Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolė: ligoninė, gydytojai

Pirma savo mergaite as gimdziau Marijampoleje ir likau visai patenkinta ten dirbusiu personalu. Ir akuseres ir kudikeliu sesutes malonios, paslaugios.
O antra vaikeli taip pat galvojau gimdyti Marijampoleje, taciau vienas daktariukas ,dirbes Marijampoleje, "pabego" is sios ligonines, todel ir man teko paskui ji begti i Kauno klinikas laugh.gif Klinikose taip pat viskas thumbup.gif
Atsakyti
Abi savo dukras gimdžiau Marijampolėje, ir dar be jokių susitarimų biggrin.gif (matot, kokia drąsuolė tongue.gif ) O jei rimtai,manau, kad tų susitarimų reikia, jei yra kokių komplikacijų, tada geriau, kad visą nėštumą prižiūrėtų ir gimdyti padėtų tas pats gydytojas. Aš abu kartus gimdžiau kartu su vyru, tai jis prižiūrėjo,kad manęs niekas neskriaustų mirksiukas.gif Pirmąkart papuolėme pas gyd. Bieliauskienę - tai ji bambėjo, kam tas vyras reikalingas schmoll.gif , ir šiaip buvo gruboka, bet manau jos apskritai toks charakteris... Antrąkart buvo gyd. Radavičienė, bet praktiškai gimdymą priėmė akušerė, nes gyd. už sienos darė cezario pjūvį - o mano gimdymas užtruko tik 3,5 val.... Visa priežiūra buvo puiki.
Atsakyti
Sveikutes.
Pirmaji sunu gimdziau Vilkaviskyje,kadangi cia buvo uzdarytas skyrius.Zodziu, baisu, geriau to neprisiminti.Tai buvo pries 9metus.
Antraji sunu gimdziau Marijampoleje,pas gydytoja Rutkauskiene.Labai gera gydytoja.Pagimdziau per 3 valandas.Gydytojai nieko nedaviau,nes nebuvo jokiu komlikaciju.Tik gimdymo metu vaikuciui apsisuko virkstele apie kakliuka.Tokio gydytoju sujudimo dar nebuvau maciusi.Subego visas skyrius.Palatoja buvo gal 15zmoniu,bet viskas buvo gerai rolleyes.gif .
Prieziura Mrijampoleje tikrai thumbup.gif tiek mazyliams,tiek mamoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estrella: 16 vasario 2005 - 10:34
Aš gimdžiau "Mažylyje",buvau sutarusi jau nuo 4mėnesio.Teko ten pagulėti su gręsiančiu tai labai patiko-jauku,tvarkinga,ramu.Kažkaip net minties nebuvo gimdyti Marijampolėje,vistiek provincija yra provincija.Klinikos irgi manau nieko gero nes per daug žmonių-ten kaip konvėjeriu, bet jei kokios komplikacijos techniką jie gerą turi ir vistiek iš Marijampolės vežtų ten jei kas.O pinigus daviau gydytojui prasidėjus sąrėmiams-jis ir su akušere atsiskaitė.Viso daviau 1000Lt.+50anesteziologei.
Atsakyti
Tik dabar paskaičiau temą. Ir aš įkišiu savo trigrašį. Aš gimdžiau Kaune klinikose. Viena pažįstama prie Razmirkienės gimdė ( cezariai) visus tris savo vaikus ir labai patenkinta. Kitas atvejis įvyko su bendradarbe praėjusį rudenį, smulkmenų nežinau, nes nepatogu klausinėti. Tik tiek, kad nėštumas buvo normalus, trečias nėštumas, vaikas išnešiotas, o atvykus į ligoninę gimdyti vaikas numirė pilve. Po to išvežė į Kauną, kad pagimdytų negyvą. Na, kažkas baisaus. Kažką juk turėjo daryti, galų gale cezarį ir nedaleisti, kad mirtų. Tai čia kaip kam. Rinktis reikia pačiai. Kaune priežiūra gal ir nekokia, bet specialistų lygis aiškiai aukštesnis, nes ten gimdo konvejeriu, o ir ypatingų atvejų daugiau pasitaiko, praktikos daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Spirgutis @ 2005 02 16, 11:31)
Viso daviau 1000Lt.+50anesteziologei.


O-ho-ho! 1000 Lt? As ruosiuosi duoti 450-500 Lt (is drauges zinau, kad tiek ir duodama). Aisku, plius uz epidura, jeidu jo noresiu 200 Lt.
Neisizeisk bet atrodo, kad zmones neturi kur pinigu det biggrin.gif
Atsakyti
SVEIKOS MAMYTĖS. PASIDALINSIU IR AŠ SAVO PATIRTIMI gathering.gif

