Sveikos gyvos!
Aš jau iš Londono
Viskas puiku, viskas valio, įspūdžiai nerealūs
Labai pravertė šita temelė, taip pat kita info iš interneto platybių - šaunu, kai viskas suplanuota ir viskas aišku - nuo aiškaus plano ką aplankyti iki objektų, transpoto ir t.t kainų.
kad pasitarnaučiau ir aš kitoms, dar beplanuojančioms kelionę, noriu įspėti apie easybus. Buvau iš anksto užsisakius kelionę iš Lutono į Liverpulio gatvę ir atgal. atskridom vakare, pro patikrą praėjom labai greitai, mat tik su rankiniu bagažu, tai galvojau, kad anksčiau nuvažiuosim, anksčiau viešbutį pasieksim, bet autobusas atvažiavo tik po valandos - daugiau nei pusvalandžiu vėluodamas. Grįžtant dar blogiau - vidurnaktį easybus laukėm ilgiau nei 2val
Susirinko į galą jau nemažai keleivių - tai vienintelė paguoda, kitaip jau į paniką būčiau puolus
o šiurpiausia, kad per tą laukimo laiką keli autobusiukai atvažiavo, kitoj gatvės pusėj paleido keleivius ir nuvažiavo sau
kai trečias taip atvažiavo, vienas keleivis nubėgo į kitą pusę, tai vairuotojas jį nuvijo - liepė eit laukt į savo pusę, ten įlipimo stotelė. Ir taip pasakęs apsisuko ir nuvažiavo tuščias
Na, bet galų gale atvažiavo ir toks busiukas, kuris paėmė visus ir nuvežė
Ir dar rūpinosi ar nieks iš keleivių į lėktuvą nepavėlavo. tai tiek