Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės

QUOTE(Limcamca @ 2015 03 25, 00:04)
Brent cross'a turistui sunku pasiekti, oxford street arba westfield daug patogiau.
Vakaru Westfieldas daug prabangesnis nei Stratfordo.
As rasiau apie siaip normalu apsipirkima, o ne brand'u ieskojima isparduotuvese TKMax  4u.gif

O kas yra normalus?Man pvz normalus Kings Road Chelsea.Todel ir klausiu ko zmones iesko?
Atsakyti
Ką čia slėpti... biggrin.gif aš tai noriu šmutkių, batų ir rakinių, brandų, kurių nėra Lietuvoje ir kad būtų lengvai pasiekiamose vietose...
Atsakyti
Orientuojantis į brand'us tikrai geriausia TKMax arba outletai už Londono. 4u.gif
O, šiaip apsipirkti, kai neiškoma specialiai prekės ženklo, tinka didieji shoppingai, čia jau kiekvienam pagal kišenę, skonį ir patogumą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 03 25, 13:46)
Orientuojantis į brand'us tikrai geriausia TKMax arba outletai už Londono.  4u.gif
O, šiaip apsipirkti, kai neiškoma specialiai prekės ženklo, tinka didieji shoppingai, čia jau kiekvienam pagal kišenę, skonį ir patogumą.  4u.gif

Aš net tų didžiųjų nežinau... niekada nesilankiau Londone smile.gif o už Londono keliauti šį kartą nebus laiko.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2015 03 25, 16:12)
Aš net tų didžiųjų nežinau... niekada nesilankiau Londone  smile.gif o už Londono keliauti šį kartą nebus laiko.

Didieji shopingai mes vadinam Oxford street(pagrindinei Londono gatvei)issidesciusius gigantus tokius kaip Debenhams,John Lewis,Selfridges,Primarkas.Bet pabandykit TK Max.Centre vienas is geriausiu yra Hight Street Kensington isejus is metro paeiti apie 10 minuciu i desine ir pereiti gatve.Ten jis nemazas,per tris aukstus.
Papildyta:
QUOTE(Siaip111 @ 2015 03 25, 12:08)
Ką čia slėpti...  biggrin.gif  aš tai noriu šmutkių, batų ir rakinių, brandų, kurių nėra Lietuvoje ir kad būtų lengvai pasiekiamose vietose...

biggrin.gif ir man tai patinka.Ipatingai kaip parvaziuoju i LT ir matau kad panasios prekes daug brangesnes.Tai dabar apsipirkineku visur.
Atsakyti
Gal kas patartų, kaip pigiausia iš Stansted'o į Windsor'ą nusigauti (būtų gerai ir kad visos dienos tai neužimtų). Planuojam su vaikais Legoland'e pasiausti smile.gif
Atsakyti
Kurį rinktumėtės :
http://www.easyhotel...treet-barbican/
easyHotel London Old Street / Barbican 80 Old Street, London, EC1V 9AZ, 2.3 miles

be pusryčių 600 Eur

http://www.booking.c...r...tal;ucfs=1
su pusryčiais 670 Eur

Ar visai nevykę pasirinkimai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule71: 23 balandžio 2015 - 12:13
Sveikos gyvos!
Aš jau iš Londono biggrin.gif Viskas puiku, viskas valio, įspūdžiai nerealūs biggrin.gif
Labai pravertė šita temelė, taip pat kita info iš interneto platybių - šaunu, kai viskas suplanuota ir viskas aišku - nuo aiškaus plano ką aplankyti iki objektų, transpoto ir t.t kainų.
kad pasitarnaučiau ir aš kitoms, dar beplanuojančioms kelionę, noriu įspėti apie easybus. Buvau iš anksto užsisakius kelionę iš Lutono į Liverpulio gatvę ir atgal. atskridom vakare, pro patikrą praėjom labai greitai, mat tik su rankiniu bagažu, tai galvojau, kad anksčiau nuvažiuosim, anksčiau viešbutį pasieksim, bet autobusas atvažiavo tik po valandos - daugiau nei pusvalandžiu vėluodamas. Grįžtant dar blogiau - vidurnaktį easybus laukėm ilgiau nei 2val doh.gif Susirinko į galą jau nemažai keleivių - tai vienintelė paguoda, kitaip jau į paniką būčiau puolus doh.gif o šiurpiausia, kad per tą laukimo laiką keli autobusiukai atvažiavo, kitoj gatvės pusėj paleido keleivius ir nuvažiavo sau blink.gif kai trečias taip atvažiavo, vienas keleivis nubėgo į kitą pusę, tai vairuotojas jį nuvijo - liepė eit laukt į savo pusę, ten įlipimo stotelė. Ir taip pasakęs apsisuko ir nuvažiavo tuščias blink.gif Na, bet galų gale atvažiavo ir toks busiukas, kuris paėmė visus ir nuvežė smile.gif Ir dar rūpinosi ar nieks iš keleivių į lėktuvą nepavėlavo. tai tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki ir sveikos smile.gif

