Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės

Galvojome važiuoti su Easy bus. Bet suglumino ši info:
Travelling with children:
•The accompanying adult must bring on board an approved infant seat which fits on the bus and is compliant with current regulation.
•If your infant is under 23 months old you will still need to book an individual seat for him/her at full price.
•Children under 14 must be seated using appropriate child restraints, car seats and booster seats in accordance with law. All children aged 14 and over must wear seat beats.
•We do not provide child restraints, baby / child seats or booster seats.Passengers with children must bring their own child/booster seats with them. Passengers without the required seats/restraints will be refused carriage.

Ar teisingai suprantu, kad leliaujant su 4 metų vaiku mes turime turėti "kėdutę"?
Ar aš ko nesuprantu?
Atsakyti
QUOTE(zvaigzduole @ 2016 06 02, 15:10)
Sveiki, prieš porą dienų gryžau iš Londono.Buvau 4 d.,pirkau Oyster kortelę( 5 sv.),kai išvažiuojant grąžinau, man grąžino depozitą 5sv. ir likutį pinigų kas buvo kortelėje.Tai labai nudžiugau, nes prieš kelionę kai skaičiau forume kaip ir rašė, kad likučio negrąžina.

https://www.tripadvi...ep.By.Step.html

O norėčiau paklausti kur jūs grąžinote tą oyster kortelę?
Atsakyti
labas rytas, kelione ant nosies , o as vis dar pasiklydusi nusigavimu biggrin.gif
QUOTE(I.Elija @ 2016 07 12, 09:00)
Isejus is orouosto sedat i shuttle bus is davaziuojat iki traukiniu stoties.Bilietus nusiprekat automate.Jie parsiduoda kur autobusas jau buna iskaiciuotas.Kainuoja man rodos 12.50£.Sedat i traukini kuris eina per King's Cross,(jis gali eiti ir i Suttona bet ziurekit kad stotu visose stotelese,nes buna expresai kurie nestoja.Islipat Kentish town.Ten Camdenas ir pestute 10 min eiti,bet jus seskit toj stoti i metro ir pasileiskit vien stotele iki Camdeno.Arba paklauskit zmoniu jie parodys kaip daeiti.

QUOTE(bananžuvė @ 2016 07 12, 10:31)
Kitas variantas, mano galva lengvesnis - oro uoste sėsti į Easybus autobusą (kaina nuo 2 iki 10 svarų, geriausia pirkti internetu iš anksto, bus pigiau http://www.easybus.com/en/london-luton), važiuoti iki Golders Green, ten sėsti į metro (autobusas prie metro ir sustoja) į juodą (Nothern) liniją pietų kryptimi ir važiuoti 4 stoteles iki Camden Town.

as nuejau i paties lutono oro uosto tinklapi ir ten galima susipalnuoti savo kelione is ir i oro uosta, ismeta kazka panasaus, ka man ir googlo zemelapis biggrin.gif zodziu man rekomenduojama vaziuoti su Thameslink, cia kaip suprantu traukinys, taip? ir paskui su overground. ten rodo kaina, tai man suprasti, kad kaina uz visa kelione, ar uz kuri nors transporta ? ir kuo skiraisi anytime day single, nuo first time day single ? be kainos zinoma biggrin.gif sorry uz toki pasimetima, bet ten jie tiek daug tu transportu turi, o as nelabai keliaujanti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2016 07 27, 10:24)
labas rytas, kelione ant nosies , o as vis dar pasiklydusi nusigavimu biggrin.gif
as nuejau i paties lutono oro uosto tinklapi ir ten galima susipalnuoti savo kelione is ir i oro uosta, ismeta kazka panasaus, ka man ir googlo zemelapis biggrin.gif zodziu man rekomenduojama vaziuoti su Thameslink, cia kaip suprantu traukinys, taip? ir paskui su overground. ten rodo kaina, tai man suprasti, kad kaina uz visa kelione, ar uz kuri nors transporta ? ir kuo skiraisi anytime day single, nuo first time day single ? be kainos zinoma biggrin.gif sorry uz toki pasimetima, bet ten jie tiek daug tu transportu turi, o as nelabai keliaujanti smile.gif

Any time day single tai bilietas,kuri nusipirkus galite vaziuoti visa diena.Jeigu pvz veluos lektuvas ar dar bus koks kliuvinys,pvz kaip kurie traukiniai nestoja tam tikrose stotelese,Jums jis galios bet kada vienam pravaziavimui.
First time single yra pigesni,bet juose man rodos yra laikas ir jus negalite vaziuoti kitu jeigu pvz yra pakeitimai marsrutuose del sustojimu.Nes daug pvz traukiniu nestoja tarpinese stotelese.Kokia kaina Jums ten meta?As tai siulyciau elementriai bilieta nusipirkti vietoj ir nesukti daug del to galvos.Jeigu jis ten ir bus 1-2 svarais brangesnis,jums prie shuttle bus pades ji nupirkti vairuotojai arba kiti keliaiviai.Manau tikrai vaziuos daug lietuviu atskridusiu tuo paciu lektuvu.Nereikia Jums jokio overgroundo.Ten nuo stoties paeikit pestute,ten tikrai labai arti.As pati taip vazineju.Galima tais autobusais iki Goldens Greeno vaziuoti irgi labai paprasta.Bet as kaip Mill Hille gyvenu,tai man traukinys patogiau.
Kada jus skrendat?16 rugpjucio as pati skrendu is Lt.Nuvesciau uz rankos,nes mes cia istisai visus vedziojam.
Atsakyti
na tas anytime day single kaiptik pigesnis uz first time...vienas 14.70, kitas 22.80...skrendu sestadieni smile.gif 30 d. smile.gif aciu uz patarimus, einu dar panagrinesiu jusu varianta..
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2016 07 27, 11:44)
na tas anytime day single kaiptik pigesnis uz first time...vienas 14.70, kitas 22.80...skrendu sestadieni smile.gif 30 d. smile.gif aciu uz patarimus, einu dar panagrinesiu jusu varianta..

