QUOTE(gainsbourg @ 2014 04 25, 22:34)
Vidiga, man labai realiai atrodo Jusu keliones vizija. Turint 6 valandas tikrai daug galite pamatyti Londone, ypac jei negasdina pesciomis nueiti didesni atstumai. As labai gera vaiksciotoja , tai atvykus pvz., i Viktorijos stoti, per tiek laiko, pesciomis laisvai iveikciau marsruta, eiles tvarka sustojant prie Bekingemo rumu, St. James's parko (verta praeiti visa, isilgai ezerelio), Trafalgaro aikstes (salia yra Nacionaline dailes galerija), Vestminsterio abatijos ir Parlamento rumu, Londono akies ir toliau paupiu keliaujant link Tauerio tilto ir Londono Tauerio (sioje atkarpoje yra Tate Modern galerija ir Sekspyro ''Gaublio'' teatras, matosi klitame upes krante esanti St Paul's katedra). Manau, kad sis kelias neturetu virsyti 10km.
Nuo Vestminsterio tilto link Tauerio galima butu ir laiveliu plaukti. Taip pat miesto centre daugybe TFL Barclays dviraciu nuomos punktu. Barclays Cycle Hire
Nuo Vestminsterio tilto link Tauerio galima butu ir laiveliu plaukti. Taip pat miesto centre daugybe TFL Barclays dviraciu nuomos punktu. Barclays Cycle Hire
kaip smagu, kai randasi palaikančių, net ir absurdiškas idėjas
o Sekspyro "Gaublio" teatras ir yra tas pats muziejus ? visai norisi man į jį užsukti
Po biški žiūrinėju miesto planą, norisi šiek tiek pamatyti, šiek tiek kokiam parkelyje pagulinėti kažko juk nenuveiksi per tas kelias valandas, aišku neatmetu ir nakvynės varianto, bet ji labai išbrangina ekspromtinę išvyką o norisi "pigiai, skaniai ir daug" pritaikius mano atvejui reikštų: didelio netikėtumo, kiek įmanoma pigiau ir stipraus įspūdžio