Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės

Studijuoju dar vis biggrin.gif .
Ir niekaip nesuprantu kam pirkti dienos tarkim bilietą oysteryje, jei ar taip ar taip yra dienos limitas, kai daugiau nenuskaitys nuo to oysterio 4u.gif . Ar aš kažko nesuprantu ?
Atsakyti
Dienos bilietas ne oysteryje, o paprastas kartoninis bilietas isduodamas smile.gif manau jis yra labai pravartus tiems, kas tikrai zino, kad isnaudos tuos pinigus, o dienos limitas tiesiog ten tupi ir jei isnaudoji - isnaudoji, jei ne tai ne..tieisog nereik apie dienos bilieta ir galvoti, jei oysteri turi. bent as i tai taip ziuriu smile.gif
Atsakyti
Prietarai, ačiū smile.gif , pagaliau "daėjo". Aš galvojau, kad oysteryje reikia tą dienos bilietą pirkti rolleyes.gif , bet jei neturi oysterio tai popierinį biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2018 02 06, 09:34)
Aš ir mano paauglė buvom vasarą - tikrai nebuvo kada nuobodžiauti. smile.gif Turėjom puikų laiką. Papasakosiu ką darėm mes, gal kažkas tiks ir jums.
- Hop On Hop Off autobusu. Labai patiko, tik siūlau išlipti piko metu, nes keletą kartu strigom dideliam kamšty.
- Natural History muziejus. Muziejų yra daug ir įvairių, kiekvienam pagal skonį. Ir nemokamai. smile.gif
- M&M pasaulis (na ir šalia jo įvairiausios parduotuvės).
- Apžvalgos ratas. Rekomenduoju įsigyti fastpass bilietą. Mums labai pasiteisino.
- Shrek's Adventure. Žiūrint kokio amžiaus paauglys. Maniškei labai patiko. Man irgi, beje. biggrin.gif Tobulai viskas suorganizuota. Šalia yra ir kitokių pramogų. Sea life ir pan.
- Hamleys (seniausia ir didžiausia žaislų parduotuvė pasaulyje).
- Legoland Windsor. Valanda kelio nuo Londono.
- Bekingemo rūmai ir kiti populiarūs lankytini objektai.
- Jeigu Hario Poterio fanas - 9 ir 3/4 platforma Kings Cross stotyje.
- Sky Garden apžiūros aikštelė. Nemokama.
- The Shard pusryčiai. Nepakartojama! smile.gif
Čia taip trumpai. smile.gif

Gal galite išduoti, kur Londone gyvenote? kur strategiškai patogi vieta ieškant nakvynės per booking?
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2018 05 25, 19:22)
Gal galite išduoti, kur Londone gyvenote? kur strategiškai patogi vieta ieškant nakvynės per booking?

dar paieškokit travelodge ir premier inn
Atsakyti
ir AirBnb sakyciau labai geras puslapis smile.gif
Atsakyti
Merginos, patarkite kaip geriausiai ir ekonomiškiausiai nakties metu iš Luton pasiekti Victoria stotį? Lėktuvas leidžiasi apie 23.30 val.
Atsakyti
QUOTE(Fen-berry @ 2018 06 10, 16:28)
Merginos, patarkite kaip geriausiai ir ekonomiškiausiai nakties metu iš Luton pasiekti Victoria stotį? Lėktuvas leidžiasi apie 23.30 val.

EasyBus autobusais. Pigiausia bilietą online pirkti, bet galima ir tiesiai pas vairuotoją.
Atsakyti
Labos, visažinės 4u.gif .
Noriu pirkti iš anksto bilietus į madam tiuso ir london eye iš šito psl.
http://www.discount-...madame-tussauds
Patikimas šis puslapis?
Ir dar klausimas - prašo įrašyti tik vieną datą, tai per dieną abi atrakcijas reikia aplankyti? Ir ar labai svarbu kurią dieną nurodai - tą ir turi atvykti?
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2018 06 10, 19:54)
EasyBus autobusais. Pigiausia bilietą online pirkti, bet galima ir tiesiai pas vairuotoją.

pritariu. tik jei perkat internetu bilieta - atsispauzdinkit butinai, jiems telefone parodyt ne visada tinka unsure.gif

Kas del paskutinio puslapio - neisivaizduoju. bet as i London eye uz jokius pinigus neiciau, dauggeriausky garden aplankyt, tai bent bus realiai laiko apziuret londona is aukstai, o ne kazkokioj kabinoj su kitais zmonem....
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2018 06 12, 21:24)
bet as i London eye uz jokius pinigus neiciau, dauggeriausky garden aplankyt, tai bent bus realiai laiko apziuret londona is aukstai, o ne kazkokioj kabinoj su kitais zmonem....
[right][snapback]72126225[/snapback][/right]

Aha. O ir Londonas - ne kokia Florencija, nieko ten įspūdingo iš aukštai nepamatysit. Plius labai jau ilgai užtrunka tas rato apsukimas.
Smagiau ekskursiją Temze pasiimt, plauki sau, gėrimą pasiėmęs, o ir vaizdas iš upės pusės vis tiek kitoks, nei nuo krantų.
Atsakyti
Ačiū už nuomones 4u.gif . Realiai tai mano kompanijoj 3 iš 4 nori į Tiuso muziejų, tai ir žiūrinėju kaip čia labiau apsimokėtų ten apsilankyt ax.gif . Na reik kitų variantų pažiūrėt dar biggrin.gif .
Atsakyti