Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolė: ligoninė, gydytojai

QUOTE(Širšiukė @ 2009 05 13, 10:07)
na tikrai,labai jau pasyviai čia bendraujama  g.gif mane taip pat labai domintų kainos.aš planuočiau duoti 600lt daktarei,jei išsikviesčiau iš namų.įdomu ar pakanka  doh.gif na tau gal galiu patarti gyd. Valiukienę  g.gif .kadangi su kitais nesi susidūrus,nepažystama,tai ši gydytoja bent jau bus tikrai maloni ir manau pažintis nenuvils.manau pati turi apsilankyti ir su ja pasitarti,pasišnekėti  4u.gif

nepykit, kad įsikišu, bet labai jau išbranginat tai, ką pačios ir atliekat. juk skausmą kenčiat ir visą procesą atliekate jūs, gydytoja tik prižiūri. aš gimdžiau pas gyd. razmirskienę, man thumbup.gif , kaip kitom nežinau, aš jai tikrai dėkinga už visą priežiūrą nėštumo metu, gimdymo ir dabar. visada maloniai šypsosi, kai pamato,a tpažįsta, pakalbina. ir tikrai tiek nesibranginau, o viena ir palatoj gulėjau, ir priežiūra buvo superinė, ir gimdymas greitas. aš daviau per pusę tiek gydytojai+ akušerei 100 ir seselėm-šampano, saldainių, kavos. ir prausė, ir malonios buvo,ir supratingos, paguodžiančios, mb buvo taip pat. dėkui joms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazge1979: 13 gegužės 2009 - 10:41
As gimdziau pries men. Marijampoles ligoninej. Su niekuo nesitariau, nes as tikrai neturejau tukstanciu, kurios galeciau padovanoti daktarei ir beto taip pat nezinojau kuri gera is ju, nes kiek zmoniu tiek nuomoniu, vieniem viena gera kitiem bloga g.gif Tai nusprendziau pas kuria papulsiu pas ta ir gimdysiu. Ta vakara budejo gydytoja Juciene, is pradziu pasirode, kad nemaloni moteris, bet kai prasidejo visas gimdymas, tikrai mano nuomone pasikeite, viska paaiskino ka reikia daryti kad nereiketu nei kirpti, nei plysti, drasino, buvo maloni ir labai labai palaike. Matesi, kad moteris tikrai dirba savo darba be jokiu pinigu. Aisku po gimdymo atsidekojom visoms. Palatoje gulejau viena su savo maziuke smile.gif
Atsakyti
na tikrai pinigėliais nesimėtom,ir aišku gaila tiek atiduot doh.gif bet kadangi turėjau įvairių bėdų,kažkaip norisi pirmą gimdymą apsidrausti ir gimdyti prie tos daktarės kurią jau žinau ir esu bendravusi.manau tada ir pati saugiau jausiuosi...o per kitą gimdymą gal jau būtų drąsiau ir gimdyčiau pas ką tuo metu papultų.todėl dabar ir svarstau,jei daktarę tektų kviesti naktį,ar savaitgalį,juk tas atsidėkojimas turi būti didesnis.nesinori nė padauginti tų pinigėlių,bet ir ryškiai per mažai duoti būtų negražu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mazge1979 @ 2009 05 13, 12:40)
nepykit, kad įsikišu, bet labai jau išbranginat tai, ką pačios ir atliekat. juk skausmą kenčiat ir visą procesą atliekate jūs, gydytoja tik prižiūri. aš gimdžiau pas gyd. razmirskienę, man  thumbup.gif , kaip kitom nežinau, aš jai tikrai dėkinga už visą priežiūrą nėštumo metu, gimdymo ir dabar. visada maloniai šypsosi, kai pamato,a tpažįsta, pakalbina. ir tikrai tiek nesibranginau, o viena ir palatoj gulėjau, ir priežiūra buvo superinė, ir gimdymas greitas. aš daviau per pusę tiek gydytojai+ akušerei 100 ir seselėm-šampano, saldainių, kavos. ir prausė, ir malonios buvo,ir supratingos, paguodžiančios, mb buvo taip pat. dėkui joms

