QUOTE(l.buz @ 2009 03 29, 17:41)
O kas jūs čia do viena, kad reguliuojat ką kam rašyt? Jei nepastebėjot tai jūs čia viena visa gerkle plyšaujat apie bejausmes moteris, kurios turėtų pabusti iš sovietinių laikų ir t. t. Ir aiškinat, kad turi būti gėda dėl to ar ano Aš taip pat kaip ir kitos moterys čia išreiškiau savo nuomonę ir savo planus ir jūs man neaiškinkit, kad čia rašom apie tą ar apie aną. Kaip jums neįdomi mano nuomonė, taip man juo labiau neįdomūs jūsų išgyvenimai su "gerais" pamokymais
aik tu pamiegot, manau! o be to gal pasiskaityk ka as anksciau rasiau, jai tave erzina kazkas, tai reiskias, kad daug sau visko pritaike PONIUTE!
PALINKESIU TAU SVEIKO VAIKELIO IR TVARDYKIS BISKI!!!!
sveikutes, oho kokios cia diskusijos vyksta duoti ar neduoti pinigelius cia kiekvienos reikalas,kurios neduoda juk nelieka nepagimdziusios o kas liecia ka rinktis kuriuos GN,tai visas personalas Mrj super sesutes, slaugutes visos labai malonios, viskas gerai.As abu vaikiukus gimdziau pas Rutkauskiene, likau labai patenkinta su pirmu man dare cezari, pjuvis puikiai uzgijo, po metu pastojau su antru, antra pagimdziau pati su Rutkauskiene tariausi is anksto, visa nestuma pas ja lankiausi,o ar neatsiliepia savaitgali i skambucius nezinau, man papuole per jos pamaina gimdymas , o kainos tai tikrai isaugo per metus laiko bent jau pries metus 500 Lt buvo per akis
QUOTE(l.buz @ 2009 03 28, 15:32)
Na aš kiek klausinėjau, tai ne daugiau kaip 400lt. Apie tūkstančius niekas neužsiminė Jau jeigu grėstų labai sudėtinga operacija tikrai negimdyčiau Marijampolėj Ne pinigai sveikatą lemia O šeip tai manau, kad jeigu viskas bus gerai ir jokių grėsmių nenusimatys, gimdysiu čia ir nesitarsiu nei su viena, nebent Bieliauskienė vis dar dirba tada teks kažką rinktis Ir nemanau, kad jei neduosiu 800lt tai niekas nesiskaitys Iš vis, kam čia skleist tokias nesąmoningas kalbas, davė daug tai jau vaje vaje kaip rūpinosi Man pvz. nereikia nupirkto švelnumo ir veidmainiavimo, apsieisiu
QUOTE(l.buz @ 2009 03 28, 16:16)
O kas tas kainas nustatė, kur galima kainoraštį rasti? Tikrai, kai duodi gydytojui į kišenę tai tiesiog tiesiai savo leliukui vienu žodžiu, kokių protingų mamyčių yra ir kiek daug skregų
TAI DABAR MAN PASAKYK - KAS CIA PRIE KO KABINEJASI?
JUOKINGA TU MAN!
SORRY VISOM MAMYTEM UZ MANO PASISAKYMUS, BET MEGSTU PAKOVOT UZ SAVE , TIKIUOSI KITOMS NESUGADINAU NERVU IR NUOTAIKOS
O JAI TAIP, ATSIPRASAU LABAI LABAI, SIAIP SU NIEKUOM NESIPYKSTU IR NEMEGSTU.
RUG_GELE, SUTINKU SU TAVIMI 100%, MAN TAIP PAT JI PATIKO, TIKIUOSI JAI DIEVAS DUOS MUMS ANTRO SUSILAUKTI, TAI TIKRAI PAS JA VEL NORECIAU.
Gerai jau gal baigiam nematau čia dėl ko kovoti Kiekviena turim savo supratimą ir tiek
QUOTE(zazuna @ 2009 03 29, 15:07)
as nebuvau prasius vienvietes palatos, bet dave. patariu mamytem 1,5 - 1 men likus iki gimdymo, paciom nuvaziuoti, pabendrauti su seselem, paprasyt, kad aprodytu palatas ir papasakotu kas ir kaip. jai viskas gerai, tada nusiziuret koki gydytoja arba jai nera noro, tai galima jug ir nesusitarus gimdyti.
as pries gimdyma likus 1 men., nuvaziavau su vyru ir viska apsiziurinejau.
as pries gimdyma likus 1 men., nuvaziavau su vyru ir viska apsiziurinejau.
o tai tiesiog laba diena, norim apžiūrėt? ir viską su noru ir be problemų aprodo?
