Elija, ačiū už info apie Oyster'į. Tapo aiškiau kažkiek.
O tai kai nusiperki ne piko meto bilietą, ar tai reiškia, kad negali važinėti su juo piko metu? Ar paprasčiausiai nuskaičiuoja daugiau pinigėlių?
Kažkaip sudėtingai ten viskas padaryta...
QUOTE(Upytė @ 2015 03 06, 11:49)
Elija, ačiū už info apie Oyster'į. Tapo aiškiau kažkiek.
O tai kai nusiperki ne piko meto bilietą, ar tai reiškia, kad negali važinėti su juo piko metu? Ar paprasčiausiai nuskaičiuoja daugiau pinigėlių?
Po piko skaitosi visas laikas nuo 9,30 am.Galit vazineti tada visa diena ir atobusais man rodos iki 4 ryto.Piko laikas nuo 7am iki 9,30 am.Jeigu vaziuosit metro su top up ty vienkartiniu pravaziavimu(be dienos travel card).Tai nuo man rodos nuo 4 pm iki 6,30 pm buna vakarinis pikas.Tada nuskaiciuoja didesne suma irgi.Tik nezinau dabar kokia.Bet jeigu pirksite dienos travel card kuri bus oysteryje,tai Jusu tai nelies.
QUOTE(Mere @ 2015 03 05, 09:06)
o kaip tos Oester card, apsimoka? bandom aiskintis su kuo labiausiai apsimoka vazineti objektus pasirinkau dienai, kad nereiketu daug vazineti, tik pirmyn ir atgal skrendu irgi su dukra kovo pabaigoj
Mes su Oester vaziuodavom pirmyn ir atgal ne piko valandom.Jei pravazineji per diena daugiau nei kainuotu Travel card(Oesteryje)-tai man regis dienos gale grazina nuskaitytus pinigus iki tokios sumos kiek Travel card kainuoja.Tik reikia but pasipildzius didesne suma.Neteko tuo pasinaudot,bet kazka tokio skaiciau.Nelabai pamenu.
QUOTE(Mere @ 2015 03 05, 10:43)
labai aciu
o dar apie Oysterius ten inesi pinigus ir tiesiog naudoji kiek reikia? ir tinka ir metro ir autobusu ir doklandu? tai cia panasu kaip musu Vilniecio kortele turbut?
o dar apie Oysterius ten inesi pinigus ir tiesiog naudoji kiek reikia? ir tinka ir metro ir autobusu ir doklandu? tai cia panasu kaip musu Vilniecio kortele turbut?
Jo,tinka visiems jusu isvardintiems.Tik lygtais traukiniu netinka,nepamenu kaip jis ten vadinasi.Gal kas pasakys.
QUOTE(Liutukeee @ 2015 03 08, 01:35)
Mes su Oester vaziuodavom pirmyn ir atgal ne piko valandom.Jei pravazineji per diena daugiau nei kainuotu Travel card(Oesteryje)-tai man regis dienos gale grazina nuskaitytus pinigus iki tokios sumos kiek Travel card kainuoja.Tik reikia but pasipildzius didesne suma.Neteko tuo pasinaudot,bet kazka tokio skaiciau.Nelabai pamenu.
Jo,tinka visiems jusu isvardintiems.Tik lygtais traukiniu netinka,nepamenu kaip jis ten vadinasi.Gal kas pasakys.
Vadinasi overground.Miesto ribose tinka ir traukiniams,o kad grazina jeigu suma virsija travelcard tai pirma karta girdziu.
Kam aktualu nebrangios nakvynės, tai mano naujausi atradimai:
www.easyhotel.com ir http://www.booking.c...highlight_room=
www.easyhotel.com ir http://www.booking.c...highlight_room=
QUOTE(I.Elija @ 2015 03 08, 01:42)
1,Vadinasi overground.Miesto ribose tinka ir traukiniams,2.o kad grazina jeigu suma virsija travelcard tai pirma karta girdziu.
1.Gali buti.Neteko sisyk naudotis.Seniau negaliodavo kazkokiam,bet ten lygtais National Rail traukinys budavo.Dabar gal jau viskas kitaip.
2.Tai kad tikrai grazina:
Great value
There is a daily price cap for using your Visitor Oyster card - once you have reached this limit, you won't pay any more.
For example you can travel as many times as you like in a day in Zones 1 and 2 (from 04:30 to 04:29 the next day) and you will never be charged more than £6.40 even if you make 20 journeys.
http://www.tfl.gov.u...tor-oyster-card
Pagal aprasyma-tai iseitu jog daugiau nei limitas net nenuskaiciuoja,bet realybeje tai nuskaiciuoja(bent spali nuskaiciuodavo dar),o paskui dienos gale(nezinau kada tiksliai)grazina i Oester card.
Tiesa,mes tai naudodavom draugu Oester cards.Matau raso jog yra ir Visitors Oester cards(kainuoja 3svarai,bet negrazinami).
QUOTE(mamutas @ 2015 03 09, 11:39)
Ar galima keliaujant dviese kartu pasinaudoti viena visitors oyster card ar paprasta oyster card?
Reiktu 2vnt.
QUOTE(Liutukeee @ 2015 03 08, 01:35)
super
aciu
bet jeigu aš noriu tik vieną dieną pasivažinėt, o kitas vaikštinėt pėsčiomis, ar, kurią dieną, sakykim tik iš taško A į tašką B pervažiuot, ar man ne labiau apsimoka nusipirkt popierinį dienos bilietą - tiktai tai vienai dienai? turiu omeny - ne oysterį, o tiesiog dienos bilietą???
Ir dar - ar su dienos bilietu galiu bent kelias minutes "pralėkt" su legendiniu raudonuoju dviaukščiu???
Ačiū už atsakymus
Ir dar - ar su dienos bilietu galiu bent kelias minutes "pralėkt" su legendiniu raudonuoju dviaukščiu???
Ačiū už atsakymus
QUOTE(melsvaižalia @ 2015 03 11, 22:25)
bet jeigu aš noriu tik vieną dieną pasivažinėt, o kitas vaikštinėt pėsčiomis, ar, kurią dieną, sakykim tik iš taško A į tašką B pervažiuot, ar man ne labiau apsimoka nusipirkt popierinį dienos bilietą - tiktai tai vienai dienai? turiu omeny - ne oysterį, o tiesiog dienos bilietą???
Ačiū už atsakymus
Ačiū už atsakymus
Tai priklauso nuo to kur Jus gyvensite.As kartais saviems is viso nuperku Bus pass,kuris kainuoja apie £5 visai dienai ir jie vazineja TIK autobusais.Tas bilietas netinka nei metro,nei traukiniams,bet autobusais galima vaziuoti nelimituotai ir persedineti kiek norima.Jie buna popieriniai arba imagnetinti i oysteri.
Sveikos,
keliausime į Londoną kitą savaitę. Planų labai daug kaip visad
Norėtume šį kartą aplankyti Greenvičo observatoriją (vaikai pamišę dėl kosmoso ).
Gal esate kas buvę, ar įdomu, ar daug žmonių darbo dienomis?
keliausime į Londoną kitą savaitę. Planų labai daug kaip visad
Norėtume šį kartą aplankyti Greenvičo observatoriją (vaikai pamišę dėl kosmoso ).
Gal esate kas buvę, ar įdomu, ar daug žmonių darbo dienomis?