QUOTE(NeringaJ @ 2006 10 17, 15:58)
Žinau tik tiek Kaune pabandyk paduoti 200 lt ir pamatysi ateis ir paprašys daugiau, sakys tu dar skolinga akušerėms seselėms ir taip toliau. Atsimenu draugę radau bliaunančią nes prie savęs neturėjo pinigų, o daktaras įkyriai ir kaprizingai reikalavo. nors 600 lt buvo gavęs jau, tipo personalas pamirštas buvo. man pačiai irgi panašiai buvo pareikšta nors gimdžiau Mažylyje o ne klinikose. taigi nevisur ir nevisada paduosi tiek kiek nori. nes jeigu gerai pamenu netgi Mažylio GN yra kainoraštis, kad gimdymas 400 lt kainuoja.(čia oficialiai) be to dar jeigu imi nuskausminimą, manęs klausė para prieš gimdymą ar norėsiu ir ko norėsiu. sakė 200 lt kaimuos.
o kai po gimdymo atėjo atsiskaitymo metas gydytojas-anesteozologas tiesiai šviesiai pasakė 200 oficialiai ir 50 lt man už vargą. net klausti nereikėjo ar užteks. tiesiai šviesiai sekantį rytą atėjęs į palatą pasakė.
o kai po gimdymo atėjo atsiskaitymo metas gydytojas-anesteozologas tiesiai šviesiai pasakė 200 oficialiai ir 50 lt man už vargą. net klausti nereikėjo ar užteks. tiesiai šviesiai sekantį rytą atėjęs į palatą pasakė.
Eik tu sau...O jei taip neduoti papildomai,tai ką,namo išvarys?