Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės

Mano pasakojimas apie Londono lankytinas vietas ir išskiritnumus - čia pasistengiau pažvelgti ir toliau populiariausiųjų vietų, taip pat ir į priemiesčius / apylinkes, nes Londonas, kaip didžiausias XIX a. pasaulio miestas, didžiausios visų laikų imperijos sostinė, turi išties daug gražių ir įdomių vietų iš visų epochų, o taip pat įdomių, per amžius nepakitusių tradicijų:

http://augustinas.ne...ame-mieste-7885
Atsakyti
Nusipirkom bilietus į Londoną visai šeimai, skrisim 3 suaugę ir 2vaikai. Viešbutis užsakytas, dabar pradėjau apie transportą skaitinėti, kažkoks labai jis man painus atrodo rolleyes.gif
Atskrisim į Lutoną, iš ten visokius autobusus žiūrinėju, man pigiausiai gaunasi pirmyn-atgal važiuoti su Greenline autobusais http://www.greenline.co.uk/757/. Visai šeimai gaunasi 47svarai pirmyn-atgal.Bet niekas nei čia forume,nei kituose puslapiuose nemini tokių autobusų.
Ar jie nepopuliarūs, ar kaip?
Atsakyti

O kur jums reikia vaziuoti i Londona? I kuri rajona? 

Atsakyti
Gyvensim prie Acton town metro sustojimo, bet iš pradžių norim važiuoti iki centro, pvz. prie Big Beno.Tai tada tur būt reikia iki Victoria stoties ir tada su metro?
O atgal važiuosime naktį, tai žiųrėjau,kad patogiausia su naktiniu autobusu nr.11 iki Victoria stoties, o tada su greenline autobusu iki Lutono.

Ar gerai čia galvoju?
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2017 06 27, 21:38)
Nusipirkom bilietus į Londoną visai šeimai, skrisim 3 suaugę ir 2vaikai. Viešbutis užsakytas, dabar pradėjau apie transportą skaitinėti, kažkoks labai jis man painus atrodo rolleyes.gif
Atskrisim į Lutoną, iš ten visokius autobusus žiūrinėju, man pigiausiai gaunasi pirmyn-atgal važiuoti su Greenline autobusais http://www.greenline.co.uk/757/.    Visai šeimai gaunasi 47svarai pirmyn-atgal.Bet niekas nei čia forume,nei kituose puslapiuose nemini tokių autobusų.
Ar jie nepopuliarūs, ar kaip?

mes varėm su easybus gavosi po 2 svarus į vieną pusę žmogui
bet ten iš anksto reik užsisakyt bilietus
Atsakyti
Tai, kad žiūriu su Easybus mums reikalingu laiku po 10eur žmogui į vieną pusę gaunasi.... ar aš kažką ne taip žiūriu?
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2017 06 27, 23:07)
Tai, kad žiūriu su Easybus mums reikalingu laiku po 10eur žmogui į vieną pusę gaunasi.... ar aš kažką ne taip žiūriu?

Gali būti taip. Tiesiog jų principas, kad pardavinėja labai skirtingom kainom bilietus, panašiai, kaip lėktuvo bilietus - jei važiuoji laiku, kai mažai kas važiuoja, užsakai metu, kai dar mažai kas užsakęs, arba kokios akcijos metu, gali gauti labai pigiai. Bet tai nėra standartinės kainos.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2017 06 28, 00:07)

taip žiūrit. Matyt jau tam laikui nebėr pigių bilietų.
Aš kiek pastebėjau labai iš anksto reikia ieškot, tuomet pigių būna praktiškai visiems laikams

O traukiniu nebandėt žiūrėt kiek gaunasi
Atsakyti
Verta aplankyti Sky Garden - tikrai paliko įspūdį, tikrai šaunus ir dar nemokamas, tik reikia pamedžioti rezervacijas.
O iš Lutono labai puikiai galima nusigauti iki centro ir su National Express autobusu.
Atsakyti
O kuo skiriasi Victoria BHP Greenline stotelė nuo Victoria-National Express stotelės? Ant žemėlapio rodo vieną tašką
Atvykimo laikas skiriasi 3minutėm, o kaina į pimąją 10svarų, o antrąją- 3svarai.

Kažkoks kosmosas ta Londono transporto sistema unsure.gif
Atsakyti

O kuo skiriasi Victoria BHP Greenline stotelė nuo Victoria-National Express stotelės? Ant žemėlapio rodo vieną tašką
Atvykimo laikas skiriasi 3minutėm, o kaina į pimąją 10svarų, o antrąją- 3svarai.

Kažkoks kosmosas ta Londono transporto sistema unsure.gif

Ten bus stoteles viena sale kitos.Cia taip buna.

Atsakyti

Gyvensim prie Acton town metro sustojimo, bet iš pradžių norim važiuoti iki centro, pvz. prie Big Beno.Tai tada tur būt reikia iki Victoria stoties ir tada su metro?
O atgal važiuosime naktį, tai žiųrėjau,kad patogiausia su naktiniu autobusu nr.11 iki Victoria stoties, o tada su greenline autobusu iki Lutono.

Ar gerai čia galvoju?

Nuo Viktorijos stoties Big Benas 10-15 min kelio pesciomis.Cia pagrinde pesciuju marsrutas jums gaunasi.Viktorija,Bigbenas,Parlamentas,Akis,Vaterlo tiltas,trafalgaras,Bekingemo rumai.Cia viskas pestute.

Atsakyti