Nepirkit tada internetu,nes as vietoj moku 12,50 su suttle autobusu.Skridau kaip tik 30 birzelio.Tikrai nepabrango bilietai.
Atsakyti
Sveikos. Gal kas pakomentuotumėte, ar verta aplankyti Londono zoologijos sodą? Ar verta įspūdžių ir kainos santykiu atžvilgiu? Ir ar ilgai užtrunka apžiūrėti visą zoo sodą? Dėkoju.
Atsakyti
Sveikos visos, besiruošiančios aplankyti Londoną,

Keliavau 0923-0927, oras puikus, angliško lietaus pajusti neteko. Trumpai surašau info, kuri gali būti naudinga:
x) skrydis į Stansted oro uostą. Miestą pasiekėme traukiniu Stansted Express, pirkau internetu, į abu galus kainavo 22 svarai
x) Oyzter-pirkau Liverpool stotyje (kur atvažiavo traukinys), Visitors centre, depozitas 5 svarai, juos atsiimi automate išvykstant (toje pačioje stotyje). Mokėti gali grynais ar kortele. Tas pats galioja papildymui. 1-2 zonoj pravažiavus 3 kartus per vieną dieną (nesvarbu traukiniu, autobusu) nuskaitomas maksimalus 6,5 svaro mokestis ir toliau tą dieną keliauji nemokamai.
x) mes gyvenom 2 zonoj, kam įdomu orentacine kaina 300 eur už 4 naktis 3 žmonėms, užsisakem per AIRB, naujos statybos daugiaaukštis, gražus butas.
x) į Stanstedą išvykom nuo namų prieš 4,5 valndos prieš skrydį. Iki aerouosto važiavom 1,5 valandos (metro+traukinys), patikra praėjome per pusvalandį + pusvalandis iki vartų...Taigi ilgai laukėm...

Sėkmės keliaujančioms
Atsakyti
Sveiki, lapkričio viduryje skrisiu iš Venecijos su persėdimu Londone. Londone tarp skrydžių 7 val. 40 min. Prašau patarimo, ar verta turint tik tiek laiko važiuoti iki miesto centro nors akį užmesti, ar geriau pratupėti oro uoste, laukiant skrydžio. Oro uostas -Stansted. Lėktuvas leidžiasi 10:55 AM, kyla 18:35 PM.
Labai linkstu važiuoti vis dėl to kad ir porai valandų iki Londono centro. Taupydama laiką ir apsidrausdama dėl kamščių, važiuočiau traukiniu Stansted Express (50 min.) į vieną pusę, dabar užsakant bilietus, kaina į abi puses 23 eurai gaunasi. Žinoma, gai būti, kad lėktuvas vėluos atskristi, ir jau neliks laiko niekur važiuoti, bet gi kas nerizikuoja....
Ką patartumėt? Ar aš čia labai nusišneku? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lugne @ 2016 10 12, 09:31)
Sveiki, lapkričio viduryje skrisiu iš Venecijos su persėdimu Londone. Londone tarp skrydžių 7 val. 40 min. Prašau patarimo, ar verta turint tik tiek laiko važiuoti iki miesto centro nors akį užmesti, ar geriau pratupėti oro uoste, laukiant skrydžio. Oro uostas -Stansted. Lėktuvas leidžiasi 10:55 AM, kyla 18:35 PM.
Labai linkstu važiuoti vis dėl to kad ir porai valandų iki Londono centro. Taupydama laiką ir apsidrausdama dėl kamščių, važiuočiau traukiniu Stansted Express (50 min.) į vieną pusę, dabar užsakant bilietus, kaina į abi puses 23 eurai gaunasi. Žinoma, gai būti, kad lėktuvas vėluos atskristi, ir jau neliks laiko niekur važiuoti, bet gi kas nerizikuoja....

Tikrai važiuočiau 4u.gif
Skridau vasarą su paaugle krikštodukra, tai mes iš Londono traukiniu važiavom į Šiaurinę Angliją. Tarpas tarp lėktuvo ir traukinio buvo panašus, paskaičiavau, kad "gryno" laiko paspoksojimui turėjom apie 4,5 val. Ir labai smagiai po centrą pabėgiojom, lagaminus saugoti palikusios. Aišku, sėdėjau prieš tai gal 2 dienas ir dariau namų darbus, kad nebereiktų galvoti, iš kokios metro stotelės iki kur važiuot, kad ką nors pamatyt.
Atsakyti
QUOTE(lugne @ 2016 10 12, 09:31)

Nu Jums paciam Londone max 3 val pabuti gaunasi,seip apsukti centra ir pasiziureti si bei ta vizualiai visai galima,tik susirasykit viska is anksto.
Atsakyti
Ačiū, jau trys dienos kabau internete visokiuose Londono puslapiuose:) Ačiū už padrąsinimą, einu bilietų expresui užsakinėt, kol dar nepabrango:))
Dar norėjau paklaust, ar Stanstedo oro uoste užtenka atsirasti 2 val. iki skrydžio? Neesu didelė keliautoja lėktuvais, bet ir ne visiška žioplė gal...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lugne: 13 spalio 2016 - 23:35