Pirmą dukrytę gimdžiau Marijampolėje. Šiaip viskas buvo gerai. Tik labai bijojau, kad nereikėtų gimdyti prie gydytojos Bieliauskienės, nes buvau visko prisiklausiusi. Ir kaip tik, kai mane paguldė į ligoninę, budėjo Bieliauskienėdoh.gif . Bet laimei, ryte keitėsi pamaina ir atėjo gydytoja Narušienė. Gydytoją Narušienę galiu paminėti tik geru žodžiu. Tikrai stengėsi, padėjo gimdyti kaip tik galėjo. Tai va, pinigų niekam nedaviau, bet buvau tikrai gerai prižiūrima. Taigi, ne visi daktarai yra "pagadinti", yra sąžiningai atliekančių savo darbąangel.gif.
Antrą dukrytę gydytoja patarė važiuoti gimdyti į "Mažylį", nes kaip tik tuo metu mūsų ligoninė ruošėsi remontui. Į "Mažylį" nuvažiavom 5 dienom anksčiau, nes dukrytei aplink kakliuką buvo apsisukusi virkštelė. Ten gulėjau iki gimdymo. Ten gygytojai prižiūrėjusiai gimdymą daviau 100 Lt, o akušerei 50 Lt, ir abi buvo patenkintos doctor.gif . Gydytoja net liko ir po darbo. Todėl manau, kad tos, kurios neturi kur dėti pinigų, gali švaistytis ir tūkstančiais, aišku niekada nebus per daug.
Trečią (tik dar nežinau ką2.gif ) galvoju gimdyti Marijampolėje. Prisiklausiau iš draugių, kad čia visai neblogai prižiūri, o ir pačiai teko pagulėti ligoninėje ir stengiausi visko išsiklausinėti gydytojos. Apžiūrėjau gimdyklas. Jos pas mus ligoninėje yra 3, atrodo labai jaukios. Gimdykloje Nr.2 yra ir vonia, labai gerai, vanduo šiek sumažina skausmą sąrėmių metu (teko išbandyti "Mažylyje"). Tiesa, trečią galvojau gimdyti su nejautra, pasirodo, pas mus ligoninėje dėl to yra sunkumųfrusty.gif . Ligoninėje dirba tik 2 anesteziologai, o nejautrą padaro gydytojas anesteziologas. Jie turi spėti dalyvauti visose operacijose. Taigi, jei jūsų gimdymo metu anesteziologas bus kitoje operacijoje, tai jūs jį nelabai ir prisišauksit.
Taigi, mamytės, palinkėkim viena kitai sėkmės ir kantrybės belaukiant savo mažų stebukliukų. soske.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sevverina: 19 vasario 2005 - 11:27
QUOTE(asMona @ 2005 02 16, 16:56)
O-ho-ho! 1000 Lt? As ruosiuosi duoti 450-500 Lt (is drauges zinau, kad tiek ir duodama). Aisku, plius uz epidura, jeidu jo noresiu 200 Lt.
Neisizeisk bet atrodo, kad zmones neturi kur pinigu det  biggrin.gif

tik nepersistenkit duodamos.nebent is namu gydytojai reiktu atvaziuot tai tada kitas reikalas...as daviau 300lt.ir dar 100 akuserei(nes issikvieciau is namu)kadangi pazystama tai vis drasiau buvo.tai patikekit ant galu pirstu sokinejo.... ax.gif kas del Bieliauskienes tai jo...geriau neuzsiraut...
Atsakyti
Idomu butu suzinot, kokios dabar "stavkes" gydytojui Marijampoleje? Kiek girdejau, tai 400 Lt (praktiskai tiek pat, kiek ir Kaune).
Atsakyti
As gimdziau prie gydytojos B. Valiukienes, be to lankiausi pas ja ir visa nestuma. Nuostabesnes gydytojos dar nesu sutikusi thumbup.gif , kadangi mano nestumas buvo labai sunkus, tai ji man buvo kaip artimas zmogus, labai jau rupinosi biggrin.gif .
Gulejau Kauno klinikose su gresenciu nes Marijampole buvo uzlieje, o mano gydytoja seminare, tai galvojau isprotesiu ir ten pagimdysiu cry.gif , Gydytoja papuole siaubas blink.gif ,, sako man "Tu cia nebandyk pagimdyti, o tai visvien neisgyvens", man tada buvo apie 28 savaites. Siaubas kazkoks doh.gif . BAisu ir dabar atsiminti unsure.gif .
Tuo sykiu tik galvojau, kad nepagimdyciau anksciau laiko ir nereiketu vaziuoti i Kauna blink.gif . Bet savo leliu pagimdziau 39 savaite ir ..... Marijampolej. Prieziura patiko, tik vaiku gydytoja truputi glusas. Bet siaip akuseriai tai neblogi, na kai atvaziavau gimdyti budejo Tamosaitis, apziurejo tai siaubas doh.gif cry.gif , sako skaudes dar daugiau blink.gif . Bet po Valiukienes apziuros jokio skausmo.
Atsakyti
Buvau ir as su gydytoja Valiukiene susidurus- tiesa, labai trumpai. Ketvirtam nestumo menesy staiga pakilo auksta temperatura, tai teko vakare vaziuot i priemima, kur mane si gydytoja apziurejo. Pasirode ji man labai thumbup.gif . Dar net pagalvojau, kad jei gimdyciau Marijampoleje, tai tikrai noreciau, kad per mano gimdyma butu butent ji.
Atsakyti
Pritariu tau asMona, man ji irgi labai thumbup.gif , visada labai taktika, maloni, visada sypsosi, o kai gulejau ligoninej tai visas nestukes mergaitem vadina biggrin.gif . Be to man labai jos malonus balsas smile.gif . Privaciai ji dirba Marimedoj, o pas ja gimdymo kaina 400Lt. As mokejau 500, po gimdymo, ji pati nesake kiek moketi, sake "cia mes beveik susigiminiavom, tai nezinau". Davem 500 cia grynai is dekingumo, nes as jai skambindavau ir savaitgaliais ir per jos atostogas ir kada tik man reikedavo. Netgi ji man skambindavo kai as kaune gulejau ir ramindavo. akuseriai davem 40 lt. Per gimdyma turejau visas 2 gimdykloj teikiamas paslaugas biggrin.gif . Kita vaikuti gimdyciau tik Marijampolej ir tik pas sita gydytoja. Tik problema kad s tuo epidiuru cia truputi sunkoka, tai cia vienintelis minusas sad.gif
Atsakyti