės labiau užklius
QUOTE(sayonara @ 2013 05 20, 12:38)
o kam Tu kandžiojies? nuoskaudą kokią turi? ar tikrai reikėjo tos ironijos?
juk visada lengviau yra pakomentuoti kitų foto, negu savo nepriekaištingą pateikti. tuo ir užsiimu.
sumaišiau dėl pažasčių, matyt, todėl, kad pati maniau, jog akiduobės labiau užklius
Aš tikrai nesikandžioju ir nuoskaudų neturiu, peace Parašiau flickre
QUOTE(Suprem @ 2013 05 20, 11:40)
Aš tikrai nesikandžioju ir nuoskaudų neturiu, peace Parašiau flickre
tada gerai, aš visai nenusiteikus pyktis. Tu kreipkis po kelių dienų, kai bus pilnatis, tada aš mielai ir su pagreičiu
QUOTE(sayonara @ 2013 05 20, 12:43)
tada gerai, aš visai nenusiteikus pyktis. Tu kreipkis po kelių dienų, kai bus pilnatis, tada aš mielai ir su pagreičiu
Oi kaip įdomu, paruošiu nuotraukų ta proga
QUOTE(Suprem @ 2013 05 20, 11:48)
Oi kaip įdomu, paruošiu nuotraukų ta proga
gerai, o aš bandysiu nevalgyti, kad būčiau dar labiau papiktinta