Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės

QUOTE(gainsbourg @ 2014 04 25, 22:34)
Vidiga, man labai realiai atrodo Jusu keliones vizija. Turint 6 valandas tikrai daug galite pamatyti Londone, ypac jei negasdina pesciomis nueiti didesni atstumai. As labai gera vaiksciotoja blush2.gif , tai atvykus pvz., i Viktorijos stoti, per tiek laiko, pesciomis laisvai iveikciau marsruta,  eiles tvarka sustojant prie Bekingemo rumu, St. James's parko (verta praeiti visa, isilgai ezerelio), Trafalgaro aikstes (salia yra Nacionaline dailes galerija), Vestminsterio abatijos ir Parlamento rumu, Londono akies ir toliau paupiu keliaujant link Tauerio tilto ir Londono Tauerio (sioje atkarpoje yra Tate Modern galerija ir Sekspyro ''Gaublio'' teatras, matosi klitame upes krante esanti St Paul's katedra). Manau, kad sis kelias neturetu virsyti 10km.  g.gif
Nuo Vestminsterio tilto link Tauerio galima butu ir laiveliu plaukti. Taip pat miesto centre daugybe TFL Barclays dviraciu nuomos punktu. Barclays Cycle Hire

smile.gif kaip smagu, kai randasi palaikančių, net ir absurdiškas idėjas mirksiukas.gif
o Sekspyro "Gaublio" teatras ir yra tas pats muziejus ? visai norisi man į jį užsukti thumbup.gif
Po biški žiūrinėju miesto planą, norisi šiek tiek pamatyti, šiek tiek kokiam parkelyje pagulinėti biggrin.gif kažko juk nenuveiksi per tas kelias valandas, aišku neatmetu ir nakvynės varianto, bet ji labai išbrangina ekspromtinę išvyką verysad.gif o norisi "pigiai, skaniai ir daug" lotuliukas.gif pritaikius mano atvejui reikštų: didelio netikėtumo, kiek įmanoma pigiau ir stipraus įspūdžio drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vidiga @ 2014 04 25, 23:52)
smile.gif kaip smagu, kai randasi palaikančių, net ir absurdiškas idėjas  mirksiukas.gif
o Sekspyro "Gaublio" teatras ir yra tas pats muziejus ? visai norisi man į jį užsukti  thumbup.gif
Po biški žiūrinėju miesto planą, norisi šiek tiek pamatyti, šiek tiek kokiam parkelyje pagulinėti  biggrin.gif kažko juk nenuveiksi per tas kelias valandas, aišku neatmetu ir nakvynės varianto, bet ji labai išbrangina ekspromtinę išvyką  verysad.gif o norisi "pigiai, skaniai ir daug"  lotuliukas.gif  pritaikius mano atvejui reikštų: didelio netikėtumo, kiek įmanoma pigiau ir stipraus įspūdžio  drinks_cheers.gif

Paziurinek viezbuciu cia.
http://www.laterooms...p-hotels#qydbll
Atsakyti
smile.gif kaip smagu, kai randasi palaikančių, net ir absurdiškas idėjas  mirksiukas.gif
o Sekspyro "Gaublio" teatras ir yra tas pats muziejus ? visai norisi man į jį užsukti  thumbup.gif
Po biški žiūrinėju miesto planą, norisi šiek tiek pamatyti, šiek tiek kokiam parkelyje pagulinėti  biggrin.gif kažko juk nenuveiksi per tas kelias valandas, aišku neatmetu ir nakvynės varianto, bet ji labai išbrangina ekspromtinę išvyką  verysad.gif o norisi "pigiai, skaniai ir daug"  lotuliukas.gif  pritaikius mano atvejui reikštų: didelio netikėtumo, kiek įmanoma pigiau ir stipraus įspūdžio  drinks_cheers.gif

Kodėl absurdiškas? biggrin.gif Adrenalinines gal geriau reiktų vadint lotuliukas.gif Šiaip aš irgi palaikau,net labai,tokias visokias avantiūras,bet,deja,šiuo atveju nelabai galiu palaikyt ..Bet gal tokiu būdu ir adekvatesnis sprendimas ateis: kažkas palaiko,kažkas" nusodina ant žemės "-pusiausvyra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2014 04 26, 07:48)
Kodėl absurdiškas? biggrin.gif Adrenalinines gal geriau reiktų vadint lotuliukas.gif Šiaip aš irgi palaikau,net labai,tokias visokias avantiūras,bet,deja,šiuo atveju nelabai galiu palaikyt ..Bet gal tokiu būdu ir adekvatesnis sprendimas ateis: kažkas palaiko,kažkas" nusodina ant žemės "-pusiausvyra biggrin.gif

