Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolė: ligoninė, gydytojai

Sveikutes,gal kuriai dare Marijampoleje antra cezari?
Atsakyti
labas mamytes

mano nestumas dar tik ipusejo bet jau jaudinuosi apie gimdyma nezinau net kada ir kur ir su kuriuo daktaru eiti ir tartis del gimdymo ar dabar ar dar palukti.Prasau padekite papasakokite placiau kur jus ejote.aciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(brrr @ 2009 03 30, 10:18)
prieš 5 mėn.darė Cezarį KMUK, galiu drasiai užtikrinti, kad tikrai nebūtina tartis iš anksto.Nuvažiavau su siuntimu, nes Cezaris buvo planinis, paguldė į palatą , atėjo gydytoja,pažiūrėjo, sutarėm kada operuos.jokios užuominos ar davimo suprast , kad reikės dar kažkokių pinigų.Operciją atliko puikiai, 4-ą parą važiavom namo.vaikutį pamačiau iškart vos gimusį, nes darė epidurinę nejautrą.Žodžiu viskas super. thumbup.gif Po operacijos sesutės ėjo, klausinėjo ar nieko nereikia .Trūko pienuko- iškart atnešėir davė tiek kiek reikėjo.Prikelk vidurį naktų- ateis nors ir pasišiaušus(matyt miegojo), bet su šypsenair dar pasakys , kad jei reikės kvieskit dar.Žodžiu tikrai prisiminimai patys šilčiausi.Po visko daktarei davėm300 grynai simboliškai atsidėkodami, nes tikrai labai rūpinosi,operacija sunki, 3 cezaris.
Beje ,nemačiau nei vieno studento, o palatos super.Po gimdymo gulėjom dviese, bet gal taip ir geriau, gali pasikalbėt, pasitart...

gydytojai atsidekojot? ar akuserei?
Atsakyti
QUOTE(bezdzionele @ 2009 04 27, 12:47)
gydytojai atsidekojot? ar akuserei?

dar iskilo man klausimukas,ka marijampoles ligonines duoda? naktinius gimdymui,maziuka aprengia ligonines drabuziukais? po gimdymo palas duoda? ar viskas ribota? papasakokit ka gavot is ligonines?
Atsakyti
QUOTE(bezdzionele @ 2009 04 27, 16:07)
dar iskilo man klausimukas,ka marijampoles ligonines duoda? naktinius gimdymui,maziuka aprengia ligonines drabuziukais? po gimdymo palas duoda? ar viskas ribota? papasakokit ka gavot is ligonines?

