Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Endži @ 2013 05 19, 19:57)
na pasviesinai ir paryskinau, pas mane rusiskas ps tai nzn kaip paaiskint kuriose vietose biggrin.gif su sluoksniais man irgi taip uzburia, as pati dar nemoku taip blush2.gif
sayonara kaip as tave suprantu, maniskis jau irgi nesiduoda, paaugliukas doh.gif
vakar fotkinau sesutes  dvynes, ne kazin kas man ten isejo, bet si foto man patinka  smile.gif

o paryškinai, tai su kontrastu? ar kitaip kaip? nes aš tik taip moku biggrin.gif

man biškį per marga, apranga skirtinga, ta žolė su žiedlapiais... jei jos būtų vienodom pvz kokiom baltom maikutėm, būtų faina, IMHO smile.gif bet pats kadras patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 19 gegužės 2013 - 19:01
Hmmm, kiek žiūrėjau temų, neradau, kad kas būtų įkėlęs nuotraukų su maistu (na, kelios buvo) g.gif
Gal jūs aptiksit pas save kokių įdomių idėjų? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 05 19, 19:00)
o paryškinai, tai su kontrastu? ar kitaip kaip? nes aš tik taip moku biggrin.gif

man biškį per marga, apranga skirtinga, ta žolė su žiedlapiais... jei jos būtų vienodom pvz kokiom baltom maikutėm, būtų faina, IMHO smile.gif bet pats kadras patinka

taip su kontrastu smile.gif del aprangos sutinku drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 05 19, 20:06)
taip su kontrastu smile.gif del aprangos sutinku drinks_cheers.gif  4u.gif

o tai akis gal atskirai buvai apibrėžus ir tik jas kontrastinai? nes jei visą foto kontrastint, tai viskas man ten tamsėja, akys nuo to tikrai neryškėja biggrin.gif
Atsakyti
Paryskinti galima su sharpen, levels, curves.. Na ir kontrastu zinoma smile.gif

Say nuotrauku gilios minties nepagaunu, galima pavadinimus bent? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 05 19, 19:17)
Say nuotrauku gilios minties nepagaunu, galima pavadinimus bent? smile.gif

ai, gal nesigilink, aš tikrai nepritempinėsiu kažkokių pavadinimų prie foto, nes gilios minties jie surasti vis tiek nepadės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 05 19, 12:51)
Nu dedu jusu teismui  biggrin.gif  gal sakau jb  bandyt g.gif
Baisu ne tas zodis det viesai doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Jaukuciukai, kodel svarstei apie j/b? Man idomu, nes mano kuklia nuomone, sis kadras/mergaites tipazas prasyte prasosi spalvu, be ju, galvoju, ispudis gerokai nublanktu. O dabar jis tikrai neblogas!, veltui kinkas drebinai smile.gif Pati mergaite nuostabi, idomi, nevaikiska emocija, "Тимошенко" sukuosena zaisminga ir l.fotogeniska. Man asm. fonas kiek kliuna, per grubus salia sios trapios butybes, noretusi kazko neutralaus, lengvo... Ir rankyciu vos vos daugiau smile.gif

QUOTE(Spindulėlė @ 2013 05 19, 15:32)
Nea, jb nereik. Toks švelnus grožis.

Dėl viešumo, tai ne tu viena bijai.
Aš ne tai, kad bijau, bet kažkaip nejauku. Nėra dar tokio pasitikėjimo savo darbu.
Vieną vis dėlto dedu iš pasivaikščiojimo tarp žiedų blush2.gif

O čia žaidimai su sluoksniais.

Spindulele, visai nieko tie tavo sluoksniai. Ir pirmoji ziurisi, bet su tam tikru rezervu smile.gif

QUOTE(Meškukė @ 2013 05 19, 16:28)
Pirma namų darbo užduotis  4u.gif
Kritikuokit unsure.gif

Meskuke, sveika prisijungusi. Pritariu issakytoms nuomonems, siulau perdaryti. Sekmes smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 05 19, 18:29)
seniai rodžiaus. mano sūnus visiškai mane sabotuoja, nebesileidžia fotkinamas, tai kartais kai jau leidžiasi, tai griebiu ir kaip išeina, taip.

Sayonara, visai sauniai pagriebei. Abidvi idomios. Ilgokai nagrinejau. Is pradziu pirmoji buvo favorite, bet kuo ilgiau ziurejau, tuo labiau eme patikti antra.

Atsakyti
Endzi - na as bandziau irgi tik akys ryskint, ale neina, neivaldziau da ps as tiek, kad moket atskirai ka pataisyt. O rusu kalba as suprantu kuo puikiausiai smile.gif

Iks - del j/b , man atrodo, kad tiktu, sukurtu toki senoviska ivaizdi ir ispudi. Del ranku sutinka, man ju irgi norisi vos vos daugiau, del fono - man patinka si paprasta siena seno tvarto, ir kazkodel padarius sia sukuosena man tik ten kilo mintis fotografuoti smile.gif
Vat sita su KA pagalba (dar karteli aciu jai 4u.gif ) man labai grazu j/b
user posted image
Atsakyti
Siek tiek pagriebiau fotoaparata i rankas siandien smile.gif

user posted image
daugiau flickr
Atsakyti
QUOTE(Meškukė @ 2013 05 19, 19:03)
Hmmm, kiek žiūrėjau temų, neradau, kad kas būtų įkėlęs nuotraukų su maistu (na, kelios buvo)  g.gif
Gal jūs aptiksit pas save kokių įdomių idėjų?  thumbup.gif

Apie ką klausimas?
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 05 19, 22:31)
Apie ką klausimas?

Įkelt maisto foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškukė @ 2013 05 20, 06:35)
Įkelt maisto foto  ax.gif

Visai neseniai rarity kaip tik įkėlus buvo. Jei taip klausimą supratau. g.gif
Atsakyti