na bet kaip suprantu,daktarė nubuvo iškviesta iš namų specialiai dėl tavęs gimdymui g.gif žinoma tada užtenka tokio atlygio visam personalui.
Atsakyti
is pradziu galvojau gyd.daug moketi,bet jau dabar apsisprendziau vaziuosiu ir gimdysiu pas ta kas budes. pas mane tokie pinigai nesimeto schmoll.gif vienos keikia personala kitos giria, nu nevisoms pasiseka su personalu. kaip bus taip,juk gimdyt reikia mums o ne personalui,o ju toks darbas priziuret nescias ir kiek zinau uz kiekviena gimdyve ligoninei valstybe ismoka apie 600lt. tai kur tie pinigai iskeliauja? o beto ir algas gi gauna gydytojai o ne uz dyka dirba. sakiau jei su manim gerai elgsis gyd. ir akusere tai atsidekosiu po 100lt. geriau vaikuciui daugiau ka nupirksiu,negu tuos gyd.papirkinesiu. visos pagimde ir as pagimdysiu. va taip nepykit kad issakiau savo nuomone! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bezdzionele @ 2009 05 13, 17:16)
is pradziu galvojau gyd.daug moketi,bet jau dabar apsisprendziau vaziuosiu ir gimdysiu pas ta kas budes. pas mane tokie pinigai nesimeto schmoll.gif  vienos keikia personala kitos giria, nu nevisoms pasiseka su personalu. kaip bus taip,juk gimdyt reikia mums o ne personalui,o ju toks darbas priziuret nescias ir kiek zinau uz kiekviena gimdyve ligoninei valstybe ismoka apie 600lt. tai kur tie pinigai iskeliauja? o beto ir algas gi gauna gydytojai o ne uz dyka dirba. sakiau jei su manim gerai elgsis gyd. ir akusere tai atsidekosiu po 100lt. geriau vaikuciui daugiau ka nupirksiu,negu tuos gyd.papirkinesiu. visos pagimde ir as pagimdysiu. va taip nepykit kad issakiau savo nuomone!  mirksiukas.gif

Pritariu tau, nes as igi taip sakau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bezdzionele @ 2009 05 13, 17:16)
is pradziu galvojau gyd.daug moketi,bet jau dabar apsisprendziau vaziuosiu ir gimdysiu pas ta kas budes. pas mane tokie pinigai nesimeto schmoll.gif  vienos keikia personala kitos giria, nu nevisoms pasiseka su personalu. kaip bus taip,juk gimdyt reikia mums o ne personalui,o ju toks darbas priziuret nescias ir kiek zinau uz kiekviena gimdyve ligoninei valstybe ismoka apie 600lt. tai kur tie pinigai iskeliauja? o beto ir algas gi gauna gydytojai o ne uz dyka dirba. sakiau jei su manim gerai elgsis gyd. ir akusere tai atsidekosiu po 100lt. geriau vaikuciui daugiau ka nupirksiu,negu tuos gyd.papirkinesiu. visos pagimde ir as pagimdysiu. va taip nepykit kad issakiau savo nuomone!  mirksiukas.gif

Tikrai taip. Teisingai pasakyta, mano nuomone. Iš tikrųjų, jei turėčiau krūvas pinigų, tai ne tik gydytojams duočiau, galėčiau ir šiaip skurstančius paremt biggrin.gif Bet realybė, deja, kitokia. Visiems sunku. Taigi, nuoširdi padėka irgi daug ką reiškia. Gal naiviai skamba. Bet juk, pavyzdžiui, jei kam reikia mano pagalbos, nebūtinai labai geram draugui, kad ir naktį... Keliesi, vertiesi per galvą, dedi visas pastangas, kad tik tam žmogui bėdoje padėti, ir tikrai nelauki pinigų... Juk nevisi net padėkoti žodiškai susipranta ax.gif
Atsakyti
Oi, mamytes, kaip as Jums pritariu... Kad tu pinigeliu butu tiek, kad nereiketu galvoti- jei pirksiu sita, negalesiu susimoketi uz sita- tai ir as duociau ir gydytojau, ir akuserei, ir visiems kitiems... As irgi vis galvoju, kad gal gimdysiu pas ta gydytoja, pas kuria (kuri) papulsiu. Kaip Dievas duos... Aisku bijau (ypac del mazylio), bet kuri mama, del to nesijaudina?
Atsakyti
QUOTE(Baranka @ 2009 05 14, 12:25)
Oi, mamytes, kaip as Jums pritariu... Kad tu pinigeliu butu tiek, kad nereiketu galvoti- jei pirksiu sita, negalesiu susimoketi uz sita- tai ir as duociau ir gydytojau, ir akuserei, ir visiems kitiems... As irgi vis galvoju, kad gal gimdysiu pas ta gydytoja, pas kuria (kuri) papulsiu. Kaip Dievas duos... Aisku bijau (ypac del mazylio), bet kuri mama, del to nesijaudina?

As irgi vaziavau gimdyti su didele baime, bet svarbiausia tiketi, kad viskas bus gerai ir pamatysit taip ir bus smile.gif Sekmes visoms, kurios ruosiasi gimdyti 4u.gif
Atsakyti
ar duosi pinigus ar neduosi vistiek labai rupes tau mazylis. bet as kaip manau gydytojo pareiga padet gimdyvei ir naujagimiui juk jie dave hipokrato priesaika. taip kad nelepinkime daktaru tais pinigais,nes paskui nezino kas jiems darosi. smagu kad yra pritarianciuju mano nuomonei! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simona:) @ 2009 05 12, 13:18)
Su Rutkauskiene gali nesitarti, nes jei prasides gimdymas nakti arba savaitgali ir nebus jos budejimas ji tikrai nevaziuos. Jau ji is karto pasako, jei ateini tartis smile.gif

sveikutes, Rutkauskiene savaitgaliais nedirba, siaip ji dirba visom dienom iskyrus ketvirtadieni, treciadieni dirba nuo ryto iki ketvirtadienio ryto t.y visa para.Antradieni ir ketvirtadieni dirba iki 14val. smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti