Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(jaukuciukas @ 2013 05 19, 15:26)
Endzi - kaip padarei? as taip nemoku dar.

tik paryskinau 4u.gif
Atsakyti
o kaip paryskint tik akis?
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 05 19, 13:51)
Nu dedu jusu teismui  biggrin.gif  gal sakau jb  bandyt g.gif

Baisu ne tas zodis det viesai doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nea, jb nereik. Toks švelnus grožis.

Dėl viešumo, tai ne tu viena bijai.
Aš ne tai, kad bijau, bet kažkaip nejauku. Nėra dar tokio pasitikėjimo savo darbu.
Vieną vis dėlto dedu iš pasivaikščiojimo tarp žiedų blush2.gif
user posted image

O čia žaidimai su sluoksniais.
user posted image
Atsakyti
Spindulele man ranka ciut negraziai raudonuma meta, gal ja sviesint reiktu jei eina? Ir kaklo oda toki gelsvuma duoda, bet gal cia amno kompas tik rodo?

Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 05 19, 16:42)
Spindulele man ranka ciut negraziai raudonuma meta, gal ja sviesint reiktu jei eina? Ir kaklo oda toki gelsvuma duoda, bet gal cia amno kompas tik rodo?

Kaklo tai aš nematau g.gif , o vat ranka pačiai truputėlį kliuvo, bet kaip vieną ranką pataisyt nemoku blush2.gif Jei visą foto tvarkau, dukros plaukai kaip išblukę doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spindulėlė: 19 gegužės 2013 - 15:52
Pirma namų darbo užduotis 4u.gif
Kritikuokit unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Meškukė @ 2013 05 19, 16:28)
Pirma namų darbo užduotis  4u.gif
Kritikuokit unsure.gif

tamsios unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užmirstuole: 19 gegužės 2013 - 16:42
Sveikos,

Giniate, patiko splavotas variantas. traukiantis aki.

Meskuke, siulau pasirinkti kitus objektus, sie blizgus, sunkiau sufokusuoti i juos, kitas dalykas, atstumas tarp ju didesnis turi buti ir, zinoma, sviesiau.. sekmes, lauksim kito bandymo 4u.gif
Atsakyti
seniai rodžiaus. mano sūnus visiškai mane sabotuoja, nebesileidžia fotkinamas, tai kartais kai jau leidžiasi, tai griebiu ir kaip išeina, taip.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 05 19, 19:29)
seniai rodžiaus. mano sūnus visiškai mane sabotuoja, nebesileidžia fotkinamas, tai kartais kai jau leidžiasi, tai griebiu ir kaip išeina, taip.

Tai kad gerai išeina. Man patinka.
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2013 05 18, 17:37)
Temai "Šešėliai"

labai graži foto, tokia mianiška smile.gif fainai tau labai gaunas 4u.gif

QUOTE(jaukuciukas @ 2013 05 19, 13:51)
Nu dedu jusu teismui  biggrin.gif  gal sakau jb  bandyt g.gif

graži mergytė, o dar ten, kur Endži paryškino, tai išvis thumbup.gif Endži, man ir įdomu, kaip tu taip paryškinai, nes irgi norėčiau taip mokėt ax.gif smile.gif

QUOTE(Spindulėlė @ 2013 05 19, 16:32)
Nea, jb nereik. Toks švelnus grožis.

Dėl viešumo, tai ne tu viena bijai.
O čia žaidimai su sluoksniais.

man patinka, kaip jūs žaidžiat su sluoksniais, aš tai dar nemoku, tai man gražu pažiūrėt

QUOTE(sayonara @ 2013 05 19, 19:29)

pirma man patinka, tokia šviesa man patinka, ale alkūnę tai galėjai visą sutalpint, ane smile.gif antra tai man tokia kraupoka, dėl tų įkritusių pažastų biggrin.gif

Papildyta:
drąsus vaikas smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 05 19, 18:42)

graži mergytė, o dar ten, kur Endži paryškino, tai išvis  thumbup.gif Endži, man ir įdomu, kaip tu taip paryškinai, nes irgi norėčiau taip mokėt  ax.gif  smile.gif

na pasviesinai ir paryskinau, pas mane rusiskas ps tai nzn kaip paaiskint kuriose vietose biggrin.gif su sluoksniais man irgi taip uzburia, as pati dar nemoku taip blush2.gif
sayonara kaip as tave suprantu, maniskis jau irgi nesiduoda, paaugliukas doh.gif
vakar fotkinau sesutes dvynes, ne kazin kas man ten isejo verysad.gif , bet si foto man patinka smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 19 gegužės 2013 - 19:00