QUOTE(vidiga @ 2014 04 24, 07:44)
labai ačiū, maršrutas man visai patinka, toks ramus pasirodė
tik aišku dėl atstumų aš visiškai kol kas nesigaudau...
gal kas galite įmesti žemėlapį su pagrindiniais taškais
Papildyta:
iš šis maršrutas man prie širdies
kažin kuris labiau koncentruotas
Papildyta:
Jeigu yra tik pusdienis ir norisi romantikos - aš tikrai nelįsčiau į patį centrą
Jūra visų vaivorykštės spalvos beprotiškai skubančių žmonių, romantikos nolius, bent jau man. Nebent jei mėgstate miesto šurmulį ir norisi tą pusdienį kuo daugiau pliusiukų pasidėt nors akies krašteliu pamačius kokią įžymią vietą - nusipirkti apžvalginio autobuso (Hop on Hop) bilietus (galima iš anksto internetu, bus keliais svarais pigiau, bet realiai bet kurioje jų stotelėje nusipirksite vietoje iš jų aptarnaujančio personalo).
http://www.musement....our-24-hrs_tour
Yra keletas panašių firmelių, veža šiek tiek skirtingais maršrutais. Per 3-4 valandas, priklausomai nuo maršruto, būsite "pravežti" pro visas žymiausias miesto vietas, na o po tokios trumpos pažinties žinosite, ką jau kadanors norėsite atidžiau apžiūrėti kito atvykimo metu. Beja, bet kurioje jų sustojimo vietoje galėsite išlipti ir atidžiau apžiūrėti patikusią vietą ar kavinukėje papietauti, po to vėl sustojus tokios pat firmos kitam autobusui - į jį įlipti ir tęsti kelionę toliau
''Brangu'' ir ''pigu'' - labai diskutuotinas klausimas pagal kiekvieno piniginės galimybes..
Ko tikrai nepatariu - tai važiuoti iš ir į oro uostą autobus (ir Express papuola į kamščius, žinau iš karčios draugės patirties, tada jau tikrai niekas nepadės...) O geriausias variantas yra traukiniu - patikima, greita ir tikrai nebrangu.