Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės

QUOTE(Kenzo26 @ 2014 04 24, 11:37)

P.S. Kažkodėl nuvažiuoti iš Vilniaus vienai dienai prie juros pas mus kaip ir normalu, bet vienai dienai į Londoną, tai jau mažai laiko ir brangu. Taip, mastai kitokie, bet pagal kainą tik šiek tiek brangiau gaunasi smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2014 04 24, 10:42)
Na toki ankstyva ryta nesu skridus, bet,kad ir be bagazo nevisada greitai apsisuksite, eiles ten daznai buna ne trumpos, nors greit juda, laikas susigaista. Del autobuso labai galvos galima nesukt, ten keliu firmu yra, o kursuoja vienas po kito. Galima traukiniu dar i miesta nuvaziuot. Na bet lengviausias budas su national express, stotele po desine isejus is uosto, na nesunkiai rasite, nes aikstele nedidele. National kursuoja kazkur kas 15min. Jei internetu pirksite tam tikram laikui ir nespejate i ji, nieko tokio, galima vaziuot artimiausiu.
Man tai normalu butu ir i uzsieni nuvaziuot vienai dienai. Bet is tu 6h, atmeskite dar pavalgymui apie pora h, juk turbut per visa diena kelis kart valgysit. Na tarkim lieka 5h. Nueinate i nationaline galerija kokia ir prabega pora valandu kaip min.
Vienai dienai nuskrist nebent alaus atsigert, su draugais susitikti ir per centra prasieit.

man tų 6 valandų šiuo atveju visai užtektų, atvykus 1 dienai į muziejus net minčių neturiu eiti, kažkaip naiviai man pasirodė, kad atskrendi be bagažo ir tai jau yra pliusas laiko prasme ax.gif nusigauni kažkokiu pigiausiu būdu iki centro, ar kito pasirinkto mini maršrutuko ir smagiai praleidi laiką wub.gif restoranuose galima papietauti ir Lietuvoje, o ten gal užtektų šiaip ką perkrimsti, skverelyje kavos atsigerti, pasižvalgyti į pro šalį skubančius žmones, įkvėpti Londono oro biggrin.gif
dar buvo kilusi mintis nusipirkti dienos transporto bilietą, jei ten tokie yra (kaip Berlyne) ir reikalui esant pavažiuoti... bet panašu, kad prisisvaigau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Aruna @ 2014 04 24, 08:20)
Buvom Londone dienai - tiesa, vaziavom is kito miestelio. Ir galiu pasakyti, kad vis tiek net labai verta buvo  biggrin.gif
Jūsų vietoj pasilikčiau nakvoti. Ir kodlė žiūriu pas visus booking panacėja. Tikrai nebūtina viešbučiuose nakvoti . Paieškokit hosteliu, pensionu, butu.

ir aš vis dar noriu tikėti, kad verta drinks_cheers.gif

Bijau, kad su nakvyne ta kava jau visai ne mano kišenei pasidarys unsure.gif
bet naktinis Londonas vilioja wub.gif juo labiau, kad visada smagu neskubėti ax.gif bet kita vertus ar nakvosi ar nenakvosi vis tiek bus mažai doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vidiga: 24 balandžio 2014 - 11:29
QUOTE(vidiga @ 2014 04 24, 12:34)
man tų 6 valandų šiuo atveju visai užtektų, atvykus 1 dienai į muziejus net minčių neturiu eiti, kažkaip naiviai man pasirodė, kad atskrendi be bagažo ir tai jau yra pliusas laiko prasme  ax.gif  nusigauni kažkokiu pigiausiu būdu iki centro, ar kito pasirinkto mini maršrutuko ir smagiai praleidi laiką  wub.gif  restoranuose galima papietauti ir Lietuvoje, o ten gal užtektų šiaip ką perkrimsti, skverelyje kavos atsigerti, pasižvalgyti į pro šalį skubančius žmones, įkvėpti Londono oro  biggrin.gif
dar buvo kilusi mintis nusipirkti dienos transporto bilietą, jei ten tokie yra (kaip Berlyne) ir reikalui esant pavažiuoti... bet panašu, kad prisisvaigau  doh.gif
Papildyta:
ir aš vis dar noriu tikėti, kad verta  drinks_cheers.gif

Bijau, kad su nakvyne ta kava jau visai ne mano kišenei pasidarys  unsure.gif
bet naktinis Londonas vilioja  wub.gif  juo labiau, kad visada smagu neskubėti  ax.gif bet kita vertus ar nakvosi ar nenakvosi vis tiek bus mažai  doh.gif

Tas oysteris(kortelė) kaip supratau ir gali būti ir kaip dienos bilietas.Tik įdomi Londono metro sistema pasirodė,kiekvienas maršrutas vis kitaip įkainotas.Tai ir nesupratau-yra ar nėra kažkokia suma vienai dienai(kaip dienos bilietas), ar ne g.gif .Aktualu ,Londono žinovės,gal galit papasakoti? Ir taip pat domina kelionė iš aerouosto į miestą traukiniu:ar iš visų aerouostų važiuoja tie traukiniai?Kokia kaina ? smile.gif

O 100 eur.už nakvynę dviems Londone neatrodo brangu-pagal miestą ir kaina atitinkama smile.gif Paryžiuj galima padoriai panakvot už 80 eur,Romoj irgi panašiai,Berlyne-100 eur.jau būtų brangoka.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 24 balandžio 2014 - 11:44
QUOTE(Sense @ 2014 04 24, 09:26)
O tai už kokia kaina skraidina? Vien iš oro uosto į miestą kelionė kainuos (~15sv i viena puse), nebent jums nesvarbu kiek kainuos tas alaus atsigėrimas smile.gif
Papildyta:

Tas ir yra, kad labai svarbu... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Kenzo26 @ 2014 04 24, 09:56)
Yra variantų vienai dienai už 108 Lt su Wizzair nuolaidų kortele.
National express (pirkau prieš kelias dienas internetu) pirmyn/atgal 13 sv + 1sv komisiniai, tai dviem 27 sv.
Gal ir sunku patikėti bet tikrai yra žmonių kurie neturi nei draugų, nei pažystamų gyvenančių Londone smile.gif

Gal galėtumėt įmesti nuorodą, kur būtų galima internetu įsigyti bilietukus pirmyn/atgal 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(klaara @ 2014 04 24, 10:13)
1. Pakankamai brangus ir tolimas nuvažiavimas iš aerouosto iki miesto,tikrai brangus transportas pačiam mieste ,atstumai mieste dideli...Kaži ar tas smagumas nepavirs į nesmagumą g.gif

2.Su viena nakvyne likt? Nu gal ir geriau,nei tik atlėkt ir atgal lėkt ,bet vistiek..Pati labai mėgstu tokius "smūginius" trumpučius išlėkimus(į jau minėtą Romą,Paryžių,Berlyną),bet-ten kiti atstumai ir kiti pinigai.Londono nesirinkčiau vienai dienai schmoll.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
3.Na iš kito miestelio atvažiuoti,tai šiek tiek kitaip,nei atlėkt iš aerouosto ir tą pačią dieną maut į jį atgal.Visko gali būt:lėktuvas pvz pavėluos atskristi,jau ir kokia valanda prarasta,kamščiai atgal važiuojant į aerouostą.Nežinau,bent jau man tai daug daugiau streso sukeltų toks "alaus atsigėrimas" ,nei malonumo.Kažkaip laabai didelis ir galingas pasirodė tas Londonas,tai kartu ir gąsdinantis šiek tiek  wink.gif

1. to labiausiai ir nesinorėtų...
2. kaip jau rašiau, man nėra labai svarbu būtinai Londonas, bet pasirodė įmanomas dėl skrydžio laiko ir kainos ax.gif (jei tik kas galite pasiūlyti kokį kitą variantą, kuris galėtų būti būtent 1 ar max 2 dienom, labai apsidžiaugčiau) 4u.gif
3. entuziazmas blėsta unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Kenzo26 @ 2014 04 24, 10:37)
P.S. Kažkodėl nuvažiuoti iš Vilniaus vienai dienai prie juros pas mus kaip ir normalu, bet vienai dienai į Londoną, tai jau mažai laiko ir brangu. Taip, mastai kitokie, bet pagal kainą tik šiek tiek brangiau gaunasi smile.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Kenzo26 @ 2014 04 24, 10:37)
Turėsite ~ 6 val. laiko mieste. Jei turite kelioninės patirties ir mokate greitai susiorientuoti naujame mieste, manau viskas puikiai pavyks.
Turėsite progą susidaryti pirmą įspūdį apie Londoną smile.gif