Ką rekomenduotumėt pamatyt dieną ir naktį, jei turėsiu tik dvi laisvas dienas ir naktis Londone? ax.gif

Galima sakyti PIRMAS kartas smile.gif Nes kartą esu buvus prieš 9m., bet ten tik pusdienį turėjom-tiesiogine to žodžio prasme visur bėgte, dar nėščia, pavargus, o dar iš darbinio seminaro pabėgus biggrin.gif , tai visa stresuodama nieko nebepamenu biggrin.gif Pamenu tik, kad prie Karališkųjų rūmų vartų buvom ir su kepurėtu sargybiniu fotkinausi, dar prie raudono autobuso, cab'o ir Big Beno nuotraukų turiu biggrin.gif

Gal dar kas užrodytų kokių gerų pigių viešbutukų ar hostelių/motelių NW Londono dalyje? ax.gif

Ačiū iškart už pagalbą ir pasiūlymus 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hippie: 01 gegužės 2015 - 23:14
QUOTE(VikioMa @ 2015 04 09, 12:34)
Gal kas patartų, kaip pigiausia iš Stansted'o į Windsor'ą nusigauti (būtų gerai ir kad visos dienos tai neužimtų). Planuojam su vaikais Legoland'e pasiausti smile.gif

Būtų turbūt iš Stanstedo autobusu į Stratfordą, Strafordo metro Jubilee linija iki Waterloo, ir iš Waterloo traukiniu iki Windsoro. Bendrai kelionė užtruks apie 2 valandas.
Papildyta:
QUOTE(Hippie @ 2015 05 01, 22:09)
Sveiki ir sveikos smile.gif

Ką rekomenduotumėt pamatyt dieną ir naktį, jei turėsiu tik dvi laisvas dienas ir naktis Londone?  ax.gif

Galima sakyti PIRMAS kartas smile.gif Nes kartą esu buvus prieš 9m., bet ten tik pusdienį turėjom-tiesiogine to žodžio prasme visur bėgte, dar nėščia, pavargus, o dar iš darbinio seminaro pabėgus biggrin.gif , tai visa stresuodama nieko nebepamenu biggrin.gif Pamenu tik, kad prie Karališkųjų rūmų vartų buvom ir su kepurėtu sargybiniu fotkinausi, dar prie raudono autobuso, cab'o ir Big Beno nuotraukų turiu biggrin.gif

Gal dar kas užrodytų kokių gerų pigių viešbutukų ar hostelių/motelių NW Londono dalyje?  ax.gif

Ačiū iškart už pagalbą ir pasiūlymus  4u.gif  smile.gif

Labai rekomenduoju pamatyti Londoną iš aukštai. Yra daug vietų, kur geros apžvalgos aikštelės, tiek mokamos, tiek nemokamos. Geriausios vietos, mano manymu, yra čia: http://buvauten.lt/a...ziureti-miesta/

O jei lankysitės Londone pavasarį, būtinai pamatykit vieną iš parkų, kai žydi gėlės, ten nuostabu! Regent's Park itin gražu pavasarį smile.gif http://buvauten.lt/a...ndono-parkuose/
Atsakyti
QUOTE(zibuteee @ 2015 05 06, 18:48)
Būtų turbūt iš Stanstedo autobusu į Stratfordą, Strafordo metro Jubilee linija iki Waterloo, ir iš Waterloo traukiniu iki Windsoro. Bendrai kelionė užtruks apie 2 valandas.

Jus juokaujat su dviem valandom? biggrin.gif .Cia be triju su puse neapsuksit.Cia kiek zinau is kazkur Londone turetu eiti autobusai tiesiai i Legolenda,bent jau maciau kazkokius tam paciam Legolende.Paziurekit is Victorijos.Ten yra couch station is ten pagrinde visom kryptim vaziuoja.Is Waterloo ir Padington eina i Winsora traukiniai bet nuo ten dar kokie 7 km iki Legolendo.Ten yra tokie kaip shuttle bus(perveziojami autobusiukai).Bet tai tikrai uzima laika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 06 gegužės 2015 - 18:01
Vien iš Stanted iki Stratfordo užtruks apie valandą laiko, o dar iš ten iki waterloo g.gif o tada dar taukinio sulaukt..

Kas dėl apžiūrėjimo miesto iš aukštai, rekomenduoju Sky Garden http://skygarden.london ..nemokamai, apčiūrėt miestui tinka, gali trintis (rašo tik valandą, bet...)kiek nori ir išgert vynelio kokio pasifotografuojant wink.gif tik prebookint reik iš anksto ir negalima vėluot..
Atsakyti