Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

maisto nuotraukas geriausia apžiūrinėti geruose maisto bloguose..
žanras gana populiarus, bet bent jau Lietuvoje yra vienetai blogų, kuriuose maisto nuotraukas yra tikrai geros.
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 05 19, 19:57)

Žaliuoja veidai mirksiukas.gif

R.Dichavičiaus aktų "Vizijos" Klaipėdoje

A.Ostašenko paroda "Būsenos" Klaipėdoje

Gal kas norėtų palaikyti kompaniją ir aplankyti šias parodas? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 20 gegužės 2013 - 10:22
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 05 19, 12:51)
Nu dedu jusu teismui  biggrin.gif  gal sakau jb  bandyt g.gif

[

Nuostabus vaikas.Kadruociau ir as kitaip, bet vaikas... wub.gif Jei as buciau vasara prie juros, "paskolintum"keliom foto?

QUOTE(Spindulėlė @ 2013 05 19, 15:32)

Labai idomios abi.

Turiu rupesti:)
Mano juostinis fotikas maitinasi tik nuo tokiu sudvigubintu batarkiu, kurios retai kur buna ir kainuoja labai brangiai-2CR5.Ar buna ju kazkos kraunamas atitikmuo?
Atsakyti
QUOTE(Meškukė @ 2013 05 19, 17:28)
Pirma namų darbo užduotis  4u.gif
Kritikuokit unsure.gif

http://farm9.staticf...fb5b3090d_c.jpg

Aš sakau TAIP!!! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2013 05 19, 20:27)
ai, gal nesigilink, aš tikrai nepritempinėsiu kažkokių pavadinimų prie foto, nes gilios minties jie surasti vis tiek nepadės  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif pagrindinė mintis, nebent man kilusi: "Mama nelysk prie manęs!" lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2013 05 20, 11:33)

Mano juostinis fotikas maitinasi tik nuo tokiu sudvigubintu batarkiu, kurios retai kur buna ir kainuoja labai brangiai-2CR5.Ar buna ju kazkos kraunamas atitikmuo?

Kiek žinau ir ieškojau tai neradau. Nes aš ir turiu juostinuką su tokia baterija...
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 05 20, 11:33)
Nuostabus vaikas.Kadruociau ir as kitaip, bet vaikas... wub.gif Jei as buciau vasara prie juros, "paskolintum"keliom foto?

Mielai paskolinsiu biggrin.gif Negaila tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2013 05 20, 10:48)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif pagrindinė mintis, nebent man kilusi: "Mama nelysk prie manęs!"  lotuliukas.gif

panašiai ir buvo, jis man nustojo pozuoti, ir kai prigaunu, tai deruosi dėl kiekvieno kadro lyg butą pirkdama dėl kiekvieno tūkstančio, užtat ir povyza jo "nu pagaliau kada atsiknisi??" smile.gif

aš tikiuosi kritikos ir jos mielai gaučiau. kaip tarkim kažkas parašė, kad alkūnės norisi ar šiurpokai atrodo akiduobės; tokios refleksijos visada yra įdomios, tik aš nedėkoju už jas po kiekvieno komentaro ax.gif bet patikinu, kad viską skaitau ir susidedu į galvą. bet aš kritika nelaikau komentaro, kuriame rašoma, kad nepagaunama gili mintis (kuri nežinau, ar ten yra xixixi) ir tam reikalingas pavadinimas (kurio aš galvoti dirbtinai nenorėčiau; jei nekilo dedant foto, vadinasi, nėra pavadinimo), kuris galbūt padėtų, o greičiausiai nepadėtų surasti gilią mintį, kurios, kaip rašiau, ten tikriausiai nėra smile.gif

taigi, skatinu komentuoti truputį daugiau, negu patinka-nepatinka ar suprantu-nesuprantu, visų pirma dėl savęs, ne dėl autoriaus, kurio foto komentuojama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 05 20, 12:26)
bet aš kritika nelaikau komentaro, kuriame rašoma, kad nepagaunama gili mintis (kuri nežinau, ar ten yra xixixi) ir tam reikalingas pavadinimas (kurio aš galvoti dirbtinai nenorėčiau; jei nekilo dedant foto, vadinasi, nėra pavadinimo), kuris galbūt padėtų, o greičiausiai nepadėtų surasti gilią mintį, kurios, kaip rašiau, ten tikriausiai nėra smile.gif

Na pamenu po mano foto tai labai gilių minčių reikėjo, tai įdomu pasidarė ir tiek biggrin.gif Nekomentavau ir nekritikavau nieko mirksiukas.gif
Va kas įstrigo, tai pažastys (ne akiduobės biggrin.gif )...
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 05 20, 11:30)
Na pamenu po mano foto tai labai gilių minčių reikėjo, tai įdomu pasidarė ir tiek  biggrin.gif Nekomentavau ir nekritikavau nieko  mirksiukas.gif
Va kas įstrigo, tai pažastys (ne akiduobės biggrin.gif )...

o kam Tu kandžiojies? smile.gif nuoskaudą kokią turi? g.gif ar tikrai reikėjo tos ironijos? smile.gif

juk visada lengviau yra pakomentuoti kitų foto, negu savo nepriekaištingą pateikti. tuo ir užsiimu.

sumaišiau dėl pažasčių, matyt, todėl, kad pati maniau, jog akiduobės labiau užklius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 05 20, 12:38)
o kam Tu kandžiojies? smile.gif nuoskaudą kokią turi?  g.gif ar tikrai reikėjo tos ironijos? smile.gif

juk visada lengviau yra pakomentuoti kitų foto, negu savo nepriekaištingą pateikti. tuo ir užsiimu.

sumaišiau dėl pažasčių, matyt, todėl, kad pati maniau, jog akiduobės labiau užklius smile.gif

Aš tikrai nesikandžioju ir nuoskaudų neturiu, peace 4u.gif Parašiau flickre smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 05 20, 11:40)
Aš tikrai nesikandžioju ir nuoskaudų neturiu, peace  4u.gif Parašiau flickre  smile.gif

tada gerai, aš visai nenusiteikus pyktis. Tu kreipkis po kelių dienų, kai bus pilnatis, tada aš mielai ir su pagreičiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 05 20, 12:43)
tada gerai, aš visai nenusiteikus pyktis. Tu kreipkis po kelių dienų, kai bus pilnatis, tada aš mielai ir su pagreičiu  lotuliukas.gif

Oi kaip įdomu, paruošiu nuotraukų ta proga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 05 20, 11:48)
Oi kaip įdomu, paruošiu nuotraukų ta proga  lotuliukas.gif

gerai, o aš bandysiu nevalgyti, kad būčiau dar labiau papiktinta smile.gif
Atsakyti