QUOTE(Gabi1985 @ 2009 03 29, 16:51)
sveikos merginos, noriu prisijungti prie jusu foriumuko kaip supratau jau visos esat gana ilgai nestukes ar jau net ir mamytes, o man dar tik pati pradzi
ne visos man ir viskas dar tolimoj ateityje bet jau dabar labai smalsu, nes nuo sūnaus gimimo daug kas pasikeitę o atrodo taip neseniai viskas buvo
na mes nuvaziavom, nuejom i skyriu, susiradom sesele ir pasakem, jog noretumem suzinoti, kaip viskas vyksta kai atvaziuoja nescioji, kur yra gimdyklos, kokie gydytojai dirba, kokios yra palatos. mes atvaziave iskart pasakem, kad noretuem marijampoleje gimdyti, kad mum pirmas leliukas, tai isvis ant visko zali, tai buvo tokia faina sesute jauna, tai nuvede parodyt kur leliukai buna ir i palatas kur buvo neuzimtos. pasake, kad jai norim tartis, tai reikia susizinot kokios gydytosjos ar gydytoju norim - ar jaunesnes ir svelnesnes, ar vyresne su daugiau patirties ir grieztumo, ar vyro, ar moters. dar klause kokios priziurincio gydytojo isvados - ar vaikutis apsiverte, ar naturaliai gimdyt ruosiames arplanini cezari numato. tai va taip.
na sakau, reikia paciom nuvaziuoti, kitaip vistiek bus smalsu, nes is kitu pasakojimu, tai vistiek ne taip kaip paciom pamatyt.
na sakau, reikia paciom nuvaziuoti, kitaip vistiek bus smalsu, nes is kitu pasakojimu, tai vistiek ne taip kaip paciom pamatyt.
QUOTE(zazuna @ 2009 03 29, 21:42)
na mes nuvaziavom, nuejom i skyriu, susiradom sesele ir pasakem, jog noretumem suzinoti, kaip viskas vyksta kai atvaziuoja nescioji, kur yra gimdyklos, kokie gydytojai dirba, kokios yra palatos. mes atvaziave iskart pasakem, kad noretuem marijampoleje gimdyti, kad mum pirmas leliukas, tai isvis ant visko zali, tai buvo tokia faina sesute jauna, tai nuvede parodyt kur leliukai buna ir i palatas kur buvo neuzimtos. pasake, kad jai norim tartis, tai reikia susizinot kokios gydytosjos ar gydytoju norim - ar jaunesnes ir svelnesnes, ar vyresne su daugiau patirties ir grieztumo, ar vyro, ar moters. dar klause kokios priziurincio gydytojo isvados - ar vaikutis apsiverte, ar naturaliai gimdyt ruosiames arplanini cezari numato. tai va taip.
labai ačiū už tokią išsamią info
QUOTE(*sanel* @ 2009 03 29, 22:00)
o tai tiesiog laba diena, norim apžiūrėt? ir viską su noru ir be problemų aprodo?
Na siaip kiekviena antradieni ir ketvirtadieni 16 val. akuseriniam skyriuj vyksta paskaitele apie zindyma, po kurio issamiai atsakoma i kiekviena rupima nesciosios klausima, aprodomas visas skyriu, palatos, gimdyklos ir t.t. papasakojama apie gydytojus ir pan. Siaip nuejus bet kokiu metu nemanau, kad kas isvytu, bet mano nuomone deretu eiti tam tikslui jau paskirtu laiku
QUOTE(agne1984 @ 2009 03 30, 10:18)
Na siaip kiekviena antradieni ir ketvirtadieni 16 val. akuseriniam skyriuj vyksta paskaitele apie zindyma, po kurio issamiai atsakoma i kiekviena rupima nesciosios klausima, aprodomas visas skyriu, palatos, gimdyklos ir t.t. papasakojama apie gydytojus ir pan. Siaip nuejus bet kokiu metu nemanau, kad kas isvytu, bet mano nuomone deretu eiti tam tikslui jau paskirtu laiku
ačiū už info o daug lankančių tokias paskaitas?
QUOTE(*sanel* @ 2009 03 30, 11:25)
ačiū už info o daug lankančių tokias paskaitas?
Po kelias vistiek buna, gulincios skyriuj ateina Aisku su kompanija smagiau
uzsuk i Nestukiu pasnekesiu Marijampolieciu skyreli, kaip tik mergaites ketina kada nueit