pirma mintis būtent tokia ir buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vidiga @ 2014 04 24, 12:46)
Papildyta:
Gal galėtumėt įmesti nuorodą, kur būtų galima internetu įsigyti bilietukus pirmyn/atgal  4u.gif
Papildyta:
2. kaip jau rašiau, man nėra labai svarbu būtinai Londonas, bet pasirodė įmanomas dėl skrydžio laiko ir kainos ax.gif (jei tik kas galite pasiūlyti kokį kitą variantą, kuris galėtų būti būtent 1 ar max 2 dienom, labai apsidžiaugčiau)  4u.gif
3. entuziazmas blėsta  unsure.gif

Ramiai 4u.gif
Kiekvienam individualūs visi šitie momentai,gal jums visai ir nesukeltų jokio streso,rašiau konkrečiai apie save,labai mėgstu keliaut,skraidyt,bet kad ir kiek tai daryčiau,skrydžio diena bet kokiu atveju šiek tiek būna įtempta,todėl dar ir tai tikrai "nepridėtų" malonumo ir atsipalaidavimo.Bet gal jums viskas ok,visiškai nestresuojat dėl skrydžių,nebijot netikėtumų ir kad jiems nutikus..visai pavėluosit į lėktuvą,tada-tik pirmyn smile.gif thumbup.gif

Nežinau kokia data jums tinkama,bet jei miestas nėra labai svarbus,tai rinkčiausi kažką šiek tiek mažesnio,su mažesniais atstumais ,mažiau įtampos.Tada ir alus, bent jau man, būtų skanesnis lotuliukas.gif
Va,Bergamą siūlau.Su viena nakvyne -idealus variantas mirksiukas.gif Atstumas nuo aerouosto iki miestelio-keli km ir keli eurai,nakvynę irgi galima rast nebrangiai.Oras-dažniausiai geras,vaizdai-puikūs,maistas skanus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 24 balandžio 2014 - 11:56
Yra greenline, terravision. jų puslapiuose ir galima įsigyti bilietus. Galima traukiniu nuvažiuot į miestą. Traukinys važiuoja kiek tolėliau nuo orouosto, autobusiukas nuveža iki traukinio, visa tai įeina į traukinio bilietą. Privalumas, kad nepapulsite į kamštį. Greenline autobusas irgi prie pat orouosto nestoja, viskas kaip traukinio sistema, nuveža autobusiukas iki greenline autobuso stoteles. Ten netoli, kokios 5min. važiavimo. Todėl terravision paprasčiausias būdas. Nors kiti nesudėtingi, bet kai pirmas kartas, bent jau man visad yra šiek tiek tos nežinios baimės.
Atsakyti
Laba diena, įšoksiu ir aš su keliais klausimais.
Planuojam Londone praleisti savaitę liepos mėnesį. Ar liepą nebūna labai karšta?
Būsim 7, 3 suaugę ir 4 vaikai. Kaip geriausia iš oro uosto nusigauti I vietą? Ar vaikams yra nuolaidos transporte? Galvojam pirkti metro bilietus savaitei.
Ką patartumėt pamatyt su vaikais 8 ir 10 metų.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2014 04 24, 11:42)
Bet is tu 6h, atmeskite dar pavalgymui apie pora h, juk turbut per visa diena kelis kart valgysit.

Pavalgyt galima ir sumustiaku isimest ir kokiam parke suvalgyt- cia tikrai ne problema .

