Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės

QUOTE(elifė @ 2017 03 31, 20:07)

o vaikams iki 11 visos transporto priemonės nemokamos?  4u.gif  ax.gif

Nemokama.Nežinau tik kaip su traukiniais.Jei už Londono važiuot,pvz
.Virgin train-tai kainuoja .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 01 balandžio 2017 - 12:49
QUOTE(Liutukeee @ 2017 04 01, 13:39)
Nemokama.Nežinau tik kaip su traukiniais.Jei už Londono važiuot,pvz
.Virgin train-tai kainuoja .

Tarpmiestiniais traukiniais kainuoja nuo 5 iki 15 metų pusę susaugusiojo kainos.
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2017 03 31, 21:07)
o vaikams iki 11 visos transporto priemonės nemokamos?  4u.gif  ax.gif

Mieste - visos, bet jei už miesto (pvz į oro uostą), tai ir traukiniai, ir autobusai mokami. Nemokamai iki 5 metų, vėliau pusė kainos 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkom bilietus į Londoną ir mes. bigsmile.gif Ačiū visiems, kas dalinasi įspūdžiais ir patirtimi. 4u.gif Pradedam planavimus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 02 balandžio 2017 - 14:45
gal yra šiuo metu besilankančių londone, kaip orai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rootha: 02 balandžio 2017 - 15:03

Labai silta. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 03 31, 21:30)
<p>Tiesiog apsidairymui is aukstai. </p>

tai tiesiog gali pasikelti ir dairytis, niekas nepristos, kad būtinai turi kažką užsisakyti?
Papildyta:
ačiū visoms už atsakymus ir patarimus, jūsų pagalba ir dalinimąsi patirtimi neįkainojami! 4u.gif Grįžus gal ir aš galėsiu ką patarti smile.gif bigsmile.gif
Vykstam kitą savaitę 4 (2 suaugę, 2 vaikai). Kadangi būsim 4d/3n, tai norisi ir svarbiausią pamatyti ir nenusikalti per daug (mažajai 3 metukai).
planuojam būtinai į britų muziejų ir mokslo muziejų, kiek ilgai pavyks ten pabuvoti, priklausys nuo mažosios kantrybės ir nuotaikos smile.gif
iš mokamų - London eye ir mąstau, ką dar įkombinuoti.... į zoo gaila laiko, nes mažai dienų būsim, o ten turbūt reiktų atskiros dienos.
Galvoju, gal verta leistis į hop-on hop-of kruizą vienai dienai (šitas https://www.getyourg...oking-assistant ) tik nelabai suprantu - leidžia pasirinkti kainas tik suaugusiam ir vaikui vyresniam, o kaip tam 3 metukų? nereikia bilieto? bet jis gal vis tiek turėtų būti paminėtas, tik kad nereikia už jį mokėti?

gal žinote kuri - ar 3m vaikui į London eye reikia bilieto??

man labai keistai atrodo - pvz., žiūrinėjau kombi bilietus į London eye ir šv. Pauliaus katedrą. Atskirai į abu lyg radau kad mokėti nereikia, o va jau jei kombi į abu - tai jau kaina berods 22 eur? ar gali taip būti ar kažko nesuprantu?? nesinori permokėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2017 04 02, 19:46)

iš mokamų - London eye ir mąstau, ką dar įkombinuoti.... į zoo gaila laiko, nes mažai dienų būsim, o ten turbūt reiktų atskiros dienos.

man ta Londono akis visai nepaliko įspūdžio, gal jei būtų kitokia kaina, gal kitaip vertinčiau, bet tiek kiek sumoki, tai tikiesi kažko daugiau
Bet čia aišku tik mano nuomonė
Nors va vyras sako, kad jam patiko, nors kaina visgi neadekvati, aš matyt labiau relalistė smile.gif
Beje įdomiau ten eiti tuomet, kai jau esi pasimalęs po patį Londoną, tada kažkaip gal įdomiau, matai, kur buvai, labiau orientuojies, kas kur
Atsakyti

Pritariu. Vietoj London Eye jau geriau i Shard'a aukoti ta pacia pinigu suma. 

Arba istaikyti diena i Sky garden'a. 

Atsakyti
Mus labai patiko Sky garden'e. Vienintelis rūpestis - užsisakyti nemokamus bilietus internetu. Vaizdai super, o ir patikra apacioje labai greitai praėjo.
Atsakyti
QUOTE(5555 @ 2017 04 04, 18:45)
Mus labai patiko Sky garden'e. Vienintelis rūpestis - užsisakyti nemokamus bilietus internetu. Vaizdai super, o ir patikra apacioje labai greitai praėjo.

nžn, 2 sav į priekį rodo, kad nėra vietų...
Atsakyti

Bilietai i skygardena visada paleidziami i pardavima pirmadieniais. Tiesiog, kabokit ir gaudykit. Porai savaiciu i prieki. 

Atsakyti