Savo rūbelių buvau pasiėmusi, bet mane atkalbėjo - sako namuose pasipuoši, čia juk tai nėra svarbiausia . Tai aš ir paklausiau. Ir visai gražiai buvom pasipuošę ligoninės rūbeliais ( tiesa vieną komplektą kai atnešė , paprašiau, kad pakeistų, tai net dvejus davė )
QUOTE(*Aušrė* @ 2007 09 01, 23:46)
Savo rūbelių buvau pasiėmusi, bet mane atkalbėjo - sako namuose pasipuoši, čia juk tai nėra svarbiausia . Tai aš ir paklausiau. Ir visai gražiai buvom pasipuošę ligoninės rūbeliais ( tiesa vieną komplektą kai atnešė , paprašiau, kad pakeistų, tai net dvejus davė )
Na as gimdziau Marijapoleje ir ne kiek nesigailiu tikrai viskas praejo sklandziai ir gerai rubelius gavom ligonines nors buvau savo pasemus bet taip pat atkalbejo ir gavom labai grazius tokius pukuotus geltonus tai mano pana kaip visciukas atrode
Tik va vienas dalykas man nepatiko kad lelka reikia pastoviai savo lovoje laikyti y lovyte tik ekstra atvejais tai tas tris naktis ir likau be miego baisu buvo mazes neuzgaut atsipalaidavus ir paciai is lovos neisgriut
Bet diena pamiegodavau kai MB atvaziuodavo tai jis su lelyte pabudavo o as nusnausdavau
Ir dar viena akusere vis man aiskino kad pastoviai duociau papa o nerikdyciau vaika o pasirodo kad as pieno turejau tik tris lasus tai kita kai atejo iskart sako kam ta vaika kankint ir dave misinuko tada socios miegodavom
O pienelis atsirado tik y 6para
Bet viskas buvo OK
sveikinu tave živute susilaukus mergytės , žiūriu niekad neužsuki į Marijampolės nėštukes, o tu jau ir pasigimdžiusi. labai smagu
QUOTE(keiraxxx @ 2007 09 06, 19:11)
sveikinu tave živute susilaukus mergytės , žiūriu niekad neužsuki į Marijampolės nėštukes, o tu jau ir pasigimdžiusi. labai smagu
Na uzsuku bet tik paskaitineju, nelabai ten ka ir pazystu
ACIU UZ SVEIKINIMUS
Sveikutės Marijampolės nėštukės
Aš gyvenu Kaune ir esu visai ne nėščia , bet užsukau pas jus su klausimu - kokia Marijampolėje stavkė jei tariesi su gydytoju? Mano švogierka jūsų mieste gyvena, bet neturi intiko, tai prašė paklausti. Jai rugsėjo 18 d gimdymo laikas, tai nervuojasi biškutį, tai jos pirmas vaikiukas. Iš pradžių galvojo tartis, po to nebesitarti, o dabar vėl lyg nori su kokia nors daktare tartis. Nu vienžo, panikė giliam pasimetime. Paskaitinėjusi supratau, kad gyd Rutkauskienė ir Jucienė pačios geriausios , bet kiek kaštuoja su jomis susitarti neradau. Būčiau begalo dėkinga Jai
Beje, paskaičiau, kad Kaune kainuoja 500 eurų, tai tikrai nesąmonė, nu gal kokioj privačioj, bet aš prieš metus gimdžiau KGN, ten susitarimas kainuoja nuo 550 iki 650 lt. Kitose irgi panašiai, tikslios sumos negaliu įvardint. Gal dar kainuoja, jei nori vienvietės palatos, to tikrai nežinau, nes gulėjau bendroj.
Ačiū už informaciją ir lengvo jums visoms gimdymo Sėkmės
Aš gyvenu Kaune ir esu visai ne nėščia , bet užsukau pas jus su klausimu - kokia Marijampolėje stavkė jei tariesi su gydytoju? Mano švogierka jūsų mieste gyvena, bet neturi intiko, tai prašė paklausti. Jai rugsėjo 18 d gimdymo laikas, tai nervuojasi biškutį, tai jos pirmas vaikiukas. Iš pradžių galvojo tartis, po to nebesitarti, o dabar vėl lyg nori su kokia nors daktare tartis. Nu vienžo, panikė giliam pasimetime. Paskaitinėjusi supratau, kad gyd Rutkauskienė ir Jucienė pačios geriausios , bet kiek kaštuoja su jomis susitarti neradau. Būčiau begalo dėkinga Jai
Beje, paskaičiau, kad Kaune kainuoja 500 eurų, tai tikrai nesąmonė, nu gal kokioj privačioj, bet aš prieš metus gimdžiau KGN, ten susitarimas kainuoja nuo 550 iki 650 lt. Kitose irgi panašiai, tikslios sumos negaliu įvardint. Gal dar kainuoja, jei nori vienvietės palatos, to tikrai nežinau, nes gulėjau bendroj.
Gimdžiau 2 kartus pas Rutkauskienę , labai patiko
Sako "duoda" 200-400 Lt, priklauso koks gimdymas
niu mes Marijampolėje kažkaip nebuvom tikri dėl patikimo gimdymo
QUOTE(*Aušrė* @ 2007 09 10, 20:33)
Gimdžiau 2 kartus pas Rutkauskienę , labai patiko
Ačiuks
Labiau rekomenduociau Rutkauskiene nei Juciene. Pirmakart gimdziau pas Juciene, antrakart pas- Rutkauskiene.
QUOTE(Demokratija @ 2007 09 11, 12:08)
Labiau rekomenduociau Rutkauskiene nei Juciene. Pirmakart gimdziau pas Juciene, antrakart pas- Rutkauskiene.
o tai pas Juciene negerai kas kiba buvo?
QUOTE(justagnė @ 2007 09 10, 18:53)
Sveikutės Marijampolės nėštukės
Na as gimdziau pas Rutkauskiene ir daviau 500lt,bet prieziura buvo tai super nereikejo nei vyro nes tuo metu jis sirgo neyleido i gimdykla
Papildyta:
Na o kad seseles neleidzia vaikuciu guldyti i lovyte tai yra teisybe man irgi neleido ir visas tas naktis likau be miego nes lova siaurute bijojau neuzgulti,jei dabar tokia situacija butu garyciau kitaip.Mum liepe mergaite kai grysim namo guldytis dar dvi savaites pas save y lova,tai pirma naktis po ligonines taip pat buvo be miego,o ant rytojaus kai atejo mergaites daktare y namus tai pradejo juoktis ir liepe guldyt y lovyte,sako ka tu darysi kai ji pripras miegot kartu,turi ji savo lovyte ten ir turi miegoti nu zodziu maziau reikia klausyti tu seseliu nes viena atejus mokina vienaip o kai pasikeicia pamaina kita pradeda mokinti dar kitaip ir nezinai kurios klausyt,viena ant ktos sako kad ta mokino blogai nepykit jei nerisliai pasakoju