QUOTE(Daina_P @ 2006 10 11, 16:24)
Aš dėl to ir gimdysiu Marijampolėj
, nes namai arti. Nors tas arti - 20 km
Aš ir nujaučiu, kad ligoninėj bus ašarų, nes man gimdymo datą nustatė per pačias Kalėdas
per Kalėdas ir mūsų sūnelis turejo gimti, bet neskubejo ir pora dienu palaukė
nors šventinį vakarą jau ir norėjosi dar vienos šventės
šiaip tai neliūdėk, turėtai gražią dovanėlę, o nauji rūpesčiai ir džiagsmai ašaroms vietos nepaliks
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2006 10 15, 22:13)
Aš taip pat ilgai dvejojau kur gimdyt.Manau jei daktaram bus įdėta į kišenę tai ir ir Majamy gerai pasirūpins.
Na jei nori uolesnės priežiūros, tai būtinai reik visiems "i kišenį dėti". Didmiestyje kišenių turėtojai daugiau prie šio reikalo "pripratinti", turi daugiau darbo, pacientų, rupesčių, tad jei jokių problemų nenusimato, tai ir pasikliauk majamiu
Čia ir "nededant" pakankamas dėmesys ir puiki priežiūra. Prieš pora metų buvau labai patenkinta ir šį kartą neketinu niekur kitur keliauti. Net ir Vilniuj draugei gydytoja patarė rinktis ne Antakalnio gimdymo namus, kur suvažiuoja iš įvairių rajonų, o kitą ligoninę
Papildyta:
QUOTE(Juritele @ 2006 10 07, 21:32)
Man tai nemalonus prisiminimai apie gimdyma Marijampoleje, daugiau nenoreciau papult
Mano dabar dvi drauges laukiasi,tai ne uz ka cia negimdys
na nemanau, kad reiktu ir drauges priešiškai nuteikti, tiesą sakant, susitarus su gydytoju čia ir kaune, manau malonesni prisiminimai ir patyrimai visdelto bus Marijampolėj gimdžiusios. Na nebent Kaune pažintys arba labai neblogas atlygis gelbėtų