sveikute, man kaip buvo paaiskinta, tai akuseres keiciasi kas diena, tad atsidekojau gydytojai, o ji jau padave ka ar ne nezinau (na man buvo planinis cezaris, tai truputi kitaip, nes akusere, net nedalyvavo, buvo 2 gydytojos, anesteziologe, dar vaikiuku sesele, o daugiau neisidemejau blush2.gif ), bet mano nuomone, tai jai zadi gimdyti naturaliai, tai galima kazkaip atsidekot (cia jau nuo mamytes noru ir galimybiu priklauso), nes naturaliame gimdyme akusere dalyvauja (kiek as zinau).
mano maziuke aprenge ligonines rubukais, bet veliau as pasakiau, kad savais noriu rengti, tai nuo antros dienos taip ir dariau (siaip ligonines rubeliai tikrai tvarkingi ir nenusiure mirksiukas.gif , bet as buvau tiek savu prisidejus, kad norejau kuo greiciau atlikti mamytes pareigas ir ismokti rengti savaja princese mirksiukas.gif ). pries gimdyma dave ligonines mirksiukas.gif naktinius (bat as rytojaus diena savus uzsidejau, o chalata geriau turek savo, nes man nepasiule), po gimdymo palas seseles keite, tad problemu nebuvo, bet geriau turet po gimdymu skirtu iklotu, nes mirksiukas.gif paprastos palos ne kaip laikosi vaikstant lotuliukas.gif. prieziura tikrai labai patiko, nesijauciau pamirsta mirksiukas.gif , o ir vaikiuku sesutes labai paslaugios ir visada patardavo jai kas budavo neaisku.
p.s. turek savo valgymo irankius, nes ju ten paprasciausiai nepasiulo, o man kazkaip buvo nei negalvoj paprasyt blush2.gif , tad vyras atveze.
dar po gimdymo gavau ivairiu lankstinuku, kojnytes ir tepaliuku ivairiu meginuku leliukui, zurnala ir dar visokiu skaitiniu (dabar kai taip vadinamoji krize atakuoja, tai nezinau ar ka duoda dovanu, bet pernai tai taip buvo blush2.gif ).
linkiu geru ispudziu, greito ir neskausmingo gimdymo, bei svarbiausia sveiko leliuko. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 27 balandžio 2009 - 16:19
QUOTE(zazuna @ 2009 04 27, 15:14)
sveikute, man kaip buvo paaiskinta, tai akuseres keiciasi kas diena, tad atsidekojau gydytojai, o ji jau padave ka ar ne nezinau (na man buvo planinis cezaris, tai truputi kitaip, nes akusere, net nedalyvavo, buvo 2 gydytojos, anesteziologe, dar vaikiuku sesele, o daugiau neisidemejau  blush2.gif ), bet mano nuomone, tai jai zadi gimdyti naturaliai, tai galima kazkaip atsidekot (cia jau nuo mamytes noru ir galimybiu priklauso), nes naturaliame gimdyme akusere dalyvauja (kiek as zinau).
mano maziuke aprenge ligonines rubukais, bet veliau as pasakiau, kad savais noriu rengti, tai nuo antros dienos taip ir dariau (siaip ligonines rubeliai tikrai tvarkingi ir nenusiure  mirksiukas.gif , bet as buvau tiek savu prisidejus, kad norejau kuo greiciau atlikti mamytes pareigas ir ismokti rengti savaja princese  mirksiukas.gif ). pries gimdyma dave ligonines mirksiukas.gif  naktinius (bat as rytojaus diena savus uzsidejau, o chalata geriau turek savo, nes man nepasiule), po gimdymo palas seseles keite, tad problemu nebuvo, bet geriau turet po gimdymu skirtu iklotu, nes mirksiukas.gif  paprastos palos ne kaip laikosi vaikstant  lotuliukas.gif. prieziura tikrai labai patiko, nesijauciau pamirsta  mirksiukas.gif , o ir vaikiuku sesutes labai paslaugios ir visada patardavo jai kas budavo neaisku.
p.s. turek savo valgymo irankius, nes ju ten paprasciausiai nepasiulo, o man kazkaip buvo nei negalvoj paprasyt  blush2.gif , tad vyras atveze.
dar po gimdymo gavau ivairiu lankstinuku, kojnytes ir tepaliuku ivairiu meginuku leliukui, zurnala ir dar visokiu skaitiniu (dabar kai taip vadinamoji krize atakuoja, tai nezinau ar ka duoda dovanu, bet pernai tai taip buvo  blush2.gif ).
linkiu geru ispudziu, greito ir neskausmingo gimdymo, bei svarbiausia sveiko leliuko.  4u.gif

aciu uz informacija! mirksiukas.gif 4u.gif
va del valgymo irankiu tai idomiai cia... g.gif na reiks isideti savo.
Atsakyti
Gulejau savaitgali patologiniam, tai dirbo kazkokia nematyta gydytoja- Karaliunaite. Man ji maloni pasirode, gal ka daugiau apie ja zinote kas nors?
Atsakyti
QUOTE(lupita @ 2009 04 28, 19:20)
Gulejau savaitgali patologiniam, tai dirbo kazkokia nematyta gydytoja- Karaliunaite. Man ji maloni pasirode, gal ka daugiau apie ja zinote kas nors?

Ji nevietine, atvazineja tik savaitgaliais mirksiukas.gif man irgi maloni pasirode drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(remonda @ 2009 04 19, 09:09)
Sveikutes,gal kuriai dare Marijampoleje antra cezari?