O kiek skridom be bagazo, tai eiles pasu kontrolei labai greit eina
Papildyta:
QUOTE(vidiga @ 2014 04 24, 12:49)
Papildyta:
Gal galėtumėt įmesti nuorodą, kur būtų galima internetu įsigyti bilietukus pirmyn/atgal  4u.gif
Papildyta:
2. kaip jau rašiau, man nėra labai svarbu būtinai Londonas, bet pasirodė įmanomas dėl skrydžio laiko ir kainos ax.gif (jei tik kas galite pasiūlyti kokį kitą variantą, kuris galėtų būti būtent 1 ar max 2 dienom, labai apsidžiaugčiau)  4u.gif
Papildyta:
thumbup.gif
Papildyta:
pirma mintis būtent tokia ir buvo  biggrin.gif

QUOTE(vidiga @ 2014 04 24, 12:49)
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
thumbup.gif
Papildyta:
pirma mintis būtent tokia ir buvo  biggrin.gif

Teisingai Klaara sako- ramiai biggrin.gif
jeigu norisi, kodel gi ne.

Po miesta metro vazineti yra ne tik Oyster, bet ir Travelcard kortele - ne piko valandom, kainuoja 1-2 zonai 7.30 svaro ir vaziuoji kiek nori kartu.

Jei pades, mano pasakojimas, paziurekit, ka mes pamateme per diena - nedaug, bet tikrai imanoma. Rasit ten ir nuorodu kur pirkom, uz kiek. http://www.mytrips.l...-trupiniais/849

ir dar cia traukiniu kainu, autobusu ir kaip nuvaziuoti http://www.zigzag.lt...inos/is-londono ir http://www.atvaziuoju.lt/?page_id=519

Ir dar- jeigu norisi, tai pirmyn - parkai dabar be galo grazus Londone. Pasidarysit namu darbus ir bus puiku - daug kur spesit.
Atsakyti
QUOTE(vidiga @ 2014 04 24, 11:49)
Gal galėtumėt įmesti nuorodą, kur būtų galima internetu įsigyti bilietukus pirmyn/atgal 

http://www.london-lu...us---coach.html
Iš Lutono galima važiuoti
National Express - http://www.nationale...on-airport.aspx
Green Line - https://tickets.arri...o.uk/greenline/
easyBus
Terravision (realiai pervežimą atlieka Green Line) - http://www.terravision.eu/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenzo26: 24 balandžio 2014 - 18:15
O nakvynės per https://www.couchsurfing.org/‎ nenorit paieškoti? Jei rasit tinkamų žmonių, galėsit ir 'gidą' po miestą vaikščiojimui rasti ir sofą galvos padėjimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenzo26 @ 2014 04 24, 19:12)
http://www.london-lu...us---coach.html
Iš Lutono galima važiuoti
National Express - http://www.nationale...on-airport.aspx
Green Line - https://tickets.arri...o.uk/greenline/
easyBus
Terravision (realiai pervežimą atlieka Green Line) - http://www.terravision.eu/

Jeigu tik vienai dienai vaziuociau tik traukiniu.Ipatingai atgal nes apie 5pm ant M1 (tai kelias i Lutona)stoja trafikai.Galit nespeti i vakarini skridi.O del nalvynes tai ne vien bookingas egzistuoja.Psiziurekit kitus web.
Atsakyti
Ačiū jums visiems labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ir už patarimus ir aišku už kritiką doh.gif kaip gi be jos, juk tada viską labiau įvertini ir apgalvoji thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(klaara @ 2014 04 24, 11:53)

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(klaara @ 2014 04 24, 11:53)
Nežinau kokia data jums tinkama,bet jei miestas nėra labai svarbus,tai rinkčiausi kažką šiek tiek mažesnio,su mažesniais atstumais ,mažiau įtampos.Tada ir alus, bent jau man, būtų skanesnis  lotuliukas.gif
Va,Bergamą siūlau.Su viena nakvyne -idealus variantas  mirksiukas.gif Atstumas nuo aerouosto iki miestelio-keli km ir keli eurai,nakvynę irgi galima rast nebrangiai.Oras-dažniausiai geras,vaizdai-puikūs,maistas skanus  biggrin.gif

Norėjau dirstelėti į kainas, bet nerandu Bergamo oruo uosto pigių skrydžių puslapiuose unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vidiga: 25 balandžio 2014 - 06:59