Pritariu, tikrai tiksliau pavadinti adrenalininiu planu tongue.gif

labai fainiai, kad yra supermamos thumbup.gif ką be jūsų visų patarimų daryčiau doh.gif
o nusodinimai labai net reikalingi, nes apgalvoji ir tuos atvejus, kurių net nenumanai esančius biggrin.gif

intensyviai suku galvą ir žiūriu visus variantus, nes kai jau apsėda kelionės, nors ir žaibiškos, virusas, tai nieko nebegali su savim padaryti drinks_cheers.gif

laiko dar šiek tiek turiu, kasdien peržiūriu visus skrydžius, bet kol kas vistik pigiausiai lotuliukas.gif atrodo Londonas, vien jau, o gal tik dėl patogaus skrydžio laiko (su nakvyne ar be nakvynės). Labai būtų patrauklus variantas į Bergamą, bet ten jau reikia likti 2 naktims, Paryžiuje taip pat, o tokiu atveju ir atostogų (neplanuotų) ir pinigų nakvynėm skirti reikia daugiau blush2.gif o norisi, kad tai būtų stipri staigmena su smarkiais įspūdžiais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vidiga: 26 balandžio 2014 - 10:12

Ne teatras yra teatras,sale yra priklijuotas muziejus.Bet cia kaip du viename.Iejimas mokamas.I i pati teatra be bilietuko neieiset.Apeiti aplinkui galima,i vidu tik prie kasu
Atsakyti

Laba diena, įšoksiu ir aš su keliais klausimais.
Planuojam Londone praleisti savaitę liepos mėnesį. Ar liepą nebūna labai karšta?
Būsim 7, 3 suaugę ir 4 vaikai. Kaip geriausia iš oro uosto nusigauti I vietą? Ar vaikams yra nuolaidos transporte? Galvojam pirkti metro bilietus savaitei.
Ką patartumėt pamatyt su vaikais 8 ir 10 metų.
Atsakyti
Sveikos, Gal man kas atsakys i keleta klausimu?

Gal kas zino kaip pigiausiai nusigabenti is LUTONO iki Londono.Kolkas radau pigiausiai National express,Bet gal dar yra koks būdass?
Tada antras klausimas ar tarkim autobuse galiu sodinti vaika 4 metuku ant keliu?
Ir Londonietės pasakykit kaip yra ar Metro ir traukiniai irgi mokami 4 metu vaikui? Jau ne pirma karta varom i Londona BET dar ne karto su vaiku. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2014 04 28, 01:00)
Sveikos, Gal man kas atsakys i keleta klausimu?

Gal kas zino kaip pigiausiai nusigabenti is LUTONO iki Londono.Kolkas radau pigiausiai National express,Bet gal dar yra koks būdass?
Tada antras klausimas ar tarkim autobuse galiu sodinti vaika 4 metuku ant keliu?
Ir Londonietės pasakykit kaip yra ar Metro ir traukiniai irgi mokami 4 metu vaikui? Jau ne pirma karta varom i Londona BET dar ne karto su vaiku. g.gif

Is Luton eina National express ir traukinys.Lygtai first capital.Traukinio kaina skirsis nuo to iki kokios stoties vaziuosit.Reikia pasakyti perkant bilieta.O iki kur Jums Londone reikia.I kuri rajona vaziojate?Keturmeciui visas transportas bus nemokamas.
Papildyta:
QUOTE(miskouoga @ 2014 04 27, 22:42)
Laba diena, įšoksiu ir aš su keliais klausimais.
Planuojam Londone praleisti savaitę liepos mėnesį. Ar liepą nebūna labai karšta?
Būsim 7, 3 suaugę ir 4 vaikai. Kaip geriausia iš oro uosto nusigauti I vietą? Ar vaikams yra nuolaidos transporte? Galvojam pirkti metro bilietus savaitei.
Ką patartumėt pamatyt su vaikais 8 ir 10 metų.