Man darė. Viskas thumbup.gif Darė per tą patį pjūvį. Randas liko vienas thumbup.gif Jei ne per vėlu klausk kas dar domina mirksiukas.gif
Atsakyti
na nejaugi daugiau nera gimdziusiu marijampoleje???butu idomu suzinoti daugiau istoriju apie marijampoles ligonine. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, as gimdziau (tiksliau sakant neplanuotai dare cezario pjuvi) pas tamosaiti. daugiau gyvenime pas ji tikrai negimdyciau ir neduok dieve kitom nelinkeciau doh.gif
Visas nestumas buvo normalus,is pradziu pykinimai,poto koju ranku tinimai,remens grauzimas ir t.t. vaikutis vystesi normaliai, viskas buvo tvarkoj, laiku buvo apsivertes ruosesi po truputi gimimui ir niekas negalejo numatyti kad reikes pjuvio unsure.gif
su daktaru buvau susitarusi is anksto,liepe numatyta diena atvykti i ligonine,pagulde i vienviete palata. 9 val. ryte pagulde, 12 val. po truputi prasidejo saremiai,taciau vandenys nenubego. bet ir akuseres,ir daktaras sake pirma karta gimdanciai viskas vyksta kuo puikiausiai,atsidarymas buvo per 2 pirstus. visa diena prasikankinau, daktaras vis kazkur lakste kazkur matyt kitu darbu turejo,mane per diena paziurejo pora kartu sake viskas gerai. buvo 7 mazdaug vakaro skausmu jau negalejau pakelti,saremiai kas 1,5 min., vandenys dar nenubege, jau butu buve kaip ir laikas gimdyti. pasakiau gydytojui,nusivede prakirpo vandenis,prasidarymas buvo per 4 pirstus, o saremiai jau kas 1 min. Nusivede i gimdymo palata,kalbejo jis man apie epidiurine nejautra kad patartu darytis,i vonia kad galiu paguleti kad maziau skaudetu ir pan. bet jauciau kad kazkas netaip,bet kaip pirma karta nestumas, buvau pasimetusi ir nesupratau,vyras juo labiau kuris maciau labai buvo pasimetes,bijojo biggrin.gif
taip jis man pakalbejes vel kazkur dingo, atejus akuserei pasakiau kad daugiau jau nebegaliu,pagulde mane ant kedes ir pajunge vaikucio sirdies ritma kur klauso toks aparatas- ir ka jus manot, o pasirodo kad vaikutis jau senai nori islysti i pasauli ir negali,nes nera prasidarymo, ir sirduke pradejus stoti, sirdies ritmas visiskai nukrito, kilo panika verysad.gif akusere susauke greit visa komanda, gydytoja ir jam tai matyt buvo netiketa, tik nesuprantu kaip patyres gydytojas nesuprato is anksto kad kazkas netaip cia doh.gif paskambino gydytojas skubiai chirurgu komandai,kad pasiruostu pjuviui,tie labai greitai suleke- viskas vyko taip greitai, visiskai atrodo nesupratau kas vyko,tik meldziausi mintyse kad viskas baigtusi laimingai. Operacija atliko pats tamosaitis su kitu daktaru pagalba,truko apie 30 min. Pjuvis pavyko puikiai,dukryte aciu dievui gime sveika, zvali, didelemis akimis ir ilgais naguciais lotuliukas.gif ir manau kad liko gyva deka puikios akuseres vardu Rima tamsi tokia trumpais plaukais kaip dabar pamenu,nes jei ne ji nezinau kaip butu buve, nes gydytojui atrode viskas gerai.
Gal kitoms jis ir geras daktaras,galbut visko pasitaiko per darbo ilgus metus,taciau as pas ji daugiau negimdyciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaaake* @ 2009 05 07, 14:54)
sveikos mamytes, as gimdziau (tiksliau sakant neplanuotai dare cezario pjuvi) pas tamosaiti. daugiau gyvenime pas ji tikrai negimdyciau ir neduok dieve kitom nelinkeciau  doh.gif

sveikinimai su dukrytės gimimu ir smagu, kad viskas gerai baigėsi 4u.gif Aukit sveikutės 4u.gif
Atsakyti