Del oro tai kaip papulsit ir ziurint kokia vasara bus.Gali buti karsciai bet gali lyti menesiais.Karsciai nebus didesni kaip LT.O lietus visur lietus.Metro bilietai vaikams iki 7 metu nemokami.O del orouosto tai i kuri atskrendant?Seip pigiaiusia tai autobusai.Del pamatymo tai kiekvieno pagal pomegius.Berniukams geras RAF muziejus,zaislu muziejus,legolendas.Londono akvariumas.
Atsakyti
Pigiausiai iš/į oro uostų veža EasyBus. Tik nepakenktų kiek pagudrauti, internetiniam puslapy įrašyti kiek kitą reikiamą laiką, o po to pasistūmėti iki reikiamo. Daugiau 4 svarų už bilietą nesu mokėjus. Tik jei jau radot normalią kainą, tai iškart ir imkit.
Beje, kam aktualu ne tik Londonas, bet ir šiaip kelionės po JK, labai rekomenduoju megabus.com 2 svarai už bilietą iš Velso ar Bristolio į Londoną - išbandytas reikalas, o ir autobusai l. patogūs, su wifi.
Atsakyti
Hmm g.gif sakot transportas vaikui nemokamas?O va as paskaičiau, kad easy bus perki vietas. TAI klaisimas,vaikui reikia pirkt vieta ar leistu ji laikyti ant keliu?
O mes varom is Lutono i Londona o tada i Mottingham,berods taip rajonas vadinasi:-)
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2014 05 03, 13:52)
Hmm  g.gif  sakot transportas vaikui nemokamas?O va as paskaičiau, kad easy bus perki vietas. TAI klaisimas,vaikui reikia pirkt vieta ar leistu ji laikyti ant keliu?
O mes varom is Lutono i Londona o tada i Mottingham,berods taip rajonas vadinasi:-)

Viena vaika iki 3 metu su EasyBus galima nemokamai veztis. As nemanau, kad leistu didesni laikyti ant keliu, juk jiems iskart nuostolis. g.gif
Atsakyti
Na, grizome ir mes is 4 dienu keliones po Londona smile.gif
Ispudziai tik geri.
Aplankeme Emirates airlines gondolas, pavaiksciojome po Greenvico rajona.
Buvome prie Tower bridge, ir jame. Kaip tik kai per ji ejome uzkauke sirenos ir teko trauktis, nes uzdare tilta, ji pakele. Viduje faina ekskursija su filmais, vaizdais, grazios foto iseina, tik nepamirskite atsidaryti spec langeliu fotografavimui. Kaip tik iejome vidun, pradejo smarkiai lyti, tai puikiai praleidom laika po stogu smile.gif
Sekancia diena Madam Tiusot muziejus ir Londono akvariumas. Muziejus laaabai patiko. Kas pirksite tuos bilietus, kur i kelis objektus, pvz cia, tai pirma reikia vaziuoti i Madam muzieju, ten pasiimti visus bilietus. Pakanka tik telefone juos turet. arba atsispausdinti reikia. NEs nereikia eileje tiek stovet, kaip perkant vietoje. Ir zinoma, pigiau. Po to ejom i akvariuma. Tai apie 16 val dar buvo nemazai zmoniu. Geriausia i tuos lankomus objektus eiti ant 10 val, kai atsidaro, arba apie 18 val, kai paskutnius ileidzia. Tik pries tai geriausia uzeit, pasiimti bilietus. MEs iseje is akvariumo dar butume speje i London Dungeon, bet buvo jau bilietai ispirkti, ta prasme paimti. Tai uzsirezervavom kitos dienos rytui. Atejus kita diena 10 val is karto papuolem i rengini. Irgi labai patikom, nors kai ejom nenutuokem, kas ten laukia lotuliukas.gif Nesciuju ir mazu vaiku neleidzia.
Aisku aplankem China town, ir visur kitur pavaiksciojom po centra.
Siuo metu jau daug turistu.
O kadangi zydi klevai, tai laaabai jauciasi, vos isedi i metro vaziuot i centro puze, jau pradeda ciaudulys imti. As ne alergiska niekam. Pirmas kartas, kad tokia reakcija: prie Karalienes rumu taip ciaudejom visi ir akis, gerkle griauze... doh.gif Ir aplink zmonems tas pats buvo. Kiti dengesi skarele veida.
KAs esate alergiski tiems dalykams, ir skristite neuzilgo, pasirupinkite vaistais 4u.gif

Ka dar buciau norejus padaryti Londone: tai arba pasivazineti tuo autobusu, kur veza tura po miesta, arba praplaukti laivu po Temze. Mes norejom daugiau aplankyti, bet MB po kojos sanaroi uzdegimo, tai jam ten pavaiksciojus suprastejo reikalai, tai nebelakstem daugiau smile.gif O vaziuojant/plaukiant butume dar kazka pamate:)

DAr i BiG bena noretusi uzeit, ten i vidu smile.gif Ir i Science bei Aviacios muzieju nespejome smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 12 gegužės 